FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Druga tekma za redom, pad u drugom poluvremenu. Ne znam koji im je qrac ...
Valdes da je pravi, otisao bi na tribine i otamo pratio utakmice.
Valdes da je pravi, otisao bi na tribine i otamo pratio utakmice.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Zasluzili smo poraz apsolutno, ovo je odron od igre...
Sve redom kazniti novcano i ne znam vec kako, a Pique-a posebno!
Sve redom kazniti novcano i ne znam vec kako, a Pique-a posebno!
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 19 jan 2013, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je Pique ponajviše zaslužan za lošu igru u nastavku... Jednostavno kako bi se nadopunila ta praznina u odbrani , izašao je Cesc, i više je Barca igrala pod ogromnim pritiskom te sa manjkom kreativnosti... I da, Alves još nije naučio ubacivati lopte ... A dobro , možda je htio da ubaci ravno u ruke onom čiki što iza terena kupi lopte 

Bravo za Piquea **** mu ja mater glupu. Totalno nepromisljen potez, ono na nivou 17-godisnjaka.
Odbrana tragikomicna, pogotovo Mascherano.
Sve to je zacinila strasna partija Valdesa, neki rekose da je to veoma dobar golman.
Dani nastavio sa rutinom kod ubacaja, ne moze lik boga da pogodi u sesnestercu.
Odbrana tragikomicna, pogotovo Mascherano.
Sve to je zacinila strasna partija Valdesa, neki rekose da je to veoma dobar golman.
Dani nastavio sa rutinom kod ubacaja, ne moze lik boga da pogodi u sesnestercu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- hule_barca
- Kontakt:
Ma daj ba...ako je crveni Pique onda ja više ne gledam fudbal. Prvi karton nigdje veze, čovjek ga namjerno gađa. Drugi karton, faul jeste bio, može za karton ako je prvi, ali dati drugi karton odnosno isključujući crveni gdje situacija nije bila opasna toliko po gol, pretjerano, i to prvi faul poslije kartona. Ali dobro nema veze, bilo i prošlo. Sami smo krivi što nismo završili meč u prvom poluvremenu, a odbrana se zna da je rupa cijelu sezonu. Loš dan je danas bio, idemo dalje, idemo po prolazak u polufinale protiv Malage.
Mes Que Un Club
Sta da se kaze. Pa sad prije ovog gola Puyol suta bezze u aut a imao covjeka ispred.
Ne znam sta da kazem - koji im je vrag.
Kup je skroz upitan - nocas poraz. Mislim ne kontam al et.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 19 jan 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Umjesto da budu sretni, puni nekog samopuzdanja, da igraju perfektno jer su saznali da ide ovaj panj sa gola, jok, oni još gori.
Možda im se treba ponovit' još jednom, da utvrde kako ih ovaj napušta bilmez.
Možda im se treba ponovit' još jednom, da utvrde kako ih ovaj napušta bilmez.
Smijesno da se vi zalite na sudije
nego alves vam ovaj dobar ocam
nego alves vam ovaj dobar ocam

- Cautinho
- Kontakt:
Real jedini i moze pobjediti Barcu.Kadkad.Kad imaju dobar dan.A Barca los. 

Keep walking.
Valdes: "Messi je kriv za poraz jer je promasio lob za 0:3 i priliku da rijesi utakmicu"
ser del barça es el millor que hi ha !
je l' Valdes dobar golman, ajd sad nek neko kaze sta, hvala ti ALLAHU pa nece ugovor da produzi, milion puta hvala....
mater mu retardiranu poselamim !!!
mater mu retardiranu poselamim !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno. No, mislim da mu je sudija progledao zbog reputacije. Da nije imao žuti karton, dobio bi ga brzinom svjetlosti zbog onog starta.Harrison je napisao/la:Iniesta trebao dobiti crveni karton, odnosno drugi zuti.
Nego, ovo hoću. Borbenost koju je Sociedad pokazao se ne viđa često. Ekipe koje igraju ovako protiv Reala i Barcelone ne zaslužuju da budu poražene. Drago mi je što su večeras slavili.
Mascherano.

Nego, da budem iskren, nakon gluposti Piquea (debilski dobio prvi žuti karton. Nešto poput Kake u prethodnom kolu, ako se ne varam), ja bih izvadio Pedra a ne Cesca. Pedro se u drugom poluvremenu nije sastavio s loptom. I, upravo tada je pala i ta kontrola u veznom redu. Bukvalno je onim crvenim kartonom i izvođenjem Cesca, Blaugrana ostala sa 9 igrača.

U drugom poluvremenu se probudio Busquets, ali zaspao Xavi. Vjerovatno i zbog činjenice da je sve više prostora morao pokriti izlaskom Cesca.
Alves.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JohnLennon
- Kontakt:
Igrali su ipak protiv Reala...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
A eto kad nemaju normalnog stopera da uleti kad treba , nego troše pare na neke defanzivne vezne i bekove koji više liče na krila , mislim , bez uvrede Albi to je strašan igrač ali on nit je stoper , nit je Song stoper, nit je Mascherano stoper... Pa zadnje tri sezone nije kupljen normalan stoper ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Napokon poraz.
[youtube][/youtube]bparena je napisao/la: Mislim ne kontam al et.
od gotovog napravise veresiju, kod 0:2 imali su sansi da rijese susret i da stave tacku na ovu utakmicu ali eto dadose ljudi gol i vratise se u utakmicu, onda crveni zasluzen piquea i od tad se nije mogo nadoknadit igrac koji je falio,izlaskom cesca na sredini terena su izgubili bitku.
ja nezz vidim spominjete valdesa, prvi gol nista nije mogo uradit ,precizan udarac i nema se tu sta prigovorit ,drugi gol mache kriv,valdes iso u jednu stranu mache je poslo u drugu ,
treci gol puyolovo bezze izbijanje u aut (umjesto da vrati valdesu) je dovelo do gola a kod samog gola valdes nije mogo nista covjek neometan opuco iz blizine
uglavnom losa partija u drugom poluvremenu iako je to posljedica crvenog kartona ali barca je barca i sa igracem manje moras bit sposoban dat gol
ja nezz vidim spominjete valdesa, prvi gol nista nije mogo uradit ,precizan udarac i nema se tu sta prigovorit ,drugi gol mache kriv,valdes iso u jednu stranu mache je poslo u drugu ,
treci gol puyolovo bezze izbijanje u aut (umjesto da vrati valdesu) je dovelo do gola a kod samog gola valdes nije mogo nista covjek neometan opuco iz blizine
uglavnom losa partija u drugom poluvremenu iako je to posljedica crvenog kartona ali barca je barca i sa igracem manje moras bit sposoban dat gol
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Cak i prije nego smo ostali s igracem manje, igra je otisla u qrc! Zadnje pozitivno sto smo imali na utakmici je onaj lob Messija koji ne zavrsi u mrezi. Odmah nakon toga, sve se raspalo i to je trajalo do kraja utakmice...
- Cautinho
- Kontakt:
Ajd,nema veze,poraz ko poraz,jedanput je morao doci.Tko je rekao da ce Atletiko pobjediti ovo kolo?
Mozda i oni kiksaju.

Keep walking.
Ja svo vrijeme drvlje i kamenje po Maskeranu i flopini. Svima jasno ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.