FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PL BiH -1 » 19 jan 2013, 23:33

Mancini je napisao/la:Malo je off ali nemojte zamjeriti.Večeras manijaci na Ilidži na ženskoj košarci,njih oko 150,odlično navijanje dok ne upališe upališe dvije balje jednu za drugom i napraviše dva prekida.Pred kraj prvog poluvremena,morali su napustiti dvoranu da bi se tekma nastavila.
Ma nije...
Ja izmisljam ba i lazem. Gdje ce to nasi navijaci uraditi. Evo kunu se likovi ovdje da nema incidenata.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 jan 2013, 23:37

PL BiH -1 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Malo je off ali nemojte zamjeriti.Večeras manijaci na Ilidži na ženskoj košarci,njih oko 150,odlično navijanje dok ne upališe upališe dvije balje jednu za drugom i napraviše dva prekida.Pred kraj prvog poluvremena,morali su napustiti dvoranu da bi se tekma nastavila.
Ma nije...
Ja izmisljam ba i lazem. Gdje ce to nasi navijaci uraditi. Evo kunu se likovi ovdje da nema incidenata.
a i ti ga znas us.rati... cuj incident... :roll:

nevezano sad za ovo sto se desilo u dvorani...

baklje su ti bile ok dok nisu bile zabranjene a sad ti nisu ok? pa mislis stvarno da ce se navijacke skupine koje preko 20 godina to konstantno rade, odjednom odreci paljenja baklji? :lol:

bacanje baklji ni ja ne podrzavam, ali paljenje baklji je nesto sasvim normalno na fudbalskim terenima... to samo "gospoda" iz UEFE ne razumije... posto bi oni najradije volili da svi sute dok su na utakmicama ili da dudlaju one vuvuzele... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jan 2013, 23:52

jovanmaksimovic je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Ma nije...
a i ti ga znas us.rati... cuj incident... :roll:

nevezano sad za ovo sto se desilo u dvorani...

baklje su ti bile ok dok nisu bile zabranjene a sad ti nisu ok? pa mislis stvarno da ce se navijacke skupine koje preko 20 godina to konstantno rade, odjednom odreci paljenja baklji? :lol:

bacanje baklji ni ja ne podrzavam, ali paljenje baklji je nesto sasvim normalno na fudbalskim terenima... to samo "gospoda" iz UEFE ne razumije... posto bi oni najradije volili da svi sute dok su na utakmicama ili da dudlaju one vuvuzele... :roll:
Problem je što se jedva disalo i što će ih novčano kazniti,nije dao delegat da se tekma nastavi dok ne izađu navijači.Odlično navijanje i atmosfera ali baklje sve pokvariše. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 20 jan 2013, 00:07

svugdje ima baklji, i uvijek će ih biti. pa čak i u 'divnoj bajnoj' engleskoj, mogli ste i vidjeti city - united, poslije 3 gola plave dimne zavjese i 2-3 baklje. koliko slučajeva ima i u seriji a, pa i u bundesligi.
odjednom se naši stručnjaci nađu pametni i pomisle da kažnjavanjem spriječe baklje. ne uspijeva italija, a da to uspije bih ? ma daj.
Odlazi Safete.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 20 jan 2013, 00:33

Prekid uopste nije bio zbog baklji,vec zbog vatrometa u sred dvorane hahahhahha
PONOSNO I HRABRO

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 20 jan 2013, 00:45

Da ne ulazimo u ta navijaca prepucavanje i rasprave jer tema je Zeljo. Ali onako na prvu svaki navijac zeli najbolje svome klubu. Jeste palile su se baklje i prije i mozda jesu dobar stimung. Ali ja koliko sam skontao a mozda sam pogresno shvatio jer nisam aktivan na tribini od pocetka rata ali meni to paljenje baklji izgleda kao kurcenje. Vidi mene slikaj me za fejs palim baklju.

Jer ako su Fifa, Uefa i NS BiH donijeli odluku tj. rekli da ce se klubovi kaznjavati za "incidente" paljenja baklji kakva je onda to navijacka logika da se pale? Zabranjeno i kraj price. Eto sad ce jedan nafurani tinejdzer naprkositi fifi, uefi i nasem savezu. Eto baljenje baklji ce dovesti do promjene zakona.

