Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
pa to uopste nije fajl za instalaciju
taj .daa fajl otvori s nekim ISO programima, naprimjer Virtual Clone Drive, Power ISO i sl.
taj .daa fajl otvori s nekim ISO programima, naprimjer Virtual Clone Drive, Power ISO i sl.
hvala druze ev uspio sam,ufatila me nostalgija nisam igrao multiplayer 3-4 god., bit ce ovo duga nocQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa to uopste nije fajl za instalaciju

-
- Kontakt:
dosadni zimski dani.. imate li kakvih igrica za preporučiti
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja sam skinuo la noire, volim takve igre, presao sam mafiu 2, jedva cekam 3. dio
jos cekam da mi se skine patch za la noire, ne zelim da mi bugovi kvare uzitak
jos cu si skinuti CoD2, tu se jos igra Battlefield Bad Company 2, Battlefield 1942, planiram malo Dotu 2 probati iako me ne privlace takve igre
lijepi januar
nista ljepse nema kad je topa soba a ti lagano igras igre, a jos ako je neka mp igra, pucacina pogotovo a na serveru gdje ti igras ima bosanaca ili ostalih sa balkana
ljepota

jos cekam da mi se skine patch za la noire, ne zelim da mi bugovi kvare uzitak
jos cu si skinuti CoD2, tu se jos igra Battlefield Bad Company 2, Battlefield 1942, planiram malo Dotu 2 probati iako me ne privlace takve igre
lijepi januar

Ja igram NBA 2K13,F1 2012,ETS 2,FIFU 13,Skyrim i evo sad skidam Metro 2033 da vidim mogul pokrenut a nakon toga cu probat LA Noire i jos neke naslove,mozda Lego LOTR do marta ako stignem a u martu ce biti pakleno,pogotovo na konzolama(kojih nazalost nemam)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel iko zna kako rijesiti ovaj crash na Metrou ,izbaci me odmah nakon onog prvog logoa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- stomaklija
- Kontakt:
Jedno pitanje za sve ove hakere na temi
Skinuo sam F1 2010, instalirao i pri pokretanju igre mi izbaci da ubacim CD
Eh sad, unutra nemam nigdje patch da bih ga iskopirao u C.... U cemu je problem i sta mi je ciniti? Hvala.

Da pitam nesta, sigurno je neko od vas cuo za igricu Midnight Club Los Angeles.. Eh koliko ja znam ta je igrica izasla samo za konzole, a ne za pc.. postoji li ikakva mogucnost da se ona igra preko pc-a ?
Ili ako znate neku igricu slicnu ovoj da mi predlozite.. pa eto ako mi mozete pomoci ikako bio bi vam zahvalan
?
Ili ako znate neku igricu slicnu ovoj da mi predlozite.. pa eto ako mi mozete pomoci ikako bio bi vam zahvalan

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
skini sa neta crack za F1 2010 i ubaci ga u folder gdje ti je instalirana igrastomaklija je napisao/la:Jedno pitanje za sve ove hakere na temiSkinuo sam F1 2010, instalirao i pri pokretanju igre mi izbaci da ubacim CD
Eh sad, unutra nemam nigdje patch da bih ga iskopirao u C.... U cemu je problem i sta mi je ciniti? Hvala.
moze li se ijedan drugi osim COD2 igrati multiplaxer bez originala (preko xfire) ????????????
ja sam igrao 4 a ostale nisam(vjerovatno mogu svi)eldo je napisao/la:moze li se ijedan drugi osim COD2 igrati multiplaxer bez originala (preko xfire) ????????????
ako skontas javi i meniOtelo je napisao/la:Jel iko zna kako rijesiti ovaj crash na Metrou ,izbaci me odmah nakon onog prvog logoa![]()
![]()

skonto sam,skinuo sam drugi crack i radi sadahmad_tz je napisao/la:ako skontas javi i meniOtelo je napisao/la:Jel iko zna kako rijesiti ovaj crash na Metrou ,izbaci me odmah nakon onog prvog logoa![]()
![]()
Neka dobra strategija? Ali bez onih zmajeva i oniričkih elemenata?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- stomaklija
- Kontakt:
Je li ima neko dobar link za Biohazard 4?? Probao na pirateu+kick ass oba sa errorima. Hvala unaprijed.
moze ako imas original i patch 1.4Head je napisao/la:Moze li se carbon igrati online

nego skidam warfighter samo radi ove scene
[youtube][/youtube]
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igra li ko Far Cry 3 uzivate li u igri 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja cekam da mi povecaju brzine ovi iz telekoma, posto imam Moja TV Full pa brzina mi DL ostala na 2mbs, kazu da ce sad povecati na 5mbs u martu, malo se jos strpiti i onda krenuti igre skidati, ovako je sad patnja
zasad samo Planetside 2 i Bad Company 2 igram, steta sto vise nemam drustva kao nekad da igram s njima, koji je to uzitak bio, svi presli na Battlefield 3, a BF3 mi se ne svidja, bezveze bacio pare
za koji mjesec i Battlefield 4 ce izaci a ja sam se nadao nasljedniku Bad Companya ili 2142, koje su to igre
uh
[youtube][/youtube]
ovo kad cujes pravo se nabrijes pred partiju

zasad samo Planetside 2 i Bad Company 2 igram, steta sto vise nemam drustva kao nekad da igram s njima, koji je to uzitak bio, svi presli na Battlefield 3, a BF3 mi se ne svidja, bezveze bacio pare
za koji mjesec i Battlefield 4 ce izaci a ja sam se nadao nasljedniku Bad Companya ili 2142, koje su to igre
uh
[youtube][/youtube]
ovo kad cujes pravo se nabrijes pred partiju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.