FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sto me nervira ovaj Alves sa ovim prigovaranjem sudiji.Napravi ocit faul od nesta prigovara 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Alves ubica i opet neko misli da nam ne treba.
Najbolji tim svih vremena lahko do pobjede.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mrssss iz kluba letvo.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne znam zašto , ali čim sam vidio da se malo prostora otvorilo za onog igrača koji dade gol za Sociedad, odmah sam pomislio "ovdje Valdes nema šta raditi , ovo će bit gol" i tako i bi.. 

- hule_barca
- Kontakt:
Zna li ovaj Alves ikada uklizati kad neko želi šutati sa onakvih pozicija. Sjetimo se Seville i Trochowskog, Reala i Ronalda, pa sad Sociedad i Chory 

Mes Que Un Club
- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da mu je i vrijeme.Njemu je nesto ozbiljno do grla doslo u Barci,vise nema ni gusta braniti,sve hoce da ode negdje...bparena je napisao/la:svaki sut u gol je gol.
![]()
Keep walking.
Nek ide u 3pm.Cautinho je napisao/la:Mislim da mu je i vrijeme.Njemu je nesto ozbiljno do grla doslo u Barci,vise nema ni gusta braniti,sve hoce da ode negdje...bparena je napisao/la:svaki sut u gol je gol.
![]()

Samo nekontam sta je ovde Valdes kriv ?
Ovde je prije svega kriv Alves,jer nije uletio klizeci.
Ovde je prije svega kriv Alves,jer nije uletio klizeci.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlična utakmica.
Barcelona dvije stative + još jedna stopostotna prilika za Messija prije prvog gola, a nije ni Sociedad bio bez šansi. Osim gola, imali su još 2 dobre prilike.
Ne znam, ja sam preskočio Sociedadov gol, al' ovi američki komentatori govore da je bila čista situacija (znači da nije kriv Valdes).
Xavi danas imao 2 vrhunska pasa. Al' bukvalno vrhunska. Jedan za 0:2 (ona Alvesova asistencija je bila lakša, mora se priznati), a drugi kada je Messija izbacio u situaciju 1 na 1 sa protivničkim golmanom. A, gospodario je sredinom terena i bez tih lopti.
Busquets i Cesc su slabije odigrali od Xavija i Inieste.
Barcelona dvije stative + još jedna stopostotna prilika za Messija prije prvog gola, a nije ni Sociedad bio bez šansi. Osim gola, imali su još 2 dobre prilike.
Ne znam, ja sam preskočio Sociedadov gol, al' ovi američki komentatori govore da je bila čista situacija (znači da nije kriv Valdes).
Xavi danas imao 2 vrhunska pasa. Al' bukvalno vrhunska. Jedan za 0:2 (ona Alvesova asistencija je bila lakša, mora se priznati), a drugi kada je Messija izbacio u situaciju 1 na 1 sa protivničkim golmanom. A, gospodario je sredinom terena i bez tih lopti.
Busquets i Cesc su slabije odigrali od Xavija i Inieste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ono je bio savrsen sut...
Bice ovo zajebano ako se ne dadne jos jedan gol (u sta ne sumnjam). Igra na zadovoljavajucem nivou.
Jah, zaboravio sam onaj nepostojeci ofsajd, kad je Messi trebao ici jedan na jedan sa golmanom Sociedada.
Bice ovo zajebano ako se ne dadne jos jedan gol (u sta ne sumnjam). Igra na zadovoljavajucem nivou.
Jah, zaboravio sam onaj nepostojeci ofsajd, kad je Messi trebao ici jedan na jedan sa golmanom Sociedada.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 19 jan 2013, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Evo gola Castra
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nije nista kriv Valdes,prvo neznam sto se Alves dolazi na poziciju stopera,a poslje toga jos nije uletio klizeci.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nije nista kriv Valdes,prvo neznam sto se Alves dolazi na poziciju stopera,a poslje toga jos nije uletio klizeci.
Joj ja gledam neki stream od bein sport , Ray Hudson svršava svaki put kad Iniesta , Cesc , Xavi ili Messi prime loptu

- Cautinho
- Kontakt:
Barca ovo dobro kontrolira,zabiti jos jedan gol u drugom poluvremenu,i onda misli na sljedecu utakmicu.Sociedad je solidna ekipa,ali mi je nekako cudno sto dosta puta udju u dobre prilike i poluprilike,kao da cijelu Barcinu obranu izbace...Nema tu nekih problema,opet ne koriste oni sve svoje sanse,ali opet treba malo vise opreza pozadi.
Keep walking.
ni nisi sav svoj care bgm ccc,dokle vise ces krivit valdesa za svaki moguci gol ,nezz u sta ti gledas ,isto si dijete neko ,zapeo letvo letvo za svaku sitnicu,svastabparena je napisao/la:svaki sut u gol je gol.
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
+1barca_87 je napisao/la:ni nisi sav svoj care bgm ccc,dokle vise ces krivit valdesa za svaki moguci gol ,nezz u sta ti gledas ,isto si dijete neko ,zapeo letvo letvo za svaku sitnicu,svastabparena je napisao/la:svaki sut u gol je gol.
![]()
najmanje je Valdes kriv, ovo je bio Danijev covjek i mogao je i on uklizati pa probat' izblokirat sut
jbt primimo 1 gol smak svijeta, a u qrac vise
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@barca_87
Ko je kriv i sto ma to i nije toliko bitno. Gori mi je onaj osjecaj da protivniku samo jedna sansa treba da nam zabije gol. Golman nista ne znaci. Covjek suta sa 11 metara sa strane i ko od sale daje gol. Lopta u golu VV se kotrlja na terenu. Njemu nije bitno kako suto daces 100% gol. Ha na prvu stativu (Ronaldo), ha na drugu stativu (evo sad ovaj) ili po sredini (Spartak). Uvijek je gol.
i jos nesto - sav sam ja samo ti izgleda nemas oci da upratis neke stvari.
@miki_92
ma nije smak svijeta al daj da jednom VV odbrani nesto neodbranjivo da znamo da imamo golmana da nas nekad spasi. Ali uvijek ga primamo.
Ko je kriv i sto ma to i nije toliko bitno. Gori mi je onaj osjecaj da protivniku samo jedna sansa treba da nam zabije gol. Golman nista ne znaci. Covjek suta sa 11 metara sa strane i ko od sale daje gol. Lopta u golu VV se kotrlja na terenu. Njemu nije bitno kako suto daces 100% gol. Ha na prvu stativu (Ronaldo), ha na drugu stativu (evo sad ovaj) ili po sredini (Spartak). Uvijek je gol.

i jos nesto - sav sam ja samo ti izgleda nemas oci da upratis neke stvari.
@miki_92
ma nije smak svijeta al daj da jednom VV odbrani nesto neodbranjivo da znamo da imamo golmana da nas nekad spasi. Ali uvijek ga primamo.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 19 jan 2013, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.