Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nixo
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la nixo » 03 nov 2009, 14:10

2 zuta i pauza

nino18
Kontakt:

Post Postao/la nino18 » 03 nov 2009, 14:14

hvala. trebao mi je samo neko da mi potvrdi, jer zbunise me ovi na tv
gledam nesto na novoj emisiju neku i govori ovaj komentator "cak 7 igraca Bosne ima po 2 zuta kartona pa mi nista ne bi jasno

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 03 nov 2009, 14:56

NK_CELIK je napisao/la:dobro eto vi znate strucnjaci..Na gol istorijske utakmice zelite postaviti golmana koji ima 12.5 minuta igre u cijeloj karijeri a u medjunarodnim utakmicama je nabrao nekih 55 sekundi..Odlicno..Svaka cast...

No hajd, i Ciro je postavio na gol anonimusa Supica u Belgiji pa je upalilo...Mozda opet upali....

A ti ne vrijedjaj ljaksane, joj sta bih ponekad platio da mogu se provuci kroz ekran pa ti tamo uletiti sa druge strane da ti odgovorim na neka pitanja....

Hahahah i jos nesto, zna se koji igraci idu iz premier lige u championship..cak kad se radi i o loanu.....On znaci da je ista valjao, ostao bi u Portsmouthu, ako nista kao rezervni glman jer ce James uskoro zavrsiti karijeru...Znaci sa njim nesto nije u dure i ovi su ga nogirali u klub koji ispada iz championshipa....Dakle sanse da ce on postati neko ime se mjere u promilima..No tu je reprezentacija da pogura..Nije ni prvi ni posljednji sto ce se prodati na osnovu toga...
Jaro izvini al ti pojma nemas.Pa de bar malo raspitaj se o stvari koju komentarises.Taj tvoj slabasni golman vec brani 3 utakmice i u "najslabijem" klubu te lige primio samo 2 gola.Dok on nije stao na gol Ipswich je primao u prosjeku 3 komada..A iz Portsmoutha je samo posudjen,upravo jer ce se James povuci a Begovica hoce u formi..

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 15:31

e vi imate pojma...rekao bih nesto ali dobit cu BAN bezveze....Pravi je golman eto, bit ce bolji od Petera Cheha za par godina....vidjet cemo klovna kad stane na gol kad ga primi kroz oci, pa cu vas onad pitati sta mislite od njemu...

Hasagic je na golu 100 godina, nije covjek primio ni 5 golova u reprezentaciji gdje je on kriv..Supic jest kiksao jedan gol protiv novinara i sad protiv Spanije najmanje je kriv za 2 gola, no protiv Spanije nema ko nije kriv..Nije on kriv sto su bekovi i odbrana ispadali ko ovce..No rezultat nije bio ni bitan..Stoga ne vidim razloga za promjene..Dasu Hasagic i Supic griesili tokom kvalifikacija, rekao bih OK, daj promjene, neka dodje momak da brani..

Ne kontam zasto mjenjati pvu dvojicu za lika koji nije stajao 5 minuta na golu a ko da gledam da cim stane da ce ga primiti sa 25 metara, smijem se klediti u to, i onda ce mu pola BIH sjetiti se mame, vrijedjati ga sto ne zna jezik i slicno...No zaboravih da svi znate, no ko se smije kladit u sta god hoce ad ce ovaj klovn Begovic primiti gol svojom krivicom odmah u pvom poluvremenu kada bude branio u nekoj vanzoj utakmici ???
Ja se smijem kladiti da hoce...
I on da valja kao covjek naucio bi bosanski jezik kako treba, odnosno ne bi ga ni zaboravio da ga je ikada i znao...Toliki je patriota da je zna bosanskog ko da je bio na vecernjem kursu..Toliko o njegovom patriotizmu..Hoce i on da se proda, sansa da ode iz Ipswicha je nikakva...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2009, 15:34

izvinite, jare. Al **** vas patak pa dokle više...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 nov 2009, 15:42

NK_CELIK je napisao/la:e vi imate pojma...rekao bih nesto ali dobit cu BAN bezveze....Pravi je golman eto, bit ce bolji od Petera Cheha za par godina....vidjet cemo klovna kad stane na gol kad ga primi kroz oci, pa cu vas onad pitati sta mislite od njemu...

