Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Juve uvijek mora imati najboljeg Francuza, ovaj će to biti u budućnosti to je očigledno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
L'Avvocato@ mene druze jos od prosle sezone nervira Vucinic tim svojim ponasanje kao on je taj na terenu pa moze svima prigovarati nide veze a isti slucaj i njegova igra toliko zna situacija da zezne nekim svojim izmisljanjem poteza glumi zvijezdu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
I ja sam na to posumnjao cim sam vidio da se Matri zagrijava prije kraja poluvremena. A Gio je 2 puta nesto klupi govorio.Pogba je napisao/la:Gio je izašao zbog problema sa aduktorima, znao sam da je povreda u pitanju, upitan je za kup protiv Lazia.
Ma lik je nevjerovatan. Mislio sam da ce ga Conte do sada nauciti nekim stvarima, al' haman da nema pomoci.Yucca je napisao/la:L'Avvocato@ mene druze jos od prosle sezone nervira Vucinic tim svojim ponasanje kao on je taj na terenu pa moze svima prigovarati nide veze a isti slucaj i njegova igra toliko zna situacija da zezne nekim svojim izmisljanjem poteza glumi zvijezdu![]()
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
kakav god da je, on je najbolji napadač juventusa
Asamoah---Marchiso---Pogba---Vidal---Lich, za buducnost, aBd.
to jest, zad sad.gojzerica je napisao/la:kakav god da je, on je najbolji napadač juventusa
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
- Kontakt:
umjesto lichta-isla.. mlad je i valjda će se vratiti u formuNedved11 je napisao/la:Asamoah---Marchiso---Pogba---Vidal---Lich, za buducnost, aBd.

gojzerica je napisao/la:kakav god da je, on je najbolji napadač juventusa
Ali to sto je trenutno najbolji napadac Juvea ne moze ga amnestirati za takvo ponasanje prema saigracima tj time on omalovazava svoje igrace,to je meni seljacki kao na terminu se ponasa non stop nesto mase rukama okrece glavu pravi grimase itd a ne vidi koliko on uradi losih stvari u toku utakmice,u Juveu je bilo 10 puta boljih igraca i vecih zvijezda pa se nisu tako ponasale,sjetim se jedne scene iz Capellovog Juvea kad je Ibro nesto poceo gestikulirati Nedvedu i mahati rukama pa odmah dvije tekme zavrsio na klupi pa kad se vratio ko bubica bio jer ti si profesionalac i tako se moras ponasati prema saigracima.
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 20 jan 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
http://myjuventus.net/juventus-matches/ ... ighlights/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zuliani
Takvi su Balkanci, pogotovo crnogorci, ponekad pretjeruju jer su samodopadljivi
. Interesanto da to prozlazi u Juventusu, vjerovatno, jer ima zapazenu rolu i spada u nezamjenjive igrace, ne vidim drugi razlog. Inace kroz historiju Juve je uvijek bio primjer discipline, rada, pozrtvovnostiv gdje nije bilo tolerancijene prema " prestupnicima" u losem ponasanju. Dok Juve pobjeđuje osvajajuci trofeje moramo bit zadovoljan njegovim stanjem. 
Vucina je meni drag, jer ima sposobnost da rijesi tekmu u dva poteza, samo cesto treba cekati na takvo nesto, pa nas sve nervira. Nema ga cijelu utakmicu, nonsalantan, nezainteresiran, al' kad bljesne, njegovi potezi ostaju u sjecanju...
Zuliani

Takvi su Balkanci, pogotovo crnogorci, ponekad pretjeruju jer su samodopadljivi

Vucina je meni drag, jer ima sposobnost da rijesi tekmu u dva poteza, samo cesto treba cekati na takvo nesto, pa nas sve nervira. Nema ga cijelu utakmicu, nonsalantan, nezainteresiran, al' kad bljesne, njegovi potezi ostaju u sjecanju...

Obratite pažnju na ruku, vidjelo se i vidi to nešto u ovom momku, sirovi talenat koji će se aBd pretvoriti u ponajboljeg veznog igrača na svijetu.
Da ne govorim o karakteru i samopouzdanju koje on posjeduje za svojih nepunih 20 ljeta.
Iako je kapiten U-19 repke, mislim da će on preskočiti U-21 kategoriju i da će odmah u A tim Francuske, a tamo je naš Deschamps koji će mu dodatno pomoći u sazrijevanju.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 jan 2013, 01:21, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ahahahaha Zuliani luuuuud ... kod drugog gola ne zna sta da kaze, mumlja nesto, u šoku lik

