I ona Realova od proslog vijeka.RealMoudrid je napisao/la:Pravi dokaz da je statistika najveća glupost u svijetu nogometa.
Ova Valdesova a i ona Messijeva sa 90 postignutih golova, bla bla bla

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I ona Realova od proslog vijeka.RealMoudrid je napisao/la:Pravi dokaz da je statistika najveća glupost u svijetu nogometa.
Ova Valdesova a i ona Messijeva sa 90 postignutih golova, bla bla bla
Valdes je dosta bolji u igri nogama i ima dosta bolji pregled igre.T-MAC je napisao/la:jest casillas je u svemu bolji od valdesaM4kaveli je napisao/la: Jel ti to meni hoces reci da je Casillas u svemu bolji od Valdesa ?
samo sto je taj refleks izumr'o prije par stoljeccaM4kaveli je napisao/la:
Valdes je dosta bolji u igri nogama i ima dosta bolji pregled igre.
Vama to moze biti smijesno jer ne razumijete zasto je to potrebno Barceloni, taj tkz. treci bek.
U najboljoj formi, Valdes nije nista losiji od Casillasa kada su u pitanju situacije 1na1.
I na kraju, Valdes ima strasan refleks.
Ne bolji od Ikerovog, ali takodje odlican.
Znaci nisam nista slag'o.T-MAC je napisao/la:samo sto je taj refleks izumr'o prije par stoljeccaM4kaveli je napisao/la:
Valdes je dosta bolji u igri nogama i ima dosta bolji pregled igre.
Vama to moze biti smijesno jer ne razumijete zasto je to potrebno Barceloni, taj tkz. treci bek.
U najboljoj formi, Valdes nije nista losiji od Casillasa kada su u pitanju situacije 1na1.
Ma ima klinac ikakav refleks. Kod prvog gola (sutan iskosa sa 11 metara) lopta u mrezi on tek pravi kolut ulijevo, ona njegova prepoznatljiva parada. 0 reflexi. Iker je bolji golman od VV, sve ostalo je na nasoj strani.M4kaveli je napisao/la:Valdes je dosta bolji u igri nogama i ima dosta bolji pregled igre.T-MAC je napisao/la:jest casillas je u svemu bolji od valdesaM4kaveli je napisao/la: Jel ti to meni hoces reci da je Casillas u svemu bolji od Valdesa ?
Može li ovako (pogledaj iznad)?LBJ MVP je napisao/la:@Monolože trebalo bi staviti opciju da se ovo
posta nakon svakog Makašovog posta.Ti si mod sredi to
Pa evo ti kao neko ko se razumije u fudbal mi reci gdje sam pogrijesio ?Monolog je napisao/la:Valdes bolje izvodi aut, ima bolji centaršut i dobro izbjegava ofsajd zamke.![]()
Majke mi, pa ni njegov agent ne smatra da je u bilo kojem golmanskom segmentu bolji od Casillasa, al' zato je to Makiaveli koji će nam po deseti put objasniti kako mi ne znamo šta je fudbal, dok ga je on, pak, doktorirao.
Pa dobro si odgovorio,al stvarno ne znam imal ikakve potrebe da neko obraća pažnju na post gdje neko napiše da je Valdes bolji u nečemu od IkeraMonolog je napisao/la:Može li ovako (pogledaj iznad)?LBJ MVP je napisao/la:@Monolože trebalo bi staviti opciju da se ovo
Nisam rekao da bolje brani nego da Iker jednostavno nije u svemu bolji od Valdesa ( kao sto je gore jedan napisao ).LBJ MVP je napisao/la:Pa dobro si odgovorio,al stvarno ne znam imal ikakve potrebe da neko obraća pažnju na post gdje neko napiše da je Valdes bolji u nečemu od IkeraMonolog je napisao/la:Može li ovako (pogledaj iznad)?LBJ MVP je napisao/la:@Monolože trebalo bi staviti opciju da se ovo
Usvaja seMonolog je napisao/la:Ma ne to. Pogledaj njegov (editovan) post na ovoj temi.
koji si ti kraljScof1eld je napisao/la:Jao kako dobra statistika, pa ne znam sta cekaju iz uprave s novim ugovorom. Covjek zasluzuje minimalno isto kao i Messi sa ovom statistikom i tim youtube klipom !
Dobro se vi dogovorite na Barcelona PDF.LBJ MVP je napisao/la:Usvaja seMonolog je napisao/la:Ma ne to. Pogledaj njegov (editovan) post na ovoj temi.
kanta strikes againM4kaveli je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.