FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Danas lagano sa pola gasa do nova 3 boda. Furth se branio "momacki", ali Bayern je za barem 3 klase iznad. Jos jednom smo razbili klasicni bunker i Furthu se sreca danas osmijehnula. Ovdje je mogla biti petarda da su se nasi samo malo vise potrudili, ali nema veze. Drugi dio sezone je zapocet sa pobjedom i to je najvaznije. Slazem se sa Juppom da je ovo oko Guardiole objavljeno u pogresnom trenutku, jer igraci treba da se u potpunosti koncentrisu na igru i teren, a ne na cijelu tu zbrku koja se podigla oko Pepa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Danas Muller neprimjetan al' tu je Mandžo kad jednom ne ide drugi proradi.
Sa nova tri boda bliži smo 23 tituli prvaka.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Rekordmeister
- Kontakt:
Luis Gustavo??? ni na klupi danas??? oporavio se jos prije putovanja u Dohu,odigrao par testni utakmica.Govorim ovom iz razloga sto se blizi LP treba uigravati Martineza na stoperu a njega kao zandnjeg veznog( on je narvano po prirodi to,al treba mu kontinuitet prije LP) znal ko sta vise sto ga danas nije bilo nigdje a nije povred u pitanju??
zato sto je najbolja. ako je tako, onda je logicno da ce najbolji izdanak te ckole biti veri, veri uspesan trener.geronimo je napisao/la:Zašto stalno spominješ veliku školu i velike učitelje?
geronimo je napisao/la:To nikada ne može (i ne mora)

cekaj, jel nikako nemre, il samo ne mora

ne pricamo/pisemo o kikanju baluna, nego o ucama od kojih su ranije spominjani treneri ucili.geronimo je napisao/la:Kako je Mou kikao balun
et, klarito ti je spomeno da je murinjo ucio od hala. al, zaboravio ti je rec da je studiro sportske nauke, te da je ucio i od velikog sira (jok fergija), izvesnog cika robsona.
nakon sto je sir reko alajhmanet, murinjo je nastavio sa galonjom.
cova je izmishenovo dva najuspjesnija stila (olandski i zabarsko-engleski) od kojih je napravio svoj stil koji gledamo i dan-danas.
decvaj is bicarka mou najbolji trener svih vremena

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
zato sto je najbolja. ako je tako, onda je logicno da ce najbolji izdanak te ckole biti veri, veri uspesan trener.geronimo je napisao/la:Zašto stalno spominješ veliku školu i velike učitelje?
geronimo je napisao/la:To nikada ne može (i ne mora)

cekaj, jel nikako nemre, il samo ne mora

ne pricamo/pisemo o kikanju baluna, nego o ucama od kojih su ranije spominjani treneri ucili.geronimo je napisao/la:Kako je Mou kikao balun
et, klarito ti je spomeno da je murinjo ucio od hala. al, zaboravio ti je rec da je studiro sportske nauke, te da je ucio i od velikog sira (jok fergija), izvesnog cika robsona.
nakon sto je sir reko alajhmanet, murinjo je nastavio sa galonjom.
cova je izmishenovo dva najuspjesnija stila (olandski i zabarsko-engleski) od kojih je napravio svoj stil koji gledamo i dan-danas.
decvaj is bicarka mou najbolji trener svih vremena