Potpis, od riječi do riječi i +1Yucca je napisao/la:Ali to sto je trenutno najbolji napadac Juvea ne moze ga amnestirati za takvo ponasanje prema saigracima tj time on omalovazava svoje igrace,to je meni seljacki kao na terminu se ponasa non stop nesto mase rukama okrece glavu pravi grimase itd a ne vidi koliko on uradi losih stvari u toku utakmice,u Juveu je bilo 10 puta boljih igraca i vecih zvijezda pa se nisu tako ponasale,sjetim se jedne scene iz Capellovog Juvea kad je Ibro nesto poceo gestikulirati Nedvedu i mahati rukama pa odmah dvije tekme zavrsio na klupi pa kad se vratio ko bubica bio jer ti si profesionalac i tako se moras ponasati prema saigracima.gojzerica je napisao/la:kakav god da je, on je najbolji napadač juventusa
★★★
Pogba bi davno pokazao kakav je igrač, da nije bilo onog kašnjenja na trening, jer tad je dobio par utakmica kazne, a trebao je igrati, jer su Marchisio, pa kasnije i Vidal ima li kartone koliko se sjećam. Nakon toga nije dobio šansu na pravi način, ali evo sad već dvije utakmice za redom najbolji igrač, još danas i dva gola.
Pored toga što je zabio 4 prekrsana gola (Napoli, Bologna, Udinese) svaki od ovih golova su bili veoma važni za ekipu. A imao je i jedan poništen čist gol, mislim da je to isto protiv Bologne bilo, pa onaj faul kad mu je sviran, a sudarili se golman i stoper protivničke ekipe, imao bi i više golova da nije bilo pehova, ali to nije i njegov osnovni zadatak. Ono što mi se kod njega najviše sviđa je građanje kod primanja lopte i kako se gradi kad je više igrača oko njega, ima dobru i pas igru, ali mora još malo poraditi na tom segmentu, dugo lopte su mu također dobre to sam vidio još dok je igrao za mladu repku Francuske, ali to u Juventusu ne koristi mnogo, ali i to će se više koristiti dok dobije još malo samopouzdanja.
Pored toga što je zabio 4 prekrsana gola (Napoli, Bologna, Udinese) svaki od ovih golova su bili veoma važni za ekipu. A imao je i jedan poništen čist gol, mislim da je to isto protiv Bologne bilo, pa onaj faul kad mu je sviran, a sudarili se golman i stoper protivničke ekipe, imao bi i više golova da nije bilo pehova, ali to nije i njegov osnovni zadatak. Ono što mi se kod njega najviše sviđa je građanje kod primanja lopte i kako se gradi kad je više igrača oko njega, ima dobru i pas igru, ali mora još malo poraditi na tom segmentu, dugo lopte su mu također dobre to sam vidio još dok je igrao za mladu repku Francuske, ali to u Juventusu ne koristi mnogo, ali i to će se više koristiti dok dobije još malo samopouzdanja.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Tako je, zna mu se desiti da se precijeni pa izgubi loptu okružen sa dosta igrača, ali i Pirlo to radi i zna izgubiti neke lopte.
Ne znam jeste li čitali intervjue prije i nakon meča Contea i Marotte.
Kaže Marotta da je opimista za Llorentea, bit će na kraju sezone te oko mladog napadača Berardia, veliki talenat iz Sassuola, rođen u augustu 1994, ali već standardan u Seriji B.
Dakle, i njega žele.
Conte kaže da je tražio napadača jer je Bendynator povrijeđen, dakle, kvantitet, a onda je malo zatrolao pa kaže novinarima da je možda i dvojicu tražio.
Ne znam jeste li čitali intervjue prije i nakon meča Contea i Marotte.
Kaže Marotta da je opimista za Llorentea, bit će na kraju sezone te oko mladog napadača Berardia, veliki talenat iz Sassuola, rođen u augustu 1994, ali već standardan u Seriji B.
Dakle, i njega žele.
Conte kaže da je tražio napadača jer je Bendynator povrijeđen, dakle, kvantitet, a onda je malo zatrolao pa kaže novinarima da je možda i dvojicu tražio.