Daj ba ne budite djeca. Al' eto jednoga dana ce te svi odrasti pa ce te shvatiti.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jan 2013, 01:19

PL BiH -1 je napisao/la:Da ne ulazimo u ta navijaca prepucavanje i rasprave jer tema je Zeljo. Ali onako na prvu svaki navijac zeli najbolje svome klubu. Jeste palile su se baklje i prije i mozda jesu dobar stimung. Ali ja koliko sam skontao a mozda sam pogresno shvatio jer nisam aktivan na tribini od pocetka rata ali meni to paljenje baklji izgleda kao kurcenje. Vidi mene slikaj me za fejs palim baklju.

Jer ako su Fifa, Uefa i NS BiH donijeli odluku tj. rekli da ce se klubovi kaznjavati za "incidente" paljenja baklji kakva je onda to navijacka logika da se pale? Zabranjeno i kraj price. Eto sad ce jedan nafurani tinejdzer naprkositi fifi, uefi i nasem savezu. Eto baljenje baklji ce dovesti do promjene zakona.

Daj ba ne budite djeca. Al' eto jednoga dana ce te svi odrasti pa ce te shvatiti.
Paljenje baklji hoce prije ili kasnije dovesti do promjene zakona. Cak sto vise logika je vrlo jednostavna, zapali baklju usred grada doci ce ti policija i vjerovatno napravit prijavu za remecenje javnog reda i mira ali kad se pali na stadionu to je jos uvijek ok. Dovoljno je da savez zatrazi od nasih politicara da izglasaju zakon da klub moze trazit odstetu od svih tih koji pale baklje i vjeruj mi da ce se ovo mangupisanje do 99% iskorijenit. Da vidim tog facu koji ce nakon sto plati 5.000KM kaznu opet istu zapalit.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 20 jan 2013, 01:28

zeljocity je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Da ne ulazimo u ta navijaca prepucavanje i rasprave jer tema je Zeljo. Ali onako na prvu svaki navijac zeli najbolje svome klubu. Jeste palile su se baklje i prije i mozda jesu dobar stimung. Ali ja koliko sam skontao a mozda sam pogresno shvatio jer nisam aktivan na tribini od pocetka rata ali meni to paljenje baklji izgleda kao kurcenje. Vidi mene slikaj me za fejs palim baklju.

Paljenje baklji hoce prije ili kasnije dovesti do promjene zakona. Cak sto vise logika je vrlo jednostavna, zapali baklju usred grada doci ce ti policija i vjerovatno napravit prijavu za remecenje javnog reda i mira ali kad se pali na stadionu to je jos uvijek ok. Dovoljno je da savez zatrazi od nasih politicara da izglasaju zakon da klub moze trazit odstetu od svih tih koji pale baklje i vjeruj mi da ce se ovo mangupisanje do 99% iskorijenit. Da vidim tog facu koji ce nakon sto plati 5.000KM kaznu opet istu zapalit.
u potpunosti se slažem. kad oni zapali baklju, konta, haj neće on platiti, već klub. a kad bi njegov džep bio u pitanju, sigurno bi dobro razmislio isplati li mu se to raditi. ;)
Odlazi Safete.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 jan 2013, 09:35

Čuj ne smiješ paliti na ulici :lol: . Svaka matura, rođendan bilo šta, baklje se pale na javnim mjestima, nedavno i u Ferhadiji... I što nekom baklje na stadionu smetaju, jel' iko ikad ko je sjedio i mirno pratio utakmicu nastradao od baklje?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 20 jan 2013, 09:53

Ma treba uvesti u pravilnik saveza upaljenja jedna baklja prekid utakmice i registrovanje 3-0 za protivničku ekipu, vidio bi onda kako bi se pretresalo i kako bi palili baklje.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 20 jan 2013, 10:20

Radmilo je napisao/la:Ma treba uvesti u pravilnik saveza upaljenja jedna baklja prekid utakmice i registrovanje 3-0 za protivničku ekipu, vidio bi onda kako bi se pretresalo i kako bi palili baklje.
:lol: :lol: :lol: smijesan si lik totalno....sjasi s bakljama,ima kazna za one koje uhvate pa ih i dalje pale,
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 20 jan 2013, 10:22

Smješniji si ti i tebi slični jer klub olakšate svaku utakmicu minimalno 1500 km, **** vaše karte ako ih platite da uđete na utakmice kad više štete napravite drastično nego koristi.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 20 jan 2013, 10:30

