Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Cocalic nije kalibar za reprezentaciju prestanite vise smarati.Mitar je napisao/la:Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic
On je sa Stevom bio glavana poluga Jagodiceve repke...
I siguran sam da Vlado nije protiv Svaba izveo Viscu a uveo Zolotica da bi uhvatili baraz....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Visca mora imati mjeseta u reprezentaciji iako nije standardan u prosjecnom Istanbulu. No mora jer je igrao u Zelji i jer mu je menadzer Hadis Zubanovic, koji ga na silu kroz svoj uticajni tabloid pokusava nametnuti selektoru. E pa, ne ide to tako. Prvo se izboriti za standardno mjesto u svom klubu, uraditi nesto u istom, pa onda pricati o reprezentaciji.gringobih je napisao/la:Visca mora imati mjesta u A repci pa barem na klupi...
I siguran sam da Vlado nije protiv Svaba izveo Viscu a uveo Zolotica da bi uhvatili baraz....
haj kad se praviš pametan reci ti meni samo ovo.cikac je napisao/la:Visca mora imati mjeseta u reprezentaciji iako nije standardan u prosjecnom Istanbulu. No mora jer je igrao u Zelji i jer mu je menadzer Hadis Zubanovic, koji ga na silu kroz svoj uticajni tabloid pokusava nametnuti selektoru. E pa, ne ide to tako. Prvo se izboriti za standardno mjesto u svom klubu, uraditi nesto u istom, pa onda pricati o reprezentaciji.gringobih je napisao/la:Visca mora imati mjesta u A repci pa barem na klupi...
jel bolje igrati za solidan klub u turskoj koji se bori za evropu ili za tim 2. ruske lige ?
ionako se ustalio u prvoj ekipi, ja fakat ne znam koga ti pratiš pa kažeš da nije standardan.
mislim da je čak šta više i bolji od stevanovića, samo što se stevanoviću bilo lakše probiti u ligu 5 iz srbije, nego što će to biti višći iz turske lige, koja je sama po sebi među 10 liga na svijetu.
zato dobro razmisli prije nego što napišeš neku nebulozu.
Od 15 utakmica u prvenstvu Turske u sezoni u prvoj postavi je poceo u pet navrata. Toliko o tome da je standardan, a to da se BB bori za Evropu necu komentarisati, to tebi ostavljam, a inace taj klub svake godine igra u Evropi. Ne mozes vjerovati, bitno je to da je igrao u Zelji i odmah je Bogom dan. Pure se tu jos mora pojesti, nema vise u repku preko tabloida. Neka nova vremena su sada.AeGon099 je napisao/la:haj kad se praviš pametan reci ti meni samo ovo.cikac je napisao/la:Visca mora imati mjeseta u reprezentaciji iako nije standardan u prosjecnom Istanbulu. No mora jer je igrao u Zelji i jer mu je menadzer Hadis Zubanovic, koji ga na silu kroz svoj uticajni tabloid pokusava nametnuti selektoru. E pa, ne ide to tako. Prvo se izboriti za standardno mjesto u svom klubu, uraditi nesto u istom, pa onda pricati o reprezentaciji.gringobih je napisao/la:Visca mora imati mjesta u A repci pa barem na klupi...
jel bolje igrati za solidan klub u turskoj koji se bori za evropu ili za tim 2. ruske lige ?
ionako se ustalio u prvoj ekipi, ja fakat ne znam koga ti pratiš pa kažeš da nije standardan.
mislim da je čak šta više i bolji od stevanovića, samo što se stevanoviću bilo lakše probiti u ligu 5 iz srbije, nego što će to biti višći iz turske lige, koja je sama po sebi među 10 liga na svijetu.
zato dobro razmisli prije nego što napišeš neku nebulozu.
.Neka neko nabroji koga imamo na toj poziciji u repki...?