Hasagic je na golu 100 godina, nije covjek primio ni 5 golova u reprezentaciji gdje je on kriv..Supic jest kiksao jedan gol protiv novinara i sad protiv Spanije najmanje je kriv za 2 gola, no protiv Spanije nema ko nije kriv..Nije on kriv sto su bekovi i odbrana ispadali ko ovce..No rezultat nije bio ni bitan..Stoga ne vidim razloga za promjene..Dasu Hasagic i Supic griesili tokom kvalifikacija, rekao bih OK, daj promjene, neka dodje momak da brani..

Ne kontam zasto mjenjati pvu dvojicu za lika koji nije stajao 5 minuta na golu a ko da gledam da cim stane da ce ga primiti sa 25 metara, smijem se klediti u to, i onda ce mu pola BIH sjetiti se mame, vrijedjati ga sto ne zna jezik i slicno...No zaboravih da svi znate, no ko se smije kladit u sta god hoce ad ce ovaj klovn Begovic primiti gol svojom krivicom odmah u pvom poluvremenu kada bude branio u nekoj vanzoj utakmici ???
I on da valja kao covjek naucio bi bosanski jezik kako treba, odnosno ne bi ga ni zaboravio da ga je ikada i znao...Toliki je patriota da je zna bosanskog ko da je bio na vecernjem kursu..Toliko o njegovom patriotizmu..Hoce i on da se proda, sansa da ode iz Ipswicha je nikakva...

Joj djece pa kakav ba patriotizam ocem ti???
Pjanic,Salihovic,Bajramovic neznaju bosanski jezik i njih treba da blatimo radi toga??

Ako te interesuje Begovicu je Blazevic rekao da pod hitno ide na posudbu da brani bilo gdje samo da brani....isto tako on se i dokazao u Premiershipu na utakmici protiv Manchester Citya protiv Adebayora i Teveza koje su svjetske klase od napadaca ali je primio samo jedan gol koji ni Buffon nemoze odbranit....i reci da je klovn moze samo majmun reci pa momak sa 22 godine toliku sigurnost ima na golu smirenost to je cudo i sama cinjenica da je Chelsea se raspitivao za njeg govori da ima talenta u njemu al et kod tebe nema.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 15:44

VanBasten je napisao/la:izvinite, jare. Al **** vas patak pa dokle više...
cuj dokle, zauvijek....Ja ne dam nikakvog pardona ovim ne-patriotama tipa Medjunanin i Begovic....Javno cu ih vrijedjati i uvijek sam protiv njih...

Mi smo se napatili u ratu dok su oni cackali muda po dijaspori i sta sad treba da mi bude drazi ovaj moron i mutavac Begovic sto ni jezika ne zna kako treba od nekog Kene sto je odrastao pored nas ili od ovog momka Supica sto je zadrhtao od uzbudjenja kad je dobio poziv...Nikad ama bas nikad....

Neka igra za Kanadu, svakako se mislio 100 godina gdje ce igrati...Cuj patriota a vagao je poziv mjesecima....

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 nov 2009, 15:48

NK_CELIK je napisao/la:e vi imate pojma...rekao bih nesto ali dobit cu BAN bezveze....Pravi je golman eto, bit ce bolji od Petera Cheha za par godina....vidjet cemo klovna kad stane na gol kad ga primi kroz oci, pa cu vas onad pitati sta mislite od njemu...

PRVO DA TI KAZEM ZA HASAAGICA...POGLEDAJ PRIJATELJSKU SA bugarskom :D
drugo covjek je vjecno povrijedjen i Bog zna u kakvoj je formi!!!
Supic nije dorastao ovoj utakmici iako je solidan golman....
Begovic nema minutazu ali ima sve predispozicije da brani za repku iskljucivo zbog toga sto konstantno brani i sto se to vidi na rezultatima ipswica.......
nelupaj da je championship truba liga,kada veliki broj ekipa koje dodju iz ove lige uspiju zadrzati premjerligaski status
dalje.....portsmout je ekipa koja je dobila novog vlasnika,prebogatog i prave ekipu koja ce prvo izboriti ostanak,a zatim iduce godine pokusati nesto vise
dalje....ovaj potez je providan,kraj karijere jamesa,begovic na posudbi,ulazi u formu,i vracaju ga na kraju sezone...
i nemoj vise o patriotizmu ovdje u ovoj drzavi da ima patriotizma nebi nam bilo ovako kako nam je...nego bi zivjeli ko normalan svijet....patriota je sirok pojam,al u bosni su patriote sve koji dodju na forum i kazu ON NIJE PATRIOTA....

