Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Po meni igra nekako sigurnije izgleda kada je Borini tu umjesto Sterlinga, a što se tiče Allena mora on još koji meč na klupu dok ne dođe sebi a do tad nek Hendo dominiramoj uzor-S.G je napisao/la:Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli![]()
Fakat nema potrebe za ovakvim postovima, prvo sto to nije istina a drugo Fabio je bio odsutan 3 mjeseca i trebace mu vremena. A nije bilo ni potrebe za nekom trkom jer smo vec imali sigurno vodstvo. Svi su bili na nivou.moj uzor-S.G je napisao/la:Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli![]()
Bogami nećete iznenadit ArsenalEBSCO je napisao/la:Iduće kolo pokušat iznenadit Arsenal pa onda pokušat preživit City
Da samo što su oni nama dali 2 prošli put sad šipaknedim1993 je napisao/la:Bogami nećete iznenadit ArsenalEBSCO je napisao/la:Iduće kolo pokušat iznenadit Arsenal pa onda pokušat preživit City.
Hoću da kažem i ako pobijedite neće bit iznenađenje a i ako izgubite neće bit iznenađenje, a i ako arsenal pobijedi sad čelzi opet neće bit iznenađenje![]()
inače čestitke, jeste njima i prošli put dali 5 komada?
U svakom slučaju, ja sam sigurniji bio da nećemo primiti gol kada je Henderson bio na terenu umjesto Allenamoj uzor-S.G je napisao/la:Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli![]()
Pa Allen odigrao svoje standardno,davao lopte najblizem do sebe. Ama bas nista nije uradio za ono vremena sto je proveo na terenu.neurofunk je napisao/la:Fakat nema potrebe za ovakvim postovima, prvo sto to nije istina a drugo Fabio je bio odsutan 3 mjeseca i trebace mu vremena. A nije bilo ni potrebe za nekom trkom jer smo vec imali sigurno vodstvo. Svi su bili na nivou.moj uzor-S.G je napisao/la:Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli![]()
Ovdje se i očekivala pobjeda jer je Norwich u pitanju, on ovo sve treba da pokaže protiv ekipa kao što su Arsenal, City itd, BR ima moju podršku i ne sumnjam ako nastavimo ovako igrat da možemo izborit LPgio10 je napisao/la:ajmo kritičare,gdje ste sad? pa neku noć ste pljuvali po brendanu, sad odjednom slaže kockice, normala sve? dajte molim vas, šta će biti kad ( a nadam se da se to desiti neće ) izgubimo od Arsenala? smiješni ste mi vi neki, svi ste vi neki stručnjaci poslije poraza, a kad se pobijedi svaka čast ekipi bla bla bla, ta se priča stalno ponavlja, ako ćete bodriti klub bodrite ga i kad gubi, za klub koji želi biti uspješan utakmica sa norvičem uvijek treba da se upika kao ona u kojoj će se lako uzeti bodovi. Škrtel bi trebao biti izbačen iz prve postave, Carra unio sigurnost samo takvu, ajde sad pljujte po malom Wisdomu, dečko je za 10tke odigrao, vezni red ostvario dominaciju, napad hladnokrvan i veoma uigran iako Starra i Sule nisu imali baš puno vremena za uigravanje. No medjutim sve ovo pada u vodu ako se protiv Arsenala ne uzmu bodovi
1. Jedna pobjeda ništa ne mjenja, dakle ovom pobjedom Rodgers nije ništa dokazao. Nismo pobjedili nijednu ekipu iz koja je na tabeli ispred nas što je više nego sramotno.gio10 je napisao/la:ajmo kritičare,gdje ste sad? pa neku noć ste pljuvali po brendanu, sad odjednom slaže kockice, normala sve? dajte molim vas, šta će biti kad ( a nadam se da se to desiti neće ) izgubimo od Arsenala? smiješni ste mi vi neki, svi ste vi neki stručnjaci poslije poraza, a kad se pobijedi svaka čast ekipi bla bla bla, ta se priča stalno ponavlja, ako ćete bodriti klub bodrite ga i kad gubi, za klub koji želi biti uspješan utakmica sa norvičem uvijek treba da se upika kao ona u kojoj će se lako uzeti bodovi. Škrtel bi trebao biti izbačen iz prve postave, Carra unio sigurnost samo takvu, ajde sad pljujte po malom Wisdomu, dečko je za 10tke odigrao, vezni red ostvario dominaciju, napad hladnokrvan i veoma uigran iako Starra i Sule nisu imali baš puno vremena za uigravanje. No medjutim sve ovo pada u vodu ako se protiv Arsenala ne uzmu bodovi
Jel Wisdom loš bio, a onog frajera njihovog, ne mogu se sjetiti tačno kako se zove ugl u prošlim utakmicama je bio veoma agilan strpao u džep, beku više ne treba, pogotovo ne treba se priključivati i zalijetati u napad kad sve funkcioniše kako treba (;Carlo je napisao/la:1. Jedna pobjeda ništa ne mjenja, dakle ovom pobjedom Rodgers nije ništa dokazao. Nismo pobjedili nijednu ekipu iz koja je na tabeli ispred nas što je više nego sramotno.
2. Wisdom je loš bio, jednostavno ne zna ići naprijed. Šteta što se Enrique povrijedio.
3. Slažem se, Carra je majstorski odigrao. Agger je također dobro odigrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.