Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 18 jan 2013, 21:15

Hehe, kamo srece da sam neko mu.o u FSS, sa mnogo vise optimizma i pozitivne atmosfere bi pratili reprezentaciju... :) ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jan 2013, 21:43

Devil je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pa da zamisli kakav bi to svet bio da su svi normalni.Mora biti i nekih budala ala Platini,Blater,Leuba i ostali. ;)
Bez ikakvih provokacija ili sl.tome,moram reći konačno da se Srbija kazni,počevši od prije pa sve do ovoga sa Englezima..ali opet vidjeće se do kraja ovog mj.
Navedi razloge zbog kojih Srbija treba da dobije ovoliko kaznu.
Mada s obzirom da ne znas ni sam sta se desavalo na utakmici,tesko da ce biti neki racionalni razlozi. ;)
Evo, ja ću ti reći, ne u konkretnom slučaju jer nemam pojma što se dogodilo, nego u zadnjih 15 godina što se događa u našem nogometu. Pritom mislim i na Srbiju i na Hrvatsku podjednako.
Dakle, Hrvatsku i Srbiju (njihove nogometne saveze) bi trebalo suspendirati na višegodišnje izbivanje iz svih mogućih natjecanja i kvalifikacija jer:
- nogometne saveze vode kriminalci, lopovi, narcisoidni i paranoični manijakalni tipovi
- je mafija sastavni dio saveza i klubova i leglo pranja novca preko istih
- su prvenstva neregularna i namještena
- su huliganizam, neredi, rasni i nacionalistički ispadi sastavni dio kulture na tribinama i oko njih (uključujući i sportske djelatnike klubova)
- pravila nisu Zakon nego iznimke
- se politika upleće u sport i svojom nevidljivom rukom kreira događaje na nogometnoj sceni
- se nogomet pretvorio u očajnu i gnusnu močvaru spletkarenja i korupcije na svim razinama.

Naš nogomet je na najnižim mogućim granama otkako je lopta došla na ove prostore. Nogomet kojeg je potrebno amaterizirati i prepustiti da ga vode oni kojima je usitinu stalo do toga sporta.

Jer živimo u zabludama i iluziji.

Ne zanima me ni kako se vara i laže ni kakve probleme imaju sa huliganizmom u Njemačkoj, Nizozemskoj i Engleskoj jer to nije moje dvorište.

I zato nas UEFA treba izbaciti. Izbacite nas i bit će nam dobro na Zemlji ( i vama i nama). Rekoše jednom davno u Bibliji.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jan 2013, 22:06

Dobro @dubrava, sve to stoji, ali se ne slazem sa amaterizacijom fudbala.

Ja bih voleo da vidim energicnu akciju drzave, po cenu da nam UEFA rebne kazne. Da se konkretno secira deo po deo tog malignog organizma zvanog FSS, da se odstrane krimosi i ostali, da se utvrdi steta i da se sa novim ljudima zapocne 1 zdrava prica. To bi podrazumevalo i "sredjivanje" tribine, celog tifozi pokreta i sl.

Ovako, dobijemo kaznu, ponasamo se kao vajmarski Nemci, glumimo zrtve i u toj kulturi ponizenja opet izazivamo crnog Djavola zvanog neki novi Krusevac i sl.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 22:12

dubrava je napisao/la:
Devil je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:
Bez ikakvih provokacija ili sl.tome,moram reći konačno da se Srbija kazni,počevši od prije pa sve do ovoga sa Englezima..ali opet vidjeće se do kraja ovog mj.
Navedi razloge zbog kojih Srbija treba da dobije ovoliko kaznu.
Mada s obzirom da ne znas ni sam sta se desavalo na utakmici,tesko da ce biti neki racionalni razlozi. ;)
Evo, ja ću ti reći, ne u konkretnom slučaju jer nemam pojma što se dogodilo, nego u zadnjih 15 godina što se događa u našem nogometu. Pritom mislim i na Srbiju i na Hrvatsku podjednako.
Dakle, Hrvatsku i Srbiju (njihove nogometne saveze) bi trebalo suspendirati na višegodišnje izbivanje iz svih mogućih natjecanja i kvalifikacija jer:
- nogometne saveze vode kriminalci, lopovi, narcisoidni i paranoični manijakalni tipovi
- su huliganizam, neredi, rasni i nacionalistički ispadi sastavni dio kulture na tribinama i oko njih (uključujući i sportske djelatnike klubova)
- se politika upleće u sport i svojom nevidljivom rukom kreira događaje na nogometnoj sceni
- se nogomet pretvorio u očajnu i gnusnu močvaru spletkarenja i korupcije na svim razinama.

