Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
ma njemu treba iskreno par kvalitetnih mjeseci u teretani da ojaca malo skelet, poprilicno je fizicki slab... kad pogledam dzeku, dzeko u mnogim stvarima nije bolji od ibija ali covjek svoju fizicku konstituciju maksimalno koristi i kod gradjenja lopte i kod prodora, ma kod svega... Ja sam ubijedjen da ibi ima bolji smek za loptu i da ima i jaci dribling ali je lik baletan... on jednostavno treba vise agresivnosti i odlucnosti u svojoj igri...
no u nedjelju je zaista bio dobar, iznenadjen sam koliko je bio prisutan u igri hoffenheima. jedino je taj gol falio, ali je to dobrim dijelom i zasluga golmana... ne zabijaju ni ostali vrhunski napadaci svaku 100% sansu pa tako ne moze ni jedan Vedo.
no u nedjelju je zaista bio dobar, iznenadjen sam koliko je bio prisutan u igri hoffenheima. jedino je taj gol falio, ali je to dobrim dijelom i zasluga golmana... ne zabijaju ni ostali vrhunski napadaci svaku 100% sansu pa tako ne moze ni jedan Vedo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zil realno gledajuci-Svabo konta da mu se ,,bolje,,sastati sa BIH u Africi.Žil Kretenie je napisao/la:Tako je, globalna urota švabsko-portugalska da se naši psihički slome pred važne mečeve baraža.
Ćiro i zmajevi, ja vam unaprijed halalim jer znam da ćete dostojno da podlegnete švapsko-portugalskom pritisku.
Nego lomatati sa tada spremnom i zeznutom Cristinom.
Tako da ta teza pada u vodu.
Svabama bas pase da BIH ode.Jer to znaci brusenje i podizanje cjena u Svabskim klubovima a i cjeloj BL gdje nasi zmajevi igraju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj Birmingem nidje veze ....
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
kad bih stvarno otisao u birmingham, bio bih standardan u tome klubu 100%, konkurencija Vedi bi bila minimalna s igracima poput jerome, o'connor, beniteza itd. volio bih ga vidjeti u najjacoj ligi na svijetu, pa makar bilo i u birminghamu 

ma ovo je stara vijest i to je taj lik jos davno izjavio... nema od toga realno gledajuci nista... uostalom, hoffenheim ce ove godine izboriti evropu sigurno tako da cemo ga svakako gledati barem u kupu UEFA. imaju sjajnu ekipu i jos boljeg trenera i mislim da ce ove godine biti top5, osim ako ih povrede opet ne slome...seha je napisao/la:Cuj Birmingem nidje veze ....
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ionako je krhkog zdravlja i jos osjeca onu dugu pauzu.steve-o je napisao/la:kad bih stvarno otisao u birmingham, bio bih standardan u tome klubu 100%, konkurencija Vedi bi bila minimalna s igracima poput jerome, o'connor, beniteza itd. volio bih ga vidjeti u najjacoj ligi na svijetu, pa makar bilo i u birminghamu
Treba ga u toj ,,najjacoj,,ligi dokrajciti.
Ne hvala.
Uostalom Hoffa ima sanse vec ove sezone u Evropu,tako da nigdje veze

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa dobro, valja sacekati kraj sezone pa vidjeti gdje stoje ova dva kluba. sto se tice ekonomski uvjeta, siguran sam da mu moze birmingham pruziti vise, kad jedan obicni kloc poput barry fergusona u tome klubu ima sedmicno ca. £30.000, imao bih i Vedo sta rucati...harishp je napisao/la:ionako je krhkog zdravlja i jos osjeca onu dugu pauzu.steve-o je napisao/la:kad bih stvarno otisao u birmingham, bio bih standardan u tome klubu 100%, konkurencija Vedi bi bila minimalna s igracima poput jerome, o'connor, beniteza itd. volio bih ga vidjeti u najjacoj ligi na svijetu, pa makar bilo i u birminghamu
Treba ga u toj ,,najjacoj,,ligi dokrajciti.
Ne hvala.
Uostalom Hoffa ima sanse vec ove sezone u Evropu,tako da nigdje veze
Koliko sam upratio za sljedeću sezonu planiraju budžet od 40 miliona funti. Ispravite me ako griješim. Vrlo lahko bi ta ekipa mogla dostići rang jednog Evertona, ako budu pametno ulagali.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Da ga je nekako ubaciti u Millwal ili kako se vabi onaj tvoj klub.Pa da i oni procepe,jelde
@steve-o
P.S da istina je hoce i Shevija da dovedu

P.S da istina je hoce i Shevija da dovedu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hehe ma prevelik je on za millwalla
@vanBasten: tocno. novi predsjednik toga kluba carson yeung hoce da stvori ozbiljnu momcad koja bi se trebala boriti za top 6 u PL, sprema se da ulozi ogromni novac u pojacanja ovog kluba. ovaj yeung izgleda ko ozbiljni investitor koji zna sta znaci nogomet, npr. u njegovoj firmi koja je odkupila birmingham rade bivse zvijezde steve mcmanaman i christian karembeu!

@vanBasten: tocno. novi predsjednik toga kluba carson yeung hoce da stvori ozbiljnu momcad koja bi se trebala boriti za top 6 u PL, sprema se da ulozi ogromni novac u pojacanja ovog kluba. ovaj yeung izgleda ko ozbiljni investitor koji zna sta znaci nogomet, npr. u njegovoj firmi koja je odkupila birmingham rade bivse zvijezde steve mcmanaman i christian karembeu!
Onda možda i ne bi bio loš izbor kluba. No, Vedo zna najbolje. Odluku ćemo naravno prepustiti njemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
kakav birmingham
pa da dogodine igra u championship vedo je za neki jaci engleski klub !

