Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

majestic
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la majestic » 19 nov 2008, 11:44

Lovac je napisao/la:Dobro, to stoji, to je tvoje misljenje i ja to postujem, po meni najbolji stoperski par trenutno su Spahic-Nadarevic, desni bek Berberovic ili Jahic, lijevi bek Papac ili Hrgovic, boljih nemamo u ovom trenutku..
Nije ni taj stoperski par nista losiji od mog,hehe. A sta se tice bekova Papca mozes izbaciti jer tesko da ce se vratiti u repku sto je steta. Hrgovic,kakvih je sve problema imao,dobro je sto moze uopste i igrati. Njega bih fakat volio vidjeti sto prije u repki,samo nek udje u formu u kakvoj je bio dok je igrao u hajduku. A Jahic je odlican igrac,steta sto je ciro na osnovu jedne utakmice "skuzio"da je on "los". A taj "losi"Jahic je bolji u obrani od "odlicnih"damjanovica,Radeljica ili Vasilica.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 19 nov 2008, 11:51

majestic je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Dobro, to stoji, to je tvoje misljenje i ja to postujem, po meni najbolji stoperski par trenutno su Spahic-Nadarevic, desni bek Berberovic ili Jahic, lijevi bek Papac ili Hrgovic, boljih nemamo u ovom trenutku..
Nije ni taj stoperski par nista losiji od mog,hehe. A sta se tice bekova Papca mozes izbaciti jer tesko da ce se vratiti u repku sto je steta. Hrgovic,kakvih je sve problema imao,dobro je sto moze uopste i igrati. Njega bih fakat volio vidjeti sto prije u repki,samo nek udje u formu u kakvoj je bio dok je igrao u hajduku. A Jahic je odlican igrac,steta sto je ciro na osnovu jedne utakmice "skuzio"da je on "los". A taj "losi"Jahic je bolji u obrani od "odlicnih"damjanovica,Radeljica ili Vasilica.
Sta ces brate ciro ima neke svoje vijuge, samo se nadam da mu se to ne obije o glavu protiv jedne prosjecne slovenije..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 19 nov 2008, 14:46

Lovac je napisao/la:
majestic je napisao/la:
Sta ces brate ciro ima neke svoje vijuge, samo se nadam da mu se to ne obije o glavu protiv jedne prosjecne slovenije..
Mi necemo pobijediti sloveniju. 99 % da ce biti nerijeseno i to 2:2.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 nov 2008, 15:11

bice golova ko kishe.mogo bi vedo hettrik da odradi.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 nov 2008, 22:33

majestic je napisao/la: Mi necemo pobijediti sloveniju. 99 % da ce biti nerijeseno i to 2:2.
Izgleda onih 1% prevagnu :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 nov 2008, 23:53

starmo76 je napisao/la:bice golova ko kishe.mogo bi vedo hettrik da odradi.
zamalo hettrik a bilo golova ko kishe....;)

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 nov 2008, 23:56

vladavic mora da igra protiv belgije.vi sto pravite sastav grijesite sa vladavicem na klupi.najbrzi je igrac u reprezentaciji i zasluzuje da igra od pocetka jer smo tada najubojitiji u prvih 45 min.to se evo i vidilo u sloveniji kad u drugom poluvremenu nestaje snage....

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 20 nov 2008, 00:59

starmo76 je napisao/la:vladavic mora da igra protiv belgije.vi sto pravite sastav grijesite sa vladavicem na klupi.najbrzi je igrac u reprezentaciji i zasluzuje da igra od pocetka jer smo tada najubojitiji u prvih 45 min.to se evo i vidilo u sloveniji kad u drugom poluvremenu nestaje snage....
,,ne lose,, Vladavic sa desne Salihovic sa lijeve u sredini Misimovic iza njega Bajramovic a gore dzeko i Ibisevic.
U odbrani moze igrati dedo,nena,dajidza,amidza :mrgreen:

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 20 nov 2008, 02:02

Po meni najbolji sastav koji bi trebao da bude u Belgiji je:

--------------------------------------hasagic-------------------------------------------

Berberovic--------------------Spahic-------------Mravac---------------------Papac

-----------------------------------------Bajramovic----------------------------------

Vladavic/Pjanic-----------------------Misimovic-------------------------Salihovic

---------------------Dzeko/Muslimovic--------------Ibisevic-----------