Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2013, 18:16

Tika Taka ;) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jan 2013, 18:21

Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli :mrgreen: :mrgreen:
ZZ

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 18:23

moj uzor-S.G je napisao/la:Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli :mrgreen: :mrgreen:
Po meni igra nekako sigurnije izgleda kada je Borini tu umjesto Sterlinga, a što se tiče Allena mora on još koji meč na klupu dok ne dođe sebi a do tad nek Hendo dominira :mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 jan 2013, 18:25

moj uzor-S.G je napisao/la:Dobro smo igrali dok Allen i Borini nisu usli :mrgreen: :mrgreen:
Fakat nema potrebe za ovakvim postovima, prvo sto to nije istina a drugo Fabio je bio odsutan 3 mjeseca i trebace mu vremena. A nije bilo ni potrebe za nekom trkom jer smo vec imali sigurno vodstvo. Svi su bili na nivou. ;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jan 2013, 18:26

EBSCO je napisao/la:Iduće kolo pokušat iznenadit Arsenal pa onda pokušat preživit City 8-)
Bogami nećete iznenadit Arsenal :lol: .
Hoću da kažem i ako pobijedite neće bit iznenađenje a i ako izgubite neće bit iznenađenje, a i ako arsenal pobijedi sad čelzi opet neće bit iznenađenje :mrgreen:

inače čestitke, jeste njima i prošli put dali 5 komada?
Vođa zna.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 18:27

nedim1993 je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Iduće kolo pokušat iznenadit Arsenal pa onda pokušat preživit City 8-)
Bogami nećete iznenadit Arsenal :lol: .
Hoću da kažem i ako pobijedite neće bit iznenađenje a i ako izgubite neće bit iznenađenje, a i ako arsenal pobijedi sad čelzi opet neće bit iznenađenje :mrgreen:

inače čestitke, jeste njima i prošli put dali 5 komada?
Da samo što su oni nama dali 2 prošli put sad šipak :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jan 2013, 18:28

U svakom slučaju, ja sam sigurniji bio da nećemo primiti gol kada je Henderson bio na terenu umjesto Allena
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jan 2013, 18:29

Ja ja, a ja kad sam govorio da je pametno ono što radi rodgers i da ništa ne može preko noći al da se vidi neki stil, neki me napadali da se samo zayebajem posle arsenalove pobjede :D
Vođa zna.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jan 2013, 18:31

neurofunk je napisao/la:
Fakat nema potrebe za ovakvim postovima, prvo sto to nije istina a drugo Fabio je bio odsutan 3 mjeseca i trebace mu vremena. A nije bilo ni potrebe za nekom trkom jer smo vec imali sigurno vodstvo. Svi su bili na nivou. ;)
Pa Allen odigrao svoje standardno,davao lopte najblizem do sebe. Ama bas nista nije uradio za ono vremena sto je proveo na terenu.
Borini solidan,meni se svidja taj igrac jer me podsjeca na Kuyta 8-)
ZZ

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jan 2013, 18:34

ajmo kritičare,gdje ste sad? pa neku noć ste pljuvali po brendanu, sad odjednom slaže kockice, normala sve? dajte molim vas, šta će biti kad ( a nadam se da se to desiti neće ) izgubimo od Arsenala? smiješni ste mi vi neki, svi ste vi neki stručnjaci poslije poraza, a kad se pobijedi svaka čast ekipi bla bla bla, ta se priča stalno ponavlja, ako ćete bodriti klub bodrite ga i kad gubi, za klub koji želi biti uspješan utakmica sa norvičem uvijek treba da se upika kao ona u kojoj će se lako uzeti bodovi. Škrtel bi trebao biti izbačen iz prve postave, Carra unio sigurnost samo takvu, ajde sad pljujte po malom Wisdomu, dečko je za 10tke odigrao, vezni red ostvario dominaciju, napad hladnokrvan i veoma uigran iako Starra i Sule nisu imali baš puno vremena za uigravanje. No medjutim sve ovo pada u vodu ako se protiv Arsenala ne uzmu bodovi ;)
Ja te volim, volim Željo..

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 18:37

gio10 je napisao/la:ajmo kritičare,gdje ste sad? pa neku noć ste pljuvali po brendanu, sad odjednom slaže kockice, normala sve? dajte molim vas, šta će biti kad ( a nadam se da se to desiti neće ) izgubimo od Arsenala? smiješni ste mi vi neki, svi ste vi neki stručnjaci poslije poraza, a kad se pobijedi svaka čast ekipi bla bla bla, ta se priča stalno ponavlja, ako ćete bodriti klub bodrite ga i kad gubi, za klub koji želi biti uspješan utakmica sa norvičem uvijek treba da se upika kao ona u kojoj će se lako uzeti bodovi. Škrtel bi trebao biti izbačen iz prve postave, Carra unio sigurnost samo takvu, ajde sad pljujte po malom Wisdomu, dečko je za 10tke odigrao, vezni red ostvario dominaciju, napad hladnokrvan i veoma uigran iako Starra i Sule nisu imali baš puno vremena za uigravanje. No medjutim sve ovo pada u vodu ako se protiv Arsenala ne uzmu bodovi ;)
Ovdje se i očekivala pobjeda jer je Norwich u pitanju, on ovo sve treba da pokaže protiv ekipa kao što su Arsenal, City itd, BR ima moju podršku i ne sumnjam ako nastavimo ovako igrat da možemo izborit LP