I TO ZA RAT MEDUNJANIN JE BEZ OCA.....begovi pobjegao iz TRREBINJA!!!!!kao DIJETE NIJE ON SAM REKAO odoh ja..ne lupaj molim te
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2009, 15:50

uh ebemti što upitah :mrgreen:

Medunjanin je izgubio oca u ratu, dao je i previše. A ni Begović nije završio u Kanadi il gdje već tek tako...

P.S.
Pola ti reprezenacije nije baš u dobrim odnosima sa padežima i tome slično

mojne me citirat, živ bio, nemam kremena
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 nov 2009, 15:55

NK_CELIK je napisao/la:dobro eto vi znate strucnjaci..Na gol istorijske utakmice zelite postaviti golmana koji ima 12.5 minuta igre u cijeloj karijeri a u medjunarodnim utakmicama je nabrao nekih 55 sekundi..Odlicno..Svaka cast...No hajd, i Ciro je postavio na gol anonimusa Supica u Belgiji pa je upalilo...Mozda opet upali....

A ti ne vrijedjaj ljaksane, joj sta bih ponekad platio da mogu se provuci kroz ekran pa ti tamo uletiti sa druge strane da ti odgovorim na neka pitanja....

Hahahah i jos nesto, zna se koji igraci idu iz premier lige u championship..cak kad se radi i o loanu.....On znaci da je ista valjao, ostao bi u Portsmouthu, ako nista kao rezervni glman jer ce James uskoro zavrsiti karijeru...Znaci sa njim nesto nije u dure i ovi su ga nogirali u klub koji ispada iz championshipa....Dakle sanse da ce on postati neko ime se mjere u promilima..No tu je reprezentacija da pogura..Nije ni prvi ni posljednji sto ce se prodati na osnovu toga...

A sta je to Ciro uradio u Genku? Koga je postavio na gol? Do tada sasvim nepoznatog Supica. Niko ga nije znao. Covjek igro negdje u saban ligi, i on je tad bio dobar, a sad Asmir ti nevalja, eto sto igra u nekoj "championshipu".

Asmir bar i nekako igra/o u najjacoj ligi, i sasvim je normalno da promjeni sredinu da bi momak napredovao, jer vjeruje u sebe, i sa veceom minutazom moze samo da bude bolji, a nikako gori.

A Supu smo vidjeli sta je u mogucnosti da uradi. Odma cim je stao na gol u Genku, ja sam govorio da covjek nije za repke, ali kod nas narod isto telad, nek jednu skine odma je TITO, i nema sanse da bi ko smio dirnuti ili cak skinuti s gola, jer eto on nas je spasio, spasio al u kurcu, nije imao intervencije kako treba, a protiv Turske ga lopta pogodila slucajno. Hvala njemu za sve, al on je tek treci golman repke.

Sto se tice Kene, ruku na srce al on je srednji golman, samo sto mi od muhe medjeda znamo napraviti, i dobri smo u tome. Kad je on na golu, ja uvjek strahujem i samo gledam kad ce poceti sa onim svojim izlijecanjem i boksanjem. To jedno, drugo vjecito je povrijedjen, i nema sanse da se ikad moze vratiti u top formu, poslije ovoliko pauze i povreda, ako je ikad imao top formu. Jednostavno mi nismo nikad imali neku drugu alternativu, pa tako ni Keno nije imao neku konkurenciju, tako je uvjek bio siguran No.1 nase repke. A bogami sada ce biti malo teze izboriti se za mjesto, kad je dosao Asmir.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 nov 2009, 15:56

VanBasten je napisao/la:uh ebemti što upitah :mrgreen:

Medunjanin je izgubio oca u ratu, dao je i previše. A ni Begović nije završio u Kanadi il gdje već tek tako...

P.S.

bas me interesuje sta ce na ovo reci!!!!!
pa ja kad salihovica cujem kako priccam oplacem od smijeha...i ne samo onnego pola njih....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 nov 2009, 15:59

NK_CELIK je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:izvinite, jare. Al **** vas patak pa dokle više...
cuj dokle, zauvijek....Ja ne dam nikakvog pardona ovim ne-patriotama tipa Medjunanin i Begovic....Javno cu ih vrijedjati i uvijek sam protiv njih...

