Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jos jedna odlicna partija Kuzmica, jest da je Juventud igrao protiv slabasnog Lagun Aro, ali pobjeda je uhvacena u gostima... Sto se tice Kuzmica za 14 minuta u igri je uradio slijedece:
12 poena, sut iz igre 100% (6/6)
10 skokova (4 defanzivna i 6 ofanzivnih)
2 blokade
U obje ekipe, imao je najbolju valorizaciju 20, najvise ukupno skokova 10, najvise ofanzivnih skokova 6... MVP utakmice...
Ja se najiskrenije nadam, da ovog momka necemo izgubiti za reprezentaciju za EP
Prilog sa utakmice...
http://acbtv.acb.com/video/5613-lacb-20 ... _la_novena" onclick="window.open(this.href);return false;
12 poena, sut iz igre 100% (6/6)
10 skokova (4 defanzivna i 6 ofanzivnih)
2 blokade
U obje ekipe, imao je najbolju valorizaciju 20, najvise ukupno skokova 10, najvise ofanzivnih skokova 6... MVP utakmice...
Ja se najiskrenije nadam, da ovog momka necemo izgubiti za reprezentaciju za EP
Prilog sa utakmice...
http://acbtv.acb.com/video/5613-lacb-20 ... _la_novena" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zna le neko kakvo je stanje sa igracima Igokee.Ima li neki od njih pravo nastupa za BiH ?
BosnaE
Moze Adamovic, koji nam pored Wrighta i Gordica, uopce ne treba, jedini koji individualno vrijedi u Igokei, a da bi nam koristio je Jorovic, ali on je nastupao Srbiju, tako da po mom misljenu iz Igokee nemamo sta traziti, iako su kao tim fenomenalni...newton_heath_lyr je napisao/la:Zna le neko kakvo je stanje sa igracima Igokee.Ima li neki od njih pravo nastupa za BiH ?

Pravda za Papeta!
Filip Adamovic ukoliko ne bude povreda i nepredvidjenih okolnosti ce biti medju 12 u Sloveniji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Filip Adamovic ce biti medju 12? Ne razumijem zasto?neno#4 je napisao/la:Filip Adamovic ukoliko ne bude povreda i nepredvidjenih okolnosti ce biti medju 12 u Sloveniji.
Hajd neno ti mi nabroj tvojih 12 igraca za reprezentaciju za EP, ako bi se sve stvari poklopile, tj. da koga pozovemo da se odazove, te da ne bude povreda, otkazivanja i slicno...
Pravda za Papeta!
neno#4 je napisao/la:Filip Adamovic ukoliko ne bude povreda i nepredvidjenih okolnosti ce biti medju 12 u Sloveniji.
to ce odluciti petrovic
Zato sto ne pricam napamet i sto znam sta se misli o Adamovicu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
NIsi mi odgovorio ga gore prethodno pitanje...neno#4 je napisao/la:Zato sto ne pricam napamet i sto znam sta se misli o Adamovicu.

Pravda za Papeta!
Sve zavisi sta ce se desiti poslije 12. februara.Dufresne je napisao/la:NIsi mi odgovorio ga gore prethodno pitanje...neno#4 je napisao/la:Zato sto ne pricam napamet i sto znam sta se misli o Adamovicu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne leti pred rudu, do 12.02. nije puno ostaloDufresne je napisao/la:NIsi mi odgovorio ga gore prethodno pitanje...neno#4 je napisao/la:Zato sto ne pricam napamet i sto znam sta se misli o Adamovicu.
a inace adamovic je cisti plej dok gordic to nije i najvjerovatnije ce goridic pokrivat poziciju 2, a wright, pasalic i adamovic ce biti organizatori igre
mozda izgleda puno igraca, ali kada se shvati koliko se utakmica igra u mali broj dana itekako je dobro imati toliko igraca
PS u igokei je i miljenovic koji je bio U18 igrac
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
neno#4 je napisao/la:Sve zavisi sta ce se desiti poslije 12. februara.Dufresne je napisao/la:NIsi mi odgovorio ga gore prethodno pitanje...neno#4 je napisao/la:Zato sto ne pricam napamet i sto znam sta se misli o Adamovicu.
Hahah, zanimljiv si pravo...