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jan 2013, 18:38

gio10 je napisao/la:ajmo kritičare,gdje ste sad? pa neku noć ste pljuvali po brendanu, sad odjednom slaže kockice, normala sve? dajte molim vas, šta će biti kad ( a nadam se da se to desiti neće ) izgubimo od Arsenala? smiješni ste mi vi neki, svi ste vi neki stručnjaci poslije poraza, a kad se pobijedi svaka čast ekipi bla bla bla, ta se priča stalno ponavlja, ako ćete bodriti klub bodrite ga i kad gubi, za klub koji želi biti uspješan utakmica sa norvičem uvijek treba da se upika kao ona u kojoj će se lako uzeti bodovi. Škrtel bi trebao biti izbačen iz prve postave, Carra unio sigurnost samo takvu, ajde sad pljujte po malom Wisdomu, dečko je za 10tke odigrao, vezni red ostvario dominaciju, napad hladnokrvan i veoma uigran iako Starra i Sule nisu imali baš puno vremena za uigravanje. No medjutim sve ovo pada u vodu ako se protiv Arsenala ne uzmu bodovi ;)
1. Jedna pobjeda ništa ne mjenja, dakle ovom pobjedom Rodgers nije ništa dokazao. Nismo pobjedili nijednu ekipu iz koja je na tabeli ispred nas što je više nego sramotno.
2. Wisdom je loš bio, jednostavno ne zna ići naprijed. Šteta što se Enrique povrijedio.
3. Slažem se, Carra je majstorski odigrao. Agger je također dobro odigrao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 19 jan 2013, 18:40

svi dobro odigrali. borini imao malo vremena da se pokaze ja mislim da bi u kupu trebao igrati od prve minute da se pokaze.al protiv norwica se ocikivala pobjeda 5komada manje vise 3boda su vazna
& & ?
FC LIVERPOOL

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jan 2013, 18:41

Carlo je napisao/la:1. Jedna pobjeda ništa ne mjenja, dakle ovom pobjedom Rodgers nije ništa dokazao. Nismo pobjedili nijednu ekipu iz koja je na tabeli ispred nas što je više nego sramotno.
2. Wisdom je loš bio, jednostavno ne zna ići naprijed. Šteta što se Enrique povrijedio.
3. Slažem se, Carra je majstorski odigrao. Agger je također dobro odigrao.
Jel Wisdom loš bio, a onog frajera njihovog, ne mogu se sjetiti tačno kako se zove ugl u prošlim utakmicama je bio veoma agilan strpao u džep, beku više ne treba, pogotovo ne treba se priključivati i zalijetati u napad kad sve funkcioniše kako treba (;

edit: ooooooooh christian benteeeeeekeeeee 0:1 vodi villa
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 19 jan 2013, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 18:46

Povela Aston Villa 8-)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2013, 18:49

Opet ovdje neki ne kontaju neke stvari,pa da objasnim o ovim kockicama i sl. budalaštinama.

Meni lično (a vidim ni Carlu,feri,ebssco,hendersonu itd itd) nije problem pohvaliti igru,taktiku,BRENDANA posle dobre utakmice ali sam primjetio da nekima jeste teško uputiti kritike nakon loše igre. ;)

Ako je neko loše odigrao,postavljena loša taktika ili nije bilo zalaganja ja ću to reći taman da mi je ćale rođeni u pitanju i neću se kriti iza nekog lažnog moralisanja i "podrške".

Primjetio sam da ima nekih kojima se očigledno čunica digne svaki put kad vide Rodgersa pa jedva čekaju ovakvu jednu utakmicu da kao nama ostalima dokažu da smo u krivu,ohanite malo ;) .

Ima ona stara ""trener je dobar onoliko koliko su mu rezultati dobri" i dokle god BR bude imao rezultate ja ću ga podržavat u suprotnom noga,a hvala Bogu krenulo mu je na bolje.

Niko sretniji od mene ako u naredna dva kola uzmemo neke 4 bobe :mrgreen: ,stavio bih BrendOna na avatar :mrgreen: .

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 jan 2013, 18:52

Henderson"zna se ko je babo"
slika
snajder,coutinho su male mace za hendu. :mrgreen:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2013, 18:56

Henderson jede Snajdera i Coutinha za doručak :lol: .

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 jan 2013, 19:03

aston villa poslije pobjede nad liverpoolom je postala ekipa za nabijanje gol razlike,stoke city je nakon pobjede nad liverpoolom postala ekipa za nabijanje gol razlike,nece valjda i united isto sutra protiv tootenhama kiksat,prvi put u zivotu mi bit krivo ako izgube.

edit
@zodiac mozda je do kopacki,neke najkuse se furaju
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 19 jan 2013, 19:10

slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.