Nema sanse!xinxee je napisao/la:Nadam se da ce Tunis daleko dogurat
U osmini finala ih cekaju Danci sto znaci kraj.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema sanse!xinxee je napisao/la:Nadam se da ce Tunis daleko dogurat
Ne bi mi nista bilo draze vjeruj mi i nadam se da ce ovako biti.king33 je napisao/la:Hrvatska ce pustit ovu tekmu ipak ce izbjec spaniju dansku i francusku porazom
Pustiće Hrvatska, a Španci kao neće? Pa oni su 100 puta namazaniji... Ne mogu Hrvati pustati koliko Španci mogu glumiti da im ne ide ništa...nate je napisao/la:Ne bi mi nista bilo draze vjeruj mi i nadam se da ce ovako biti.king33 je napisao/la:Hrvatska ce pustit ovu tekmu ipak ce izbjec spaniju dansku i francusku porazom
Ali ne vjerujem nikako-Nasi su idioti sto se tice pustanja.
hrvati nikad nisu kalkulirali,pa nece ni sadking33 je napisao/la:Hrvatska ce pustit ovu tekmu ipak ce izbjec spaniju dansku i francusku porazom
Tačno tako.Rosas7 je napisao/la:hrvati nikad nisu kalkulirali,pa nece ni sadking33 je napisao/la:Hrvatska ce pustit ovu tekmu ipak ce izbjec spaniju dansku i francusku porazom
Nije samo problem Francuska u cetvrtfinalu.Admir_Sa je napisao/la:ja ne kontam kad je njemacka mogla uzet francuze zašto to ne bi mogla spanija ili hrvatska, pa nije ovo ona prijašnja francuska. a bolje im u osmini finala igrat protiv mislim bjelorusije nego protiv srbije/poljske il slovenije. ja mislim da ce tu obje reprezentacije ici na pobjedu pa ko dobije
BaDa12 je napisao/la:Tačno tako.Rosas7 je napisao/la:hrvati nikad nisu kalkulirali,pa nece ni sadking33 je napisao/la:Hrvatska ce pustit ovu tekmu ipak ce izbjec spaniju dansku i francusku porazom
Prije prvenstva je rekao Slavko kako idu utakmicu po utakmicu, i da svaku žele pobjediti. Druge kalkulacije nisu sad potrebne.
od koga su spanjolci to bolji?legenda reala je napisao/la:Svakako su Španci bolja reprezentacija![]()
Ali džaba im sve, Švabi su sinoć probudili Nikolu, igra iz posljednjih 10-15 minuta je za zlato
legenda reala je napisao/la:Od sviju
Nisi gledao Francuze sinoć?legenda reala je napisao/la:Od sviju
Francuzi kad krenu ozbiljno potrat ce sve do kraja. Ali opet domaci teren znaci Njemacka je na svom terenu izbacila Francuze u polufinalu nakon produzetakaLBJ MVP je napisao/la:Nisi gledao Francuze sinoć?legenda reala je napisao/la:Od sviju
S pola snage se održavali u tekmi protiv Njemaca,malo neko potegne i odmah egal.Da im je trebala pobjeda,pobjedili bi.Ne pamtim kad su u ozbiljnoj tekmi primili 30 golova,a sinoć se Njemci šetali kroz odbranu Francuza.
Francuzi su najjači i samo domaći teren može pomoći Špancima protiv njih![]()
Haj nek sam se i u ovu temu upisao,pratim SP al mi mrsko pisat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.