moram ditovat post...secer je napisao/la:Romariooo je napisao/la:istina je da nema teorije da pep s bayernom moze igrati na toliko visokom nivou kao s barcom, to je naravno jasno kao dan, nema individualnog kvaliteta tog ni priblizno, u bayernu nema najboljeg igraca u istoriji fudbala, nema ni najboljeg veznog dvojca u istoriji fudbala, nema ni odbranu kvalitetnu kao u barcu u kojoj su odbrambeni igraci na vrlo velikoj tehnickoj razini, kad vidimo recimo tehnicku potkovanost i znanje s loptom kod pikea, to nema ni blizu niko u bayernu, takodje i puyol je za stoper izuzetno i brz i tehnicki jak, pa onda dani alves kao bek koji u svakoj ekipi moze komotno igrati i kao napadac. takav kvalitet pep u bayernu nece jednostavno imati, niti ga moze odnekud dovesti osim iz barce da upravo te igrace prevede u bayern![]()
bem mu misa, us.ra ti i sefa i stanicu. nista, moras skinuti te navijacke cvikere.
majku mu, od barce napravi neku nepobjedivu ekipu u kojoj igraju meleci![]()
jaro moj, istina je da vas murinjo uzima lopatom, kao sto je istina da je bayern jaci na 7 od 11 pozicija.
vasa zadnja linija ne moze prismrditi trenutno najjacoj evropskoj odbrani.
sto se tice mesija, Boga mi je maradona bio bolji. razlika izmedju njih dvojice je ta sto barca mesituljka cini daleko, daleko jacim nego sto jeste, dok je maradona svaku yebenu ekipu cinio jacom nego sto jeste.
treba gledati kompletan paket, a nikako samo partije koje pruza u barci i to protiv ekipa koje u tekme sa barcom ulaze skinutih gaca. gledali smo mi mesija na svjetskom![]()
iniesta i xavi bolji od zidana![]()
yebem ti postanje ako necemo biti realni.
sto se tice aktivnih veznjaka, pirlo, fabregas, ozil, goce i recimo skols nisu slabiji od njih dvojice, dok je riberi za klasu iznad.
sto se tice danasnje tekme, momci su odigrali onoliko koliko im je trebalo.

i tako ti ja, moj ti druze romario, odvojim vrime kak bi pogledo tu strasnu hegemoniju.
ono, bas si me prepo onim svojim zadnjim postom na ovoj temi.
kad ono medjutim

moram se editovat i rec da bi svaki grojterov a bome i furtov odbrambeni igrac imao mjesta u barci.
osim toga, kad bi naseg tomketa piplu vratili iz zasluzene pemzije, pa ga bez minute treninga ubacili da brani za barcu, vjerujem da ne bi bio slabiji od vaseg valdeza. sinko moj, od 11 suteva upucenih u okvir barcinog gola, u golu je zavrsilo nevjerovatnih 10 lopti.
da ova barca igra u bundeski, prve sezone bi uzeli titulu (to samo ako bi bayo totale podbacio), dok bi ih u drugoj sezoni derali redom bayo, dortmund, hanofa, gladbah, majnc i volfsi.
pike bolji od badstubera i dantea

da neki bundesligaski kiker pruzi partiju kakvu je pruzio pikac protiv malog reala, vjerujem da bi momentale bio poklonjen nekoj bjeloruskoj momcadi.
alvesa poredimo sa lohmonjom

dedera vi njega naucite da centrira, pa cemo onda vidjeti mozemo li brazilskog beka porediti sa nasim brazilcem - rafom.
Evo i Luis Suarez se spominje kao potencijalno pojačanje Bayerna. Udavit će novinari sa pustim spekulacijama. Bild je čak imao članak o tome može li Pep dovesti Messija u Bayern. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Na @secerove nebuloze ne bi odgovarao da ne kvarimo temu.
Vrlo je moguc dolazak Isca na Alianz Arenu i taj transfer bi legao Bayernu k'o budali samar.
Vrlo je moguc dolazak Isca na Alianz Arenu i taj transfer bi legao Bayernu k'o budali samar.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
uf da nam dođe Isco,gdje bi nam bio krajM4kaveli je napisao/la:
i Schalke je zagrijan za Isca. Bundesligaši sve više bacaju udicu prema Primeri.M4kaveli je napisao/la:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ma ko to ne baca udicu prema Primeri ?KSIVLE je napisao/la:i Schalke je zagrijan za Isca. Bundesligaši sve više bacaju udicu prema Primeri.M4kaveli je napisao/la:
Mislim da nema sanse da dodje u Schalke jer ga traze gotovo svi najveci klubovi.
Ili ce otici u Bayern ili u Englesku.
BvB-u nije potreban da se razumijemo.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za rutinsku pobjedu jučer 

Đilkoš

Đilkoš

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Alvaro Dominguez iz Atletica je prešao u Gladbach, Javi iz Bilbaoa u Bayern, a tu su i 2 novaka iz RM Castille Carvajal i Joselu. Benat i Betis su pak bili suglasni glede transfera u Wolfsburg, ali vodstvo Vukova na kraju nije pristalo platiti traženu svotu. Sad se spominju Isco, Negredo, Muniain, Hemed, Fazio, Iborra...M4kaveli je napisao/la: Ma ko to ne baca udicu prema Primeri ?
Mislim da nema sanse da dodje u Schalke jer ga traze gotovo svi najveci klubovi.
Mislim da je Raul najzaslužniji za taj trend, jer je (Bundesligašima) pokazao kako se Španjolci mogu snaći u BL, kao i (španjolskim igračima) da je život i igranje u Njemačkoj jedno odlično iskustvo.
Razumijem ja sve to.KSIVLE je napisao/la:Alvaro Dominguez iz Atletica je prešao u Gladbach, Javi iz Bilbaoa u Bayern, a tu su i 2 novaka iz RM Castille Carvajal i Joselu. Benat i Betis su pak bili suglasni glede transfera u Wolfsburg, ali vodstvo Vukova na kraju nije pristalo platiti traženu svotu. Sad se spominju Isco, Negredo, Muniain, Hemed, Fazio, Iborra...M4kaveli je napisao/la: Ma ko to ne baca udicu prema Primeri ?
Mislim da je Raul najzaslužniji za taj trend, jer je (Bundesligašima) pokazao kako se Španjolci mogu snaći u BL, kao i (španjolskim igračima) da je život i igranje u Njemačkoj jedno odlično iskustvo.
Samo nije logicno da Isco predje iz Malage u Schalke a traze ga Barcelona, Real, Bayern, Arsenal, City, Chelsea ..
Respekt Schalkeu, ali trenutno je Malaga bolja od njih i zaista su male sanse da spanac predje kod njih.
Istina. Ali spominjan je i u kontekstu Schalkea. Da je Malaga bolja od njih ne bih baš rekao, ali slažem se da trenutno svakako bolje izgledaju na terenu.M4kaveli je napisao/la: Razumijem ja sve to.
Samo nije logicno da Isco predje iz Malage u Schalke a traze ga Barcelona, Real, Bayern, Arsenal, City, Chelsea ..
Respekt Schalkeu, ali trenutno je Malaga bolja od njih i zaista su male sanse da spanac predje kod njih.
Evo ko zna njemacki jedan super clanak o Guardioli 
http://www.bild.de/sport/fussball/guard ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bild.de/sport/fussball/guard ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
[youtube][/youtube]
Uli u svom stilu, govori ovde o tome kako kad trener dobije mogućnost da trenira Bayern i kada zna da se tu ne radi samo o novcu, ali i da će dobit solidmu sumu novca, onda taj trener ide u Bayern.
Dalje je rekao kako su sada u Engleskoj zastave spuštene na pola koplja, jer njima nije jasno kako sa svojim novcem nisu uspjeli dovest Pepa.

Uli u svom stilu, govori ovde o tome kako kad trener dobije mogućnost da trenira Bayern i kada zna da se tu ne radi samo o novcu, ali i da će dobit solidmu sumu novca, onda taj trener ide u Bayern.
Dalje je rekao kako su sada u Engleskoj zastave spuštene na pola koplja, jer njima nije jasno kako sa svojim novcem nisu uspjeli dovest Pepa.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
sto je bilo sa gomezom,je li on mozda raskinuo ugovor sa pumom,posto je i jucer a i danas imao potpuno crne kopacke?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.