Radmilo je napisao/la:Smješniji si ti i tebi slični jer klub olakšate svaku utakmicu minimalno 1500 km, **** vaše karte ako ih platite da uđete na utakmice kad više štete napravite drastično nego koristi.
sta ti ba pricas,dao sam vise para Želji nego sto mozes zamisliti,a ti cisto sumnjam da ides na tekme a pogotovo u goste,grupa kada izadje sa stavom da se ne pali(sto se nece dogoditi) prestat ce se paliti,a do tada ti i tebi slicni ostanite za svojim kompjuterima kao inace do sada i raspravljajte treba li ili ne treba paliti.pozz
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 20 jan 2013, 10:30

Muamer Svraka na meti škotskog diva iz Glasgowa :shock: :shock:
Daj Boze :D :D

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 20 jan 2013, 10:32

galeb je napisao/la:Muamer Svraka na meti škotskog diva iz Glasgowa :shock: :shock:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 20 jan 2013, 10:52

Target 4

Muamer Svraka

Club: Zeljeznicar

The Bosnian Defensive Midfielder has been able to fight his way into the international side in spite of still playing in Bosnia domestically and, since his debut in May, has been able to retain his place in the international thinking and is likely to be on his way. Beram Kayal’s old club Maccabi Haifa have been linked, but he is likely to take his next step up a level from Israeli football. At just 24, he still has growth left in him and, were Wanyama to go, would go some way to replacing him.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 jan 2013, 10:54

zeljo1 je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:Smješniji si ti i tebi slični jer klub olakšate svaku utakmicu minimalno 1500 km, **** vaše karte ako ih platite da uđete na utakmice kad više štete napravite drastično nego koristi.
sta ti ba pricas,dao sam vise para Želji nego sto mozes zamisliti,a ti cisto sumnjam da ides na tekme a pogotovo u goste,grupa kada izadje sa stavom da se ne pali(sto se nece dogoditi) prestat ce se paliti,a do tada ti i tebi slicni ostanite za svojim kompjuterima kao inace do sada i raspravljajte treba li ili ne treba paliti.pozz
Po meni vise daju za svoj klub ovi sto su samo na domacim tekmama i ne pale baklje vec ovi sto su i na domacim i na gostujucim a pale baklje.

Ja to gledam ovako.Neizmjerno volim svoju porodicu.Zivot bi dao za svoju zenu i djecu.Prvoga primim platu i odem u kafanu i sve skrsim.A onda zajedno sa svojom zenom i djecom cijeli mjesec placem i kukam kako nemamo nista.Skupa sam sa njima kada je minus a nema drva da se ugrijemo i kada je plus a nema klime da se rashladimo.Skupa sam sa njima i kad nam komsija donese pola struce hljeba cak sta vise svoga pola hljeba dam svojoj djeci jer ja ih neizmjerno volim.A onda prvi ponovo dođe i ja platu pa u kafanu.............Jel to ta ljubav?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 20 jan 2013, 10:55

zeljo1 je napisao/la:
Treba toj grupi konačno stati u kraj koja samo brukate ugled kluba paljenjem zastava i suspenzijom stadiona to u istoriji nikom nije uspjelo što je nazovi toj vašoj grupici šačici ne iživljenih dječaraca. Druga stvar pokušavate klub ucjeniti da vam plaća kojekakve gluposti to se zove iznuda i to je krivično djelo za koje se odgovara. Ne idem na gostovanja upravo radi takvih, a kupim redovno polugodišnju za sjever. I navijam kao svi normalni ljudi u svijetu ne kao divljak.
Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 20 jan 2013, 10:59, ukupno mijenjano 2 puta.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 20 jan 2013, 10:56

galeb je napisao/la:Muamer Svraka na meti škotskog diva iz Glasgowa :shock: :shock:
Ma ovo neka zajebancija,kaze trebao bi zamjeniti Wanyama?
A pazi sada Wanyama
slika
nema sta ja mislim da su isti tip igraca :lol: :o :shock: :lol: :lol:
Amare hvala ti...

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 20 jan 2013, 10:57

pa ovo gdje pise za svraku je neki blog? lik iznosi vlastite zelje, sta li? :roll:
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 17 gostiju.