Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2013, 17:14
nemamo mi nikakvu korist recimo za stadion.. prije smo imali koristi jer recimo mi smo pd Zmaja od Bosne dobili Nedima Halilovica-Lakia kako bi Zmaj igrao na Tusnju to dok je bio nas stadion a ne od opstine .. onda recimo Sarajlic isto je bio igrac Zmaja pa je otisao u Sloveniju ali po ugovoru kojeg je potpisao sda zmajem on se nije mogao vratiti nigdje drugo u BiH samo u Zmaj, ali on se vratio u BiH i to u Slobodu jer je tad zmaj ponistio taj dogovor jer je trebao koristenje stadiona. Mi smo po dogovoru sa opstinom dogovorili da oni preuzimaju stadion da ce ga oni izgraditi, ali da cemo mi bit jedina ekipa koja nece imati obaveze placanja neke kirije i odrzavanje .. uglavnom eto oni su tako razmislili da nece morati vise oni placat vodu, struju i td pa su se prodali..uglavnom za nas je to hajmo reci na jendu ruku i dobro barem negdje se nemas vise zaduzit..pa znate da nam je ona trava bila zuta na nekim djelovima kolio su to nasi brinuli , pa su nam iskljucivali vodu jer je nismo placali i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987