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Puno je 6 mjeseci pauze,tesko je se vratit da bude fit i pravi...Vratio je se uveliko ali nije onaj stari kada mu je trebalo samo malo i zabijao je...Meni je Hoff naj ekipa u bundesu ,nemaju neke zvjezdice ali su kao kolektiv jako dobri...Volio bih da izbore ligu prvaka 

Ono što je promašio protiv Španije ne smije se ponoviti i protiv Portugala jer onakve šanse kada izađeš na golmana 1 na 1 i još ga pređeš i samo ti ostaje da šutneš loptu pod određenim uglom se moraju iskoristiti. Da je onu šansu pretvorio u gol, a morao je, utakmica bi išla nekim drugim tokom. Sjetite se kakav je nama Villa zabio gol tj. gotovo iz mrtvog ugla...ali dobro, drugo je Villa a drugo Ibišević. Svaki super-kvalitetni napadač onakvu pruženu priliku jednostavno mora iskoristiti jer ti se onakva šansa može pružiti samo jednom u čitavoj utakmici i da upravo ona odluči utakmicu. Da bi Ibišević postao "super-kvalitetan" mora neke stvari sipraviti, za sada je "samo" kvalitetan napadač.
Daleko od toga da je ovo neki napad na Vedu nego govorim samo onako kako jest. Nadam se da će me već u ove dvije utakmice s Portugalom razuvjeriti i pokazati da ide ka onom putu gdje ga svi očekujemo a to je da bude među najboljima...Ibrahimovićem, Villom, Toresom, Roonijem...
Daleko od toga da je ovo neki napad na Vedu nego govorim samo onako kako jest. Nadam se da će me već u ove dvije utakmice s Portugalom razuvjeriti i pokazati da ide ka onom putu gdje ga svi očekujemo a to je da bude među najboljima...Ibrahimovićem, Villom, Toresom, Roonijem...
- Principatus
- Kontakt:
Prosle sezone je Vedadova eficijencija bila nevjerovatna. To je bilo to sto ga je odlikovalo, dobije loptu i goal. Dobar primjer je bila ona utakmica protiv Bayerna, covjek se ne vidi citavu utakmicu i odjedanput stoji pred goalom i zabija. Mislim da si u pravu i da je to nesto na cemu mora da poradi, da bih stvarno bio u svojoj staroj formi. Sto se tice drugih aspekata, kao agresivnost, fitness, pregled igre i volja za pobjedom, to se vec vratilo i daje razloge za nadu. Mislim da je sve ostalo samo pitanje vremena, ova subota ce biti indikativna za Portugal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ibisevic sutra pogađa, ubijeđen sam u to....
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Ovim nabrojanim se rijetko desava da ono fulaju a to su te neke razlike izmedju najboljih i dobrih fudbalera..On je isfulao u zadnjih 5-6 utakmica sto sam ja gledao kao sto ovi nisu za cijeli zivt..Ne ide ga i gotovo..Toga se ja i bojim..Forsiramo ga a njemu ne ide pa ne ide....Ubica Muslimovic bi dao pola od onoga sto je on fulao...Alucard je napisao/la:Ono što je promašio protiv Španije ne smije se ponoviti i protiv Portugala jer onakve šanse kada izađeš na golmana 1 na 1 i još ga pređeš i samo ti ostaje da šutneš loptu pod određenim uglom se moraju iskoristiti. Da je onu šansu pretvorio u gol, a morao je, utakmica bi išla nekim drugim tokom. Sjetite se kakav je nama Villa zabio gol tj. gotovo iz mrtvog ugla...ali dobro, drugo je Villa a drugo Ibišević. Svaki super-kvalitetni napadač onakvu pruženu priliku jednostavno mora iskoristiti jer ti se onakva šansa može pružiti samo jednom u čitavoj utakmici i da upravo ona odluči utakmicu. Da bi Ibišević postao "super-kvalitetan" mora neke stvari sipraviti, za sada je "samo" kvalitetan napadač.
I tako svake sedmice se javi po par ljudisamm je napisao/la:ibisevic sutra pogađa, ubijeđen sam u to....

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
ibisevic sutra ne pogadja...100% nisam ubjedjen 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
harisp, šta želiš uošte da kažeš? Ibišević nije pogodio prošlo kolo, ali zato jeste kolo prije toga i poslije toga u kupu, evo danas se napunilo 9 dana od kada ibišević nije pogodio mrežu, majko draga opet je ušao u lošu seriju....
ovdje fakat ima svaakakvih ljudi..... znam samo da sam gledao ibiševićeve zadnje tekme, i čovjek je odigrao odlično, treba da igra od prve minute u portugalu da bi olakšali posao džeki, mislim da nemamo šanse sa jednim špicem...
i još nešto ... da ibišević sutra pogađa..
ovdje fakat ima svaakakvih ljudi..... znam samo da sam gledao ibiševićeve zadnje tekme, i čovjek je odigrao odlično, treba da igra od prve minute u portugalu da bi olakšali posao džeki, mislim da nemamo šanse sa jednim špicem...
i još nešto ... da ibišević sutra pogađa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.