Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Ma ne simuliram na ovome, već igram svaku tekmu...
Što se tiče osvajanja lige prvaka ne kontam ni ja kako osvojim ligu prvaka iz prvog puta, a recimo u liga kupu ispadam 3 puta zaredom u prvoj rundi. Evo maloprije baš počeo treću sezonu i odmah me izbaci City. Prije toga izbacivao me Sunderland u oba navrata.
Što se tiče osvajanja lige prvaka ne kontam ni ja kako osvojim ligu prvaka iz prvog puta, a recimo u liga kupu ispadam 3 puta zaredom u prvoj rundi. Evo maloprije baš počeo treću sezonu i odmah me izbaci City. Prije toga izbacivao me Sunderland u oba navrata.
sudije su sranje. Pa svaki moj faul je zuti karton, dok racunar rijetko kad dobije
-
- Kontakt:
raja, skinuo sam ovaj balkan patch, extract-ujem, pokrenem instalaciju, instaliram i kad hocu da udjem da igram izabci mi ovo Pro Evolution Soccer 2013 has not been instaled.
Ako neko zna u cemu je problem i kako rijesiti isti bio bih zahvalan.
Ako neko zna u cemu je problem i kako rijesiti isti bio bih zahvalan.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Startove radi sa X-om, a krug/D koristi samo kada je baš neophodno i kada imaš dobrog igrača za odbranu.Semirr je napisao/la:sudije su sranje. Pa svaki moj faul je zuti karton, dok racunar rijetko kad dobije
Znaju sudije i pretjerati nekad, al koristi startove na X visebeela je napisao/la:Startove radi sa X-om, a krug/D koristi samo kada je baš neophodno i kada imaš dobrog igrača za odbranu.Semirr je napisao/la:sudije su sranje. Pa svaki moj faul je zuti karton, dok racunar rijetko kad dobije

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
[youtube][/youtube]
Raja, nije loš jel' de?
Inače moj ...
Raja, nije loš jel' de?
Inače moj ...
Dobar goTHC je napisao/la:[youtube][/youtube]
Raja, nije loš jel' de?
Inače moj ...

-
- Kontakt:
raja,kako instalirat ovaj patch 2.8 ?? ko zna neka pomogne, budite humani 
Hvala

Hvala
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
To pes edit? Znam da je na 2.7 normala instalacija skroz, ono next, next, itd...
btw. formacija s kojom pocinjem sezonu 2015-16 sa Arsenalom:

Na klupi imam mladog Tottia, Giggsa, Yepea, Hilaria, a od ovih izgradjenih igraca Matu i Ramseya.
THC: odlican go

Na klupi imam mladog Tottia, Giggsa, Yepea, Hilaria, a od ovih izgradjenih igraca Matu i Ramseya.

Dobar tim ovaj K. Asamoah ja msm da nema igraca koji se brze razvije xD stvarno masina lik.. kako moze mata na klupi biti cccccbeela je napisao/la:To pes edit? Znam da je na 2.7 normala instalacija skroz, ono next, next, itd...

A jbg brate kad nema mjesta
OX, Giroud, Walcott i Wilshere su se razvili do kraja haman, nezamjenjivi su. Kada bi pristao na ponudu Barce/Citya/Intera za Wilshera mogao bi komotno kupiti pola timova na master ligi 

Haha, koliko ti to nude ?beela je napisao/la:A jbg brate kad nema mjestaOX, Giroud, Walcott i Wilshere su se razvili do kraja haman, nezamjenjivi su. Kada bi pristao na ponudu Barce/Citya/Intera za Wilshera mogao bi komotno kupiti pola timova na master ligi

Za Wilshera mi nude 55M (eura)
Zaboravio sam u prethodnom postu dodati Walcotta i OXa. Za njih mi nude 45/50 miliona. Kada bi prodao svu trojicu imao bi oko 150 miliona, sto je dovoljno da kupim kompletnu ekipu Readinga, Stokea, Sunderlanda, itd..
Zaboravio sam u prethodnom postu dodati Walcotta i OXa. Za njih mi nude 45/50 miliona. Kada bi prodao svu trojicu imao bi oko 150 miliona, sto je dovoljno da kupim kompletnu ekipu Readinga, Stokea, Sunderlanda, itd..

Ima se moze sebeela je napisao/la:Za Wilshera mi nude 55M (eura)

Ma ne prodaji, sta ce ti i pare

QPR - sezona 2013/2014 (nisam daleko dogurao
)

Klupa: Green, Nelsen, Fabio, Petrov, N'Doye, A. Ferdinand, Alen Halilović
Igraci koji nemaju mjesta ni na klupi
: Misimović, Murphy, Mackie, Diakite, Johnson, Traore, M'bia
Ali eto, nekad i ovi igraju zavisi od forme.
Odigro sam jednu sezonu, 6. u ligi, ispao u četvrt-finalu Europa Lige i u finalu FA Kupa. Uprava je zadovoljna sa mnom
Sta mislite o ovoj formaciji i imate li prijedlog za nekog mladog zadnjeg veznog

Igraci koji nemaju mjesta ni na klupi

Odigro sam jednu sezonu, 6. u ligi, ispao u četvrt-finalu Europa Lige i u finalu FA Kupa. Uprava je zadovoljna sa mnom

Sta mislite o ovoj formaciji i imate li prijedlog za nekog mladog zadnjeg veznog

SAMO ČELIK !
Nije loseViper je napisao/la:QPR - sezona 2013/2014 (nisam daleko dogurao)
Igraci koji nemaju mjesta ni na klupi: Misimović, Murphy, Mackie, Diakite, Johnson, Traore, M'bia

Graneru overall 88, jedan od boljih igraca u timu, odlican suterMirsoNi je napisao/la:Nije loseViper je napisao/la:QPR - sezona 2013/2014 (nisam daleko dogurao)
Igraci koji nemaju mjesta ni na klupi: Misimović, Murphy, Mackie, Diakite, Johnson, Traore, M'bia
Sta mislite o ovoj formaciji i imate li prijedlog za nekog mladog zadnjeg veznogPark Ji Sung i Granero su meni bezveze al ti i nemas nekog izbora
dok skupis para pa krpi te pozicija

SAMO ČELIK !
Koristite li vi one iteme i koje najcesce kupujete ? 

Dobar sastav, samo bi ja Dzeku stavio na CF, Drogbu pokusao nekome prodati i kupiti nekog mladjeg SSa
E moj Viperu, nikad nisi znao 

Drogbi overall 91, najbolji strijelac Engleske Lige i FA Kupabeela je napisao/la:Dobar sastav, samo bi ja Dzeku stavio na CF, Drogbu pokusao nekome prodati i kupiti nekog mladjeg SSaE moj Viperu, nikad nisi znao

A kada Drogba ne igra na CF ide Džeko a na SS ide N'Doye

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.