Mi smo se napatili u ratu dok su oni cackali muda po dijaspori i sta sad treba da mi bude drazi ovaj moron i mutavac Begovic sto ni jezika ne zna kako treba od nekog Kene sto je odrastao pored nas ili od ovog momka Supica sto je zadrhtao od uzbudjenja kad je dobio poziv...Nikad ama bas nikad....

Neka igra za Kanadu, svakako se mislio 100 godina gdje ce igrati...Cuj patriota a vagao je poziv mjesecima....
AL ovo ti je najjace!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sve same patriote na ovom forumu u pm.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 nov 2009, 16:16

Eto i ja sam patriota mogo bi za repku igrat xD Ma nidje veze su vam ti razlozi u ekipama igraju dobri igraci i igraci koji su u formu.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 nov 2009, 16:45

seha je napisao/la:Eto i ja sam patriota mogo bi za repku igrat xD Ma nidje veze su vam ti razlozi u ekipama igraju dobri igraci i igraci koji su u formu.
upravo to- igraci koji su u formi! da nije tako bajramovic koji je najveca legenda bi svaku igro. ali ne igra! eh tako je isto sa golmanima. pošto nkčelik ne poznaje dovoljno fudbal sem na soccer manageru teško je dati neki bolji prikaz da ga doticni razumije. danas u oslobođenju roy kean hvali asmira, zemljoradnici dobili tekmu. ROY KEANE!! ali ne treba mu vjerovati nije on patriota. ko zna sta je radio u ratu (igro fudbal!!!)?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 03 nov 2009, 17:05

Ma kakve patriote ba!Pa kada bi igrali sa patriotama,pola sadasnje reprezentacxije ne bi bilo.Pogledajte i druge reprezentacije,sve same patrioteHAHAHAAHA.U redu je sto svi kazemo Begovic i Medunjanin ceskali muda ali...
12.9.2009.

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 22:13

johnnyHZ je napisao/la:

P.S.

pa ja kad salihovica cujem kako priccam oplacem od smijeha...i ne samo onnego pola njih....
Reci cu ti to da se Salihovic sekunde nije mislio da li da zaigra za BIH ili ne i da je imao izbor da izabere startno mjesto u Njemackoj reprezentaciji ili da igra za BIH, izabrao bi ovo drugo..Zivotom garantujem..Bas kao sto su to uradili Salihamidzic, Barbarez, Bolic i drugi..Nije problem u padezima nego je problem u patriotizmu i ljubavi prema BIH od cega ce zapravo zavisiti i njihov performans dok igraju u reprezentaciji...Toliko o tome...
Medjunanin i Begovic nisu patriote i stoga im puca ona stvar za reprezentacijom. Obadvojica imaju licne interese koji stoje ispred reprezentativnog dresa, za razliku od momaka kao sto su Dzeko, Bajramovic, Spahic, Salihovic, Hasagic i jos poneki koji bi sigurno bili spremni da unistve svoje karijere zbog igranja u dresu BIH...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2009, 22:55

NK_CELIK je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

P.S.

Reci cu ti to da se Salihovic sekunde nije mislio da li da zaigra za BIH ili ne i da je imao izbor da izabere startno mjesto u Njemackoj reprezentaciji ili da igra za BIH, izabrao bi ovo drugo..Zivotom garantujem..Bas kao sto su to uradili Salihamidzic, Barbarez, Bolic i drugi..Nije problem u padezima nego je problem u patriotizmu i ljubavi prema BIH od cega ce zapravo zavisiti i njihov performans dok igraju u reprezentaciji...Toliko o tome...
Medjunanin i Begovic nisu patriote i stoga im puca ona stvar za reprezentacijom. Obadvojica imaju licne interese koji stoje ispred reprezentativnog dresa, za razliku od momaka kao sto su Dzeko, Bajramovic, Spahic, Salihovic, Hasagic i jos poneki koji bi sigurno bili spremni da unistve svoje karijere zbog igranja u dresu BIH...
Svaka cast na postu majstore. To pojedinim probam objasnit 10 puta, ali im ne ide u glavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2009, 22:57

NK_CELIK je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

P.S.

Otkad postoji forum,boljeg posta ne procitah.
Ovo treba uokviriti na svim portalima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 03 nov 2009, 23:02

NK_CELIK je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

P.S.

Konacno jedan pametann post od tebe :P :P :P
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 23:30

Moram i ja jedan ubosti od nekoliko..Imam slabu moc interpretacije... :D Slabo objasnjavam ono sto mislim... :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, Viking4 i 47 gostiju.