Auuu, što sam se osilio. Sad i šutam sa 30 metara.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
po meni je wisdom najlosiji bio posebno kad krene naprijed.Otelo je napisao/la:Daj ba vadi Downinga da ga ne gledam,ostalo je dobro
igraju na istoj strani njih dvojica ne zna se koji pije a koji placafera je napisao/la:po meni je wisdom najlosiji bio posebno kad krene naprijed.Otelo je napisao/la:Daj ba vadi Downinga da ga ne gledam,ostalo je dobro
Flanagan je povrijeđen, tj. nedavno se povrijedio, čini mi se na tri mjeseca.Zodiac je napisao/la:Šta je sa Flanaganomon je meni bolje pokrivao ovu desnu stranu i bio nekako slobodniji od Wisdoma ,mada ovaj drugi i nije toliko loš u defanzivi bar ne danas ali je prema naprijed poprilično loš
.
Zodiac je napisao/la:Šta je sa Flanaganomon je meni bolje pokrivao ovu desnu stranu i bio nekako slobodniji od Wisdoma ,mada ovaj drugi i nije toliko loš u defanzivi bar ne danas ali je prema naprijed poprilično loš
.
Inace, dominacija. Sjajno poluvrijeme. Posebno me raduje kako saraduju Luis i Daniel. Sada rutinski zavrsiti drugo poluvrijeme, bez nekog prevelikog opustanja.BR: "Young Jon Flanagan got injured in a reserve game during the week. He's out for up to 12 weeks."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.