#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Taj Berardi bi mogao vec na ljeto postati nas igrac.
Sto se tice Pogbe, Conte je izjavio da ce se potruditi oko njega i da ce nadgledati kako se ponasa da se ne nafura previse.
Sto se tice Pogbe, Conte je izjavio da ce se potruditi oko njega i da ce nadgledati kako se ponasa da se ne nafura previse.
★★★
Matri je večeras također bio dobar, dobro je L'Avvocato napisao on je loš u primanju lopte, a brzina mu je solidna za njegovu konstituciju. Ja mislim da mi igramo 4-3-3 da bi on ponovo bio najbolji strijelac ekipa, po meni njemu najviše ne odgovara ova formacija 3-5-2 od napadača Juventusa, jer se u ovoj formaciji od napadača zahtjeva da idu više prema centru, dok je on mnogo bolji u kaznenom prostoru i situacijama 1 na 1, iako u zadnje vrijeme je znao fulati i situacija 1 na 1, ali mislim da je to najviše zbog gubitka samopouzadnja.
A Vidal mi jak sa ovim kad se udara u loče kad uradi neki loš potez

A Vidal mi jak sa ovim kad se udara u loče kad uradi neki loš potez

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hahahaha Arturo carčina
Uvijek to radi kad god nešto loše napravi 

★★★

Evo i klip Pagna sa youtubea, lik je legenda postao, snima gotovo sve golove, kasnije će na njegvom kanalu biti vjerovatno još, savršen ugao:
[youtube][/youtube]
P.S. Sretan rođendan Peluso i brz povratak u Bergamo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- pendjercity
- Kontakt:
Ovaj Pogba je istinska klasa.
Kod njega me samo nervira ovo što neko naziva "frizura" - znam, nema još ni 20 godina.
Baloteli mi je odvratan, pa vjerovatno i sve što podsjeća na njega
Kod njega me samo nervira ovo što neko naziva "frizura" - znam, nema još ni 20 godina.

Baloteli mi je odvratan, pa vjerovatno i sve što podsjeća na njega

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Pa mlad je, vjerovatno još ima neke bubice što je i normalno, ali je u intervjuima vrlo zreo i ozbiljan za razliku od Balotellia koji je i dalje u fazi bubuljica po ponašnju.
A to oko frizure, svako će praviti kosu onako kako želi, pa Vidal svake nedjelje ima drugu frizuru, to ste morali primjetiti.
Bolje i to nego ala Amauri, šiške na stranu i svaki napad namještanje kose jer mu smeta.

Evo i drugi gol koji je Pagno snimio:
[youtube][/youtube]

A to oko frizure, svako će praviti kosu onako kako želi, pa Vidal svake nedjelje ima drugu frizuru, to ste morali primjetiti.
Bolje i to nego ala Amauri, šiške na stranu i svaki napad namještanje kose jer mu smeta.

Evo i drugi gol koji je Pagno snimio:

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 jan 2013, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma Amauri je prica za sebe, mislim da je sve pokupovo vaxove sto je bilo u Turinu da bi covjek mogo praviti frizure svaku pauzu..
A ovo za Pogbu, nesikiram se ja za njega. Ima tu Conte koji zna za red i disciplinu. **** frizuru, samo neka se ne zajebava ko Balo i bit ce to dobro.
Sad kad pogledam snimak s sinosnje tekme, pa sta vise ocekivati cista 10ka. Volio bi da Vidal odmori protiv Lazia umjesto Marchisia a Pogba neka nastavi igranjem,.
A ovo za Pogbu, nesikiram se ja za njega. Ima tu Conte koji zna za red i disciplinu. **** frizuru, samo neka se ne zajebava ko Balo i bit ce to dobro.
Sad kad pogledam snimak s sinosnje tekme, pa sta vise ocekivati cista 10ka. Volio bi da Vidal odmori protiv Lazia umjesto Marchisia a Pogba neka nastavi igranjem,.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
@Pogba je bio upravu za Pogbu, sve sto je ranije kazao na kraju se obistinilo. Dobar si u tome, jos kad bi Marrone dobio vise prilike pa da uzivamo u kombinaciji Pogba-Marrone. U blizoj buducnosti zasto da ne, aBd?
Vise puta gledam, i svaki put se cudim genijalnim golovima Pogbe. Prvi gol komotno ulazi u konkurenciji za gol prvenstva, za mene nema dalje. Njegov drugi gol, takodjer, genijalan koji lici na neke Nedvedove pogodke iz proslosti. Neko ga je nazvao " Crni Nedved"
btw. Danas u 16 na rasporedu utakmica AKN gdje cemo imati priliku gledati dva Juventina ( Asamoha, Boaci )
Vise puta gledam, i svaki put se cudim genijalnim golovima Pogbe. Prvi gol komotno ulazi u konkurenciji za gol prvenstva, za mene nema dalje. Njegov drugi gol, takodjer, genijalan koji lici na neke Nedvedove pogodke iz proslosti. Neko ga je nazvao " Crni Nedved"

btw. Danas u 16 na rasporedu utakmica AKN gdje cemo imati priliku gledati dva Juventina ( Asamoha, Boaci )

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.