legenda reala je napisao/la:Od sviju

Nama su glavna musterija, a tek Francuzi,Danci...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
legenda reala je napisao/la:Od sviju
jbem im ja postenje i sve vise.spanjolci namjerno gube, a mi igramo 100%..boze ponovit ce se opet 2007.jbmeti sve.hodža je napisao/la:ovi hrvati nisu normalni![]()
Ma očigledno, zadnje dvije minute, igrač više neriješeno i oni neće da šutaju, nego prave pasivnimaximusdecimus je napisao/la:ove Špance treba izbaciti s prvenstva, zadnja 3 minuta tako ofirno puštaju Vorija samog da to nije normalnojbt, kako ih nije stid pune dvorane? daj bože da nisam u pravu
i meni je to isto palo na pamet kad sam vidio u dva napada gdje u obrani stoje kao ukočeni..maximusdecimus je napisao/la:ove Špance treba izbaciti s prvenstva, zadnja 3 minuta tako ofirno puštaju Vorija samog da to nije normalnojbt, kako ih nije stid pune dvorane? daj bože da nisam u pravu
hodža je napisao/la:znači ide se mangupski na jači dio žrijeba![]()
nadam se da im se neće obiti o glavu to...
Hrvati nemaju sanse protiv Francuza..mada ce da bude dobra tekma kao i uvijekdubrava je napisao/la:i meni je to isto palo na pamet kad sam vidio u dva napada gdje u obrani stoje kao ukočeni..maximusdecimus je napisao/la:ove Špance treba izbaciti s prvenstva, zadnja 3 minuta tako ofirno puštaju Vorija samog da to nije normalnojbt, kako ih nije stid pune dvorane? daj bože da nisam u pravu
nadam se da će španjolci ispasti od nasih bilo zapadnih bilo istocnih susjeda...
Svaka čast dečkima, samo tako
Uvijek bez kalkuliranja. A i uvijek su bolje igrali protiv Francuza i ostalih jačih reprezentacija u ranijem dijelu takmičenja, oni se jednostavno ukoče protiv njih u finalima.tevezito je napisao/la:Hrabro posteno i na pobjedu u bilo kojem sportu tako Hrvatska igra.RESPECT.
Australija nema šanse protiv Mađarske npr., ali reći da Hrvatska nema šanse protiv Francuske je malo reći smiješno. Bit će to ravnopravna borba do kraja ako do te utakmice uopće i dođe, jer i jedni i drugi trebaju pobijediti Bjelorusiju odnosno Island..Brezovac je napisao/la:Hrvati nemaju sanse protiv Francuza..mada ce da bude dobra tekma kao i uvijekdubrava je napisao/la:i meni je to isto palo na pamet kad sam vidio u dva napada gdje u obrani stoje kao ukočeni..maximusdecimus je napisao/la:ove Špance treba izbaciti s prvenstva, zadnja 3 minuta tako ofirno puštaju Vorija samog da to nije normalnojbt, kako ih nije stid pune dvorane? daj bože da nisam u pravu
nadam se da će španjolci ispasti od nasih bilo zapadnih bilo istocnih susjeda...
Svaka čast dečkima, samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.