Pravda za Papeta!
Koji Miljenovic? Miletic valjda...nerminh74 je napisao/la:ne leti pred rudu, do 12.02. nije puno ostaloDufresne je napisao/la:NIsi mi odgovorio ga gore prethodno pitanje...neno#4 je napisao/la:Zato sto ne pricam napamet i sto znam sta se misli o Adamovicu.
a inace adamovic je cisti plej dok gordic to nije i najvjerovatnije ce goridic pokrivat poziciju 2, a wright, pasalic i adamovic ce biti organizatori igre
mozda izgleda puno igraca, ali kada se shvati koliko se utakmica igra u mali broj dana itekako je dobro imati toliko igraca
PS u igokei je i miljenovic koji je bio U18 igrac
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
hehehe gledao statistiku radnickog i poslje pisao ovaj post, pa malo zamjenio imenaneno#4 je napisao/la:
Koji Miljenovic? Miletic valjda...

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Todorovic('94) zadnju tekmu zavrsio sa 17 poena i 4 skoka,njegov tim je treci a on statisticki najbolji u ekipi
zna li se tacno za koga ce igrati
zna li se tacno za koga ce igrati
neznam koliko moze Miletić biti od koristi kad ne igra nikako, bolja stvar po meni je sto se Peršić vraća u formu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sta je sa Ćapinom?
Znam da je igrao za Sloveniju, ali i to je davno bilo ako se ne varam.
Znam da je igrao za Sloveniju, ali i to je davno bilo ako se ne varam.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
miletica sam pomenuo jer je BiH reprezentativac koji igra u igokei, a na zalost uopste neide dobro njegov povratak poslje povrede i na njegovom mjestuy igra gajovicKevin je napisao/la:neznam koliko moze Miletić biti od koristi kad ne igra nikako, bolja stvar po meni je sto se Peršić vraća u formu
santos
neznam za koga ce zaigrati todorovic, ali trenutno igra u 3 spanskoj lizi i ima sljedece procente
http://basketball.realgm.com/player/Dej ... mary/39611" onclick="window.open(this.href);return false;
dole u dnu sa desne strane
i neznam koliko sada moze pomoci BiH reprezentaciji jer su i masic i persic daleko bolji, a uskoro dolaze mladi igraci kao buza ili (aBd zaigra za nas) omeragic ili lazic na poziciji niskog krila
šta je s komatinom iz igokee? mislim da je naš državljanin, dobro kontinuirano igra, ako savovića ne bude, može li on na tih 10tak minuta na četvorci?
filip mi je, u ovom momentu, bolji na pleju od gordića.
ohrabruje igra kuzmića, biće tu, boj se, gusto na kraju u odabiru na centarskim pozicijama...
p.s. pa ko je onaj mali todorovic u barci sto igrao protiv partizana u bg? jbt, ja mislio da je to taj neki naš...
ohrabruje igra kuzmića, biće tu, boj se, gusto na kraju u odabiru na centarskim pozicijama...
p.s. pa ko je onaj mali todorovic u barci sto igrao protiv partizana u bg? jbt, ja mislio da je to taj neki naš...
to je drugi todorovic i taj je crnogoracfrenki je napisao/la:šta je s komatinom iz igokee? mislim da je naš državljanin, dobro kontinuirano igra, ako savovića ne bude, može li on na tih 10tak minuta na četvorci?
-
- Kontakt:
Evo ja ću ti reći trenutnih 12 idealnih tačnije objektivnih jer im niko drugi nije ni blizu tj najbliži su im ovi juniori Nurkić, Buza i sl te Mitrović. Mislio sam i na Halilovića ali vidim da je loš. Jeftić ne igra nigdje itd itd. Znači 12 i to ovim redom:Dufresne je napisao/la:Filip Adamovic ce biti medju 12? Ne razumijem zasto?neno#4 je napisao/la:Filip Adamovic ukoliko ne bude povreda i nepredvidjenih okolnosti ce biti medju 12 u Sloveniji.
Hajd neno ti mi nabroj tvojih 12 igraca za reprezentaciju za EP, ako bi se sve stvari poklopile, tj. da koga pozovemo da se odazove, te da ne bude povreda, otkazivanja i slicno...
Kikan, Kuzmić, Sinan
Mirza, Bavke
Mašić, Peršić
Gordić, Nihad
Wright, Adamović i Muha
S tim da Muha i Gordić mogu mijenjati pozicije tj zavisi od toga šta Aco odluči ko je dvica druga. To je to realno i objektivno. Što se tiče Adamovića, on je sigurno bolji kao play i od Muhe i do Gordića, ali ova dvojica su malo drugačiji tj mogu igrati dvojke. Muha ima bolji šut, a Gordić boljli defanzivac u igri jedan na jedan. Inteligencija Adamovića u košarkaškom smislu je odlična. Pravi višak skoro svakim potezom. Čita odlično u odbrani pogotovo na zone i udvajanja. Mana mu je što nekad preopušteno igra i ulazi u seriju prodatih lopti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.