Pjanić može igrati na lijevo i desno krilo. Lulić može na lijevo. Mujdža može na desno krilo. Stevanović može na desno krilo.ahmic je napisao/la:Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
na klupi ima konkurenciju u misimovicu i ibricicu,medunjaninu,mada ja sam za to da on dobije poziv u prijateljskim zasto ne ,svakkavi igraci su u prijateljskim dobijali pa moze i onMrAmani96 je napisao/la:Pjanić može igrati na lijevo i desno krilo. Lulić može na lijevo. Mujdža može na desno krilo. Stevanović može na desno krilo.ahmic je napisao/la:Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
Nemoj bogati Pjanića na krilo gurati, nema on te brzine. Mi relano u repci imamo Stevu i Lulica koji su pravi krilni igraci. Pape da je pametan pozvao bi Višču i Nadarevica i tako bi imao za dvije krilne pozicije 4 igrača koji imaju potrebnu brzinu, tehniku i pokretljivost što bi bilo idealno rješenje.MrAmani96 je napisao/la:Pjanić može igrati na lijevo i desno krilo. Lulić može na lijevo. Mujdža može na desno krilo. Stevanović može na desno krilo.ahmic je napisao/la:Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
Mismović, Ibričić i Medunjanin ne igraju na krilne pozicije.ciza je napisao/la:na klupi ima konkurenciju u misimovicu i ibricicu,medunjaninuMrAmani96 je napisao/la:Pjanić može igrati na lijevo i desno krilo. Lulić može na lijevo. Mujdža može na desno krilo. Stevanović može na desno krilo.ahmic je napisao/la:Viscu u odnosu ba tog iz Ruske lige zeza pozicija..Jaka konkurencija
Sakuragi je napisao/la:Cocalic nije kalibar za reprezentaciju prestanite vise smarati.Mitar je napisao/la:Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic
Jest zato Zahirovic.
kako nam ubacujete rijecu usta ,kad kazemo da nije visca reprezentativni kalibar,TO NE ZNACI DA SMO ZA zahirovica,zuka_TM je napisao/la:Sakuragi je napisao/la:Cocalic nije kalibar za reprezentaciju prestanite vise smarati.Mitar je napisao/la:Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic
Jest zato Zahirovic.
i to pojedinci imaju kompleks nekih klubova u kojem su ovi igraci prije igrali,a to je slucaj sa zahirovicem,ibricicem i vrsajevicem,
ni zahirovic ni vrsajevic ne bi imali mjesta da imaju kvalitetnije zamjene na tim pozicijama,ali pandza je out pola godine i vrsajevic je to pokrivao protiv nizerazrednih protivnika, ali neki to nece da vide,jahic,i general su se oprostili a zahirovic je tu jer nema koga drugog ali je imao nekoliko utakmica gdje je solidan bio u defanzivi i zato ga selektor drzi,i opet mislim da treba dobit poziv u prijateljskim utakmicama
ovdje se na silu pokusavaju ugurati igraci(cocalic,i ala cocalic) koji su igrali u zelji s ciljem da bi buducim i sadasnjim igracima zelje porasla cijena i da bi ih lakse prodavali jer je ocito da trenutno nema interesa za te igrace
Bešić, Avdukić, Šunjić, Svraka i Sesar su pozvani u reprezentaciji a Višća nije?zuka_TM je napisao/la:Sakuragi je napisao/la:Cocalic nije kalibar za reprezentaciju prestanite vise smarati.Mitar je napisao/la:Visca mora uzeti Seada Susica za menadjera pod hitno, kao i Cocalic
Jest zato Zahirovic.

To ti je isto kao Nadarevic, do prije sedmicu niko ga nije pominjao sad odmah u reprezentaciju, znaci samo sto je prosao u seriju A odigrao 0 utakmica odmah ga treba zvati, ili Arslanagic presao u Standard odmah zovi, jos sad da neko kaze zovi ovog momka sto je otisaa u Ameriku u neki tamo tim to bi bio vrhunac.cikac je napisao/la:Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer
Neka svako zasluzi poziv igrama a ne kao sto kaze @cicak odigrao 2 utakmice a predhodnih 12 bio na klupi.
Nijedno od ovih potencijalnih igraca mediji ne prate, ja se ne sjecam kad je bio neki clanak vezan za njih a par likova sa foruma prati li prati, turske, izraelske, beligijske lige.
Nemoj ti misliti da je ovo radi toga što je bio igrač Željezničara. Jesi naso dobar odgovor. "Igrao za Želju i radi toga mora igrati za reprezentaciju". Onda i ja mogu reći da si ti protiv njega zato što si pitar.cikac je napisao/la:Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, Arnelv52, atomac123, AzRimiRzA, Balorda, bavarian_bk, Bing [Bot], BlackRiver1987, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, bordobijeli, Cautinho, Chevalier, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, darker10, deda, dencho, denza, eaglebvb09, Edo1922, enobarca, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, inzomni, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, Kaunas, lakilone, legendarnadruga, ljevak, lol89, maho_sa, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, mercurial, MostarNeretva, Mostarska, Napapijri, NebeskaSila96, Pact1921, PeppermintSA, Proximic, RaZuti, s4mke, samoposmatram, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Smaja, soccerfan, soxx, StevieG8, TrueBlue, UtdBiH21, VivaLaLiberta, xinxee, zastitaIdentiteta i 521 gost.