Naš nogomet je na najnižim mogućim granama otkako je lopta došla na ove prostore. Nogomet kojeg je potrebno amaterizirati i prepustiti da ga vode oni kojima je usitinu stalo do toga sporta.

Ne zanima me ni kako se vara i laže ni kakve probleme imaju sa huliganizmom u Njemačkoj, Nizozemskoj i Engleskoj jer to nije moje dvorište.

I zato nas UEFA treba izbaciti. Izbacite nas i bit će nam dobro na Zemlji ( i vama i nama). Rekoše jednom davno u Bibliji.
To ostavimo na stranu,mogli bi o tome diskutovati,ALI nema osnova da se Srbija uopste kazni iole ostrije radi onoga sto se desilo u Krusevcu,o tome pricaom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jan 2013, 22:15

Amaterizacijom nogometa dogodilo bi se to da bi 90% nogometnog krim. miljea automatski izašlo iz klubova jer ne bi imali više nikakvog interesa sudjelovati u istima.
A kod nas, gdje počinje priča o novcu tu završava poštenje.

Devil, znam, došlo mi samo od sebe da malo napišem :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 18 jan 2013, 22:15

dubrava je napisao/la:

dosta stvari stoji.... Ali manje više jedna činjenica je nepobitna, u svakom FS u Evropi imaš klanove i mafiju. Već veoma malo nas prati strane forume i prvenstveno odnos javnosti prema krovnom fudbalskom udruženju.
Tom logikom vođeni,veoma malo bi reprezentacija uopšte se takmičilo u Evropi,po raznim osnovima, ne pravdam ovime očajno stanje u Srbiji,Hrvatskoj,BiH,već kažem da je korupcija drugo ime u svim sferama,ali i u mnogo većim evropskim zemljama!

S tim da si se pozvao na Bibliju,kod nas vlada jedan sindrom (sad će neko reći kako sam ja prvi pod istim),kad je Adam nakon grijeha obratio se Bogu,nije rekao oprosti,izvini,već je karikiram rekao " zašto si stvorio ženu,ona me je navratila"...

Da ne davim, za većinu stvari se slažem,ali temelj korupcije je prisutan u svim evropskim savezima,da ne govorim o UEFA i FIFA kao glavnim polugama svjetskog fudbala/nogometa.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 19 jan 2013, 11:33

Dušan Basta ostaje želja Intera. Ipak, "nero-azuri" u ovom trenutku nemaju dovoljno novca za ovaj transfer, no neće odustati od Srbina.

Kako pišu italijanski mediji trasnfer je odložen za leto, a Udineze bi mogao da inkasira oko 5 miliona evra.

Naš fudbaler može da pokriva desnu stranu u nekoliko formacija i čini se da bi bio odlično pojačanje jer Inter nije uspeo da nađe pravu zamenu za Maikona.

Basta ima ugovor sa "Zebretama" do 2106. godine.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 jan 2013, 16:30

Đurđića ni na klupi! :(
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jan 2013, 19:00

Nije uopste ni bio u protokolu zbog prehlade...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 19 jan 2013, 22:50

a i bolje što večeras nije igrao, teško je Bajernu dati, ostavili ga ljudi za narednog rivala da rešeta... :)

Žigić strijelac za Birmingem.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 22:55

Procitah negde vest,kao Zigic u maniru rasnog strelca. :lol: :lol: :lol: :lol:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 19 jan 2013, 23:05

da nisu sportske? :)

vidjeh sad da su na fejsu na svojoj stranici stavili Žigara i nešto u tom fazonu :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2013, 23:10

Jbm li ga ako znam sta je bilo,i ja sam na fejsu procitao.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 22 jan 2013, 11:41

Pre važnog duela protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Mundijal naredne godine, najbolji fudbaleri Srbije odigraće prijateljski meč sa nacionalnim timom Kipra.

Na spisku selektora Siniše Mihajlovića prvi put se našao štoper Vojvodine Branislav Trajković.

Kontinuitet odličnih igara u jesenjem delu prvenstva bio je dovoljan da 23-godišnji Trajković zasluži selektorov poziv. Iako iznenađen, priznaje da je potajno priželjkivao da se njegovo ime nađe bar na širem spisku reprezentativaca.

"Poziv selektora Mihajlovića vrhunac je moje dosadašnje karijere, ništa lepše nije moglo da mi se desi."

"Ovo je nešto o čemu sanja i za šta radi svaki fudbaler. Svestan sam kakva mi se čast ukazala i daću sve od sebe da ispunim sve što se od mene traži. Pored toga, nadam se da ću još više napredovati radeći sa Sinišom Mihajlovićem.", rekao je Trajković.

Sjajni fudbaler trenutno se nalazi na prekretnici u karijeri, jer razmišlja da li da sa kapitenskom trakom povede Vojvodinu u osvajanje domaćeg kupa ili da prihvati jednu od bogatih ponuda italijanskih i turskih klubova.

"Za sada sam u Vojvodini i očekujem da će se uskoro sve rešiti."

"U Novom Sadu sam već tri godine, pre toga sam bio pet godina u Kuli, mislim da je vreme da napravim sledeći korak, što za svakog sportistu predstavlja odlazak u inostranstvo i realno je da to bude u ovom prelaznom roku.", ističe Trajković, koji je u jesenjem delu prvenstva bio najstandardniji prvotimac Vojvodine.

Reprezentacija Srbije gostovaće selekciji Kipra 6. februara u Nikoziji.
Red je bio da se i ovo pomene.. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 00:12

'ladno ce budala da pozove Branislava Trajkovica u reprezentaciju sada. :roll:

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 23 jan 2013, 10:52

$ - се " $ $ ? "?! :(

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2013, 11:46

Uefa treba napraviti primjer na Srbiji što se tiče ovi huliganskih ispada a novčana kazna nije riješenje nego izbacivanje iz svih takmičenja bar 5 godina.Ni Hrvatska nije puno bolja po tom pitanju samo zasad se provlače uz minorne kazne ne znam samo koliko će to Uefa trpiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jan 2013, 11:52

Devil je napisao/la:'ladno ce budala da pozove Branislava Trajkovica u reprezentaciju sada. :roll:

Jbg, inace smo deficitarni na toj poziciji. Imamo samo Nastasica, Subotica, Bisevca, Tomovica, po potrebi Ivanovica...+ sto mu ljubimac Maksimovic 'nema kluba' i nije u formi, pa covjek trazi alternativna resenja... :mrgreen:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 23 jan 2013, 12:38

Saurman je napisao/la:Uefa treba napraviti primjer na Srbiji što se tiče ovi huliganskih ispada a novčana kazna nije riješenje nego izbacivanje iz svih takmičenja bar 5 godina.Ni Hrvatska nije puno bolja po tom pitanju samo zasad se provlače uz minorne kazne ne znam samo koliko će to Uefa trpiti.
da samo što prethodno moraju izbaciti iz takmičenja i reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske,jer su navijači tih reprezentacija prethodno pravili incidente i nerede,kako na domaćim,tako i na gostujućim utakmicama.
Ajde jednom nek neko bude objektivan i realan,najlakše u tuđem dvorištu izigravati sudiju i moralistu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2013, 12:44

samoradnik je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Uefa treba napraviti primjer na Srbiji što se tiče ovi huliganskih ispada a novčana kazna nije riješenje nego izbacivanje iz svih takmičenja bar 5 godina.Ni Hrvatska nije puno bolja po tom pitanju samo zasad se provlače uz minorne kazne ne znam samo koliko će to Uefa trpiti.
da samo što prethodno moraju izbaciti iz takmičenja i reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske,jer su navijači tih reprezentacija prethodno pravili incidente i nerede,kako na domaćim,tako i na gostujućim utakmicama.
Ajde jednom nek neko bude objektivan i realan,najlakše u tuđem dvorištu izigravati sudiju i moralistu.
Koliko si realan govori i činjenica da si reprezentaciju BiH stavio u isti koš sa Srbijom i Hrvatskom po pitanju nereda i rasističkih navijanja.Da ne govorim kakve su probleme pravili navijači Zvezde,Partizana,Dinama i Hajduka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.