TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

miki_92
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la miki_92 » 18 jan 2013, 10:48

ahmad_tz je napisao/la:Ima li neki paket kablovske da imaju i sportklub sa arenama? Ja imam ovaj txtv u TZ i imao sam prije sportklub pa su ga ukinuli. Jaran mi prodao pricu kao moze se uzet nesto da doplatis i da imas i sportklub.
imas zajedno sve 4 Arene i SK(bez Prime-a i ostalih :mrgreen: ) na BHB Cable (valjda pokrivaju i TZ) ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 18 jan 2013, 11:09

Kontaju li iz iz Telekoma uvoditi Sport Klub na Moju TV ??

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2013, 11:19

Adelin je napisao/la:Kontaju li iz iz Telekoma uvoditi Sport Klub na Moju TV ??
Čisto sumnjam, mada ako ih uvedu onda će MojaTV biti najbolja, ali ne vjerujem!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 jan 2013, 15:39

neo je napisao/la:
azTer je napisao/la:predao sam zahtjev za mojatv, uzeo onaj paket od 65 km bez pdv-a... vidjet ćemo kakav će bit :)
mislis 55 ?
da, moja greška. :) ali evo prošlo je desetak dana, nisu došli priključit. koliko se otprilike čeka? fazon je što sad do kraja mjeseca valjda traje ta akcija priključivanja, priključak 1 km.
legenda reala je napisao/la:
azTer je napisao/la:predao sam zahtjev za mojatv, uzeo onaj paket od 65 km bez pdv-a... vidjet ćemo kakav će bit :)
Bacanje para, ima 50 kanala što ne služe nikakvoj svrsi :P
tako je manje-više kod svih tih operatera. ali nema veze, otac će gledat ove domaće programe sa filmovima i serijama, ja ću pratit sportske i na kraju krajeva svakom dobro. :)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jan 2013, 15:42

tako nije kada imas total tv
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 jan 2013, 17:34

čekaj da razmislim... ipak jest.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jan 2013, 18:08

Nije do telekoma vec do SportKlub vlasnika. Postavili su nerealne cijene SK paketa po korisniku te je neprofitabilno. Kada bi teleokom uvodio, taj paket ne bi bio ispod 10KM pa ti skontaj koliko se isplati :)

Za ovog sto uvodi mojaTV za 1KM, bitno je kada podneses zahtjev, ako podneses dok je akcija, ti si siguran da ces platiit 1KM prikljucak:)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Richardson
Kontakt:

Post Postao/la Richardson » 19 jan 2013, 18:16

@neo Jel mi što imamo ADSL internet možemo koristiti MojaTV preko neta kao što je bilo ili i mi moramo platiti(1 KM)
tu neku aktivaciju?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jan 2013, 18:20

azTer je napisao/la:čekaj da razmislim... ipak jest.
total tv ima dosta vise kanala od moja tv prijatelju ali ti sto nisi upucen u to koliko bi trebao biti je nesto drugo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jan 2013, 18:29

Richardson je napisao/la:@neo Jel mi što imamo ADSL internet možemo koristiti MojaTV preko neta kao što je bilo ili i mi moramo platiti(1 KM)
tu neku aktivaciju?
Moras placati mjesecno 1KM, aktivira se preko portala.
LenBias je napisao/la: total tv ima dosta vise kanala od moja tv prijatelju ali ti sto nisi upucen u to koliko bi trebao biti je nesto drugo
Total TV nije los, no to je drugacij sistem. Preporucio bih ga samo u onim dijelovima BIH gdje nema ADSL-a.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jan 2013, 18:34

neo je napisao/la:
Richardson je napisao/la:@neo Jel mi što imamo ADSL internet možemo koristiti MojaTV preko neta kao što je bilo ili i mi moramo platiti(1 KM)
tu neku aktivaciju?
Moras placati mjesecno 1KM, aktivira se preko portala.
Kako se to aktivira ? Mozes li detaljnije objasniti ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jan 2013, 18:37

https://www.bhtelecom.ba/korisnicki_por ... ?sys=webtv" onclick="window.open(this.href);return false;

Prijavi se i aktiviraj :)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 jan 2013, 18:39

LenBias je napisao/la:
total tv ima dosta vise kanala od moja tv prijatelju ali ti sto nisi upucen u to koliko bi trebao biti je nesto drugo
o čemu pričaš ti? ukucam "lista kanala total tv/moja tv" i vidim kanale. jao, treba poznavat nuklearnu fiziku da bi se bilo upućeno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2013, 18:47

I Total i Moja TV imaju nedostatke, jednima fale Sport Klub i srpski kanali, drugima fale Arene i Hrvatski kanali, sve je to u pet deka ;)

Sport Klub je u prednosti zbog Engleza, ali ko zna, možda kad bude slijedeće raspodjela TV prava za Engleze, Arena ih kupi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jan 2013, 18:48

neo je napisao/la:
Nije do telekoma vec do SportKlub vlasnika. Postavili su nerealne cijene SK paketa po korisniku te je neprofitabilno. Kada bi teleokom uvodio, taj paket ne bi bio ispod 10KM pa ti skontaj koliko se isplati :)

Za ovog sto uvodi mojaTV za 1KM, bitno je kada podneses zahtjev, ako podneses dok je akcija, ti si siguran da ces platiit 1KM prikljucak:)
Ne bih se složio da su nerealne cijene.. Koliko sam shvatio 0,99 Eura po korisniku za tri kanala SK, golf klub, fishing...Sasvim OK cijena, jer imaš Permier, Primera ligu, Euroligu, NBA i još mali milion liga i kupova, skoro svaki dan po dva tri LIVE prenosa (fudbal, košarka, hokej...), nije sve interesantno ali je ipak bolje od nekakvih američkih sportova (al opet je stvar ukusa).

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jan 2013, 18:53

legenda reala je napisao/la:I Total i Moja TV imaju nedostatke, jednima fale Sport Klub i srpski kanali, drugima fale Arene i Hrvatski kanali, sve je to u pet deka ;)

Sport Klub je u prednosti zbog Engleza, ali ko zna, možda kad bude slijedeće raspodjela TV prava za Engleze, Arena ih kupi ;)
Imaju, dakako da imaju :) No mojaTV je po svemu ispred totala, total se ne moze ni porediti s MojaTv jer je to druga paltforma.

FA je nalozio da se isputaju malverzacije SK grupacije u vezi cijena koje odreduju, te je isti konkurencijsko vijece ukljucilo u raspravu pa cemo vidjeti sta ce od toga na kraju biti.
hilmo je napisao/la: Ne bih se složio da su nerealne cijene.. Koliko sam shvatio 0,99 Eura po korisniku za tri kanala SK, golf klub, fishing...Sasvim OK cijena
Ta cijena je za postojece davaoce usluge, i to su vecinom mali lokalni kablovski operateri koji nemaju nikakvog znacaja.

Cijena za telekom je par puta veca od navedene :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2013, 18:56

neo je napisao/la: Imaju, dakako da imaju :) No mojaTV je po svemu ispred totala, total se ne moze ni porediti s MojaTv jer je to druga paltforma.

FA je nalozio da se isputaju malverzacije SK grupacije u vezi cijena koje odreduju, te je isti konkurencijsko vijece ukljucilo u raspravu pa cemo vidjeti sta ce od toga na kraju biti.
Najveća mana Totala je Eutelsat koji ima skroz slab signal, a on ide preko njega, malo jača kiša, signala nema ;)
Jeli Moja TV po tom pitanju bolja??

Ma meni je sad svejedno ko će prenositi, kad imam kanale tri puta bolje od Sport Kluba :P
Drže monopol sa ovom ligom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 jan 2013, 19:18

LenBias je napisao/la:

kao npr. Tv tuzla, gorazde, maglaj, bihac, brcko, visoko, jasmin, hema, jata..
Strasan izbor kanala :roll:
Da ne spominjem smijesne internet brzine (sporine )
15.10 - 15.06 ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 jan 2013, 19:20

neo je napisao/la:Total TV nije los, no to je drugacij sistem. Preporucio bih ga samo u onim dijelovima BIH gdje nema ADSL-a.
zašto gdje nema ADSL-a ? da Total ima internet, to bi bila druga priča...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jan 2013, 20:07

skyisthelimit je napisao/la: kao npr. Tv tuzla, gorazde, maglaj, bihac, brcko, visoko, jasmin, hema, jata..
Strasan izbor kanala :roll:
Da ne spominjem smijesne internet brzine (sporine )
Ti kanali se MORAJU uvrstiti u ponudu, jer je Telekom duzan da emituje ove lokalne kanale.
Internet brzine ce ici na gore, vec sam pisao ovde, 17KM ce biti 5Mb/s, dok ce mojaTV ici isto na 5Mb/s. Nadam se ca se i smanjiti cijene paketa mojaTV.
Licno korsitim i mojaTV i telemach, pa nisam pristarasan :)
anonimni je napisao/la: zašto gdje nema ADSL-a ? da Total ima internet, to bi bila druga priča...
To je druga tehonologija, u februaru prosle godine kad onaj snijg zapada nisi mogao rpatiti total :lol: a po citav dan kuci. Da ne pricam sta bude kada zapada kisa ili malo jaci vjetar zapuse. Inace, HD im nije ni blizu te kvalitete koju HD nosi.
Ako vec 'oces satelitske kanale, kupis dreambox HD, satelitsku antenu, motoric i zakupis CS liniju (od 10 pa do 20KM mjesecno) pa gledas sve sto pozelis, od SKY paketa, do SVE I JEDNOG domaceg kanala i slicno.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], QUARESMA 18<<< i 8 gostiju.