Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tulln
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la tulln » 20 jan 2013, 11:57

Ne smarajte vise dosta vas je

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 20 jan 2013, 12:17

Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic ;)
SI AMO CONte!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 20 jan 2013, 12:21

Mitar je napisao/la:Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic ;)
Cocalic nije kalibar za reprezentaciju prestanite vise smarati.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 jan 2013, 12:51

Visca mora imati mjesta u A repci pa barem na klupi...
On je sa Stevom bio glavana poluga Jagodiceve repke...
I siguran sam da Vlado nije protiv Svaba izveo Viscu a uveo Zolotica da bi uhvatili baraz....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 12:52

visca jest mlad i ima prostora za napredak,sve je do njega,ako bude najbolji igrac istanbula ocekivat je neki transfer u jaci klub,po meni po kvaltieti jednak sa zecom ne pokusam ih porediti po pozicijama na kojim igraju da me se drugacije ne shavti

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 20 jan 2013, 13:08

gringobih je napisao/la:Visca mora imati mjesta u A repci pa barem na klupi...
I siguran sam da Vlado nije protiv Svaba izveo Viscu a uveo Zolotica da bi uhvatili baraz....
Visca mora imati mjeseta u reprezentaciji iako nije standardan u prosjecnom Istanbulu. No mora jer je igrao u Zelji i jer mu je menadzer Hadis Zubanovic, koji ga na silu kroz svoj uticajni tabloid pokusava nametnuti selektoru. E pa, ne ide to tako. Prvo se izboriti za standardno mjesto u svom klubu, uraditi nesto u istom, pa onda pricati o reprezentaciji.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 20 jan 2013, 13:20

cikac je napisao/la:
Visca mora imati mjeseta u reprezentaciji iako nije standardan u prosjecnom Istanbulu. No mora jer je igrao u Zelji i jer mu je menadzer Hadis Zubanovic, koji ga na silu kroz svoj uticajni tabloid pokusava nametnuti selektoru. E pa, ne ide to tako. Prvo se izboriti za standardno mjesto u svom klubu, uraditi nesto u istom, pa onda pricati o reprezentaciji.
haj kad se praviš pametan reci ti meni samo ovo.
jel bolje igrati za solidan klub u turskoj koji se bori za evropu ili za tim 2. ruske lige ?
ionako se ustalio u prvoj ekipi, ja fakat ne znam koga ti pratiš pa kažeš da nije standardan.
mislim da je čak šta više i bolji od stevanovića, samo što se stevanoviću bilo lakše probiti u ligu 5 iz srbije, nego što će to biti višći iz turske lige, koja je sama po sebi među 10 liga na svijetu.
zato dobro razmisli prije nego što napišeš neku nebulozu.
Odlazi Safete.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 20 jan 2013, 13:29

AeGon099 je napisao/la:
cikac je napisao/la:
haj kad se praviš pametan reci ti meni samo ovo.
jel bolje igrati za solidan klub u turskoj koji se bori za evropu ili za tim 2. ruske lige ?
ionako se ustalio u prvoj ekipi, ja fakat ne znam koga ti pratiš pa kažeš da nije standardan.
mislim da je čak šta više i bolji od stevanovića, samo što se stevanoviću bilo lakše probiti u ligu 5 iz srbije, nego što će to biti višći iz turske lige, koja je sama po sebi među 10 liga na svijetu.
zato dobro razmisli prije nego što napišeš neku nebulozu.
Od 15 utakmica u prvenstvu Turske u sezoni u prvoj postavi je poceo u pet navrata. Toliko o tome da je standardan, a to da se BB bori za Evropu necu komentarisati, to tebi ostavljam, a inace taj klub svake godine igra u Evropi. Ne mozes vjerovati, bitno je to da je igrao u Zelji i odmah je Bogom dan. Pure se tu jos mora pojesti, nema vise u repku preko tabloida. Neka nova vremena su sada.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 jan 2013, 14:01

Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
.Neka neko nabroji koga imamo na toj poziciji u repki...?

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 14:21

ahmic je napisao/la:Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
Pjanić može igrati na lijevo i desno krilo. Lulić može na lijevo. Mujdža može na desno krilo. Stevanović može na desno krilo.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 14:26

MrAmani96 je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
Pjanić može igrati na lijevo i desno krilo. Lulić može na lijevo. Mujdža može na desno krilo. Stevanović može na desno krilo.
na klupi ima konkurenciju u misimovicu i ibricicu,medunjaninu,mada ja sam za to da on dobije poziv u prijateljskim zasto ne ,svakkavi igraci su u prijateljskim dobijali pa moze i on
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 jan 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 jan 2013, 14:28

MrAmani96 je napisao/la:
Nemoj bogati Pjanića na krilo gurati, nema on te brzine. Mi relano u repci imamo Stevu i Lulica koji su pravi krilni igraci. Pape da je pametan pozvao bi Višču i Nadarevica i tako bi imao za dvije krilne pozicije 4 igrača koji imaju potrebnu brzinu, tehniku i pokretljivost što bi bilo idealno rješenje.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 14:29

ciza je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:
na klupi ima konkurenciju u misimovicu i ibricicu,medunjaninu
Mismović, Ibričić i Medunjanin ne igraju na krilne pozicije.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 20 jan 2013, 14:30

Sakuragi je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic ;)

Jest zato Zahirovic.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 14:36

zuka_TM je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:

Jest zato Zahirovic.
kako nam ubacujete rijecu usta ,kad kazemo da nije visca reprezentativni kalibar,TO NE ZNACI DA SMO ZA zahirovica,
i to pojedinci imaju kompleks nekih klubova u kojem su ovi igraci prije igrali,a to je slucaj sa zahirovicem,ibricicem i vrsajevicem,
ni zahirovic ni vrsajevic ne bi imali mjesta da imaju kvalitetnije zamjene na tim pozicijama,ali pandza je out pola godine i vrsajevic je to pokrivao protiv nizerazrednih protivnika, ali neki to nece da vide,jahic,i general su se oprostili a zahirovic je tu jer nema koga drugog ali je imao nekoliko utakmica gdje je solidan bio u defanzivi i zato ga selektor drzi,i opet mislim da treba dobit poziv u prijateljskim utakmicama
ovdje se na silu pokusavaju ugurati igraci(cocalic,i ala cocalic) koji su igrali u zelji s ciljem da bi buducim i sadasnjim igracima zelje porasla cijena i da bi ih lakse prodavali jer je ocito da trenutno nema interesa za te igrace
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 jan 2013, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 14:41

zuka_TM je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:

Jest zato Zahirovic.
Bešić, Avdukić, Šunjić, Svraka i Sesar su pozvani u reprezentaciji a Višća nije? :roll:

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 20 jan 2013, 14:57

Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer :)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 jan 2013, 14:59

Dobar je Visca,doci ce i njegovo vrijeme..Kako rekoh ,Susic misli da ima igrace na toj poziciji a takodje je Baljic taj koji vjerovatno prati igre nasih u Turskoj..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jan 2013, 15:03

cikac je napisao/la:Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer :)
To ti je isto kao Nadarevic, do prije sedmicu niko ga nije pominjao sad odmah u reprezentaciju, znaci samo sto je prosao u seriju A odigrao 0 utakmica odmah ga treba zvati, ili Arslanagic presao u Standard odmah zovi, jos sad da neko kaze zovi ovog momka sto je otisaa u Ameriku u neki tamo tim to bi bio vrhunac.

Neka svako zasluzi poziv igrama a ne kao sto kaze @cicak odigrao 2 utakmice a predhodnih 12 bio na klupi.

Nijedno od ovih potencijalnih igraca mediji ne prate, ja se ne sjecam kad je bio neki clanak vezan za njih a par likova sa foruma prati li prati, turske, izraelske, beligijske lige.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 20 jan 2013, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 15:05

cikac je napisao/la:Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer :)
Nemoj ti misliti da je ovo radi toga što je bio igrač Željezničara. Jesi naso dobar odgovor. "Igrao za Želju i radi toga mora igrati za reprezentaciju". Onda i ja mogu reći da si ti protiv njega zato što si pitar.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, DanijelTZ, klasik, legendarnadruga, Mostarska i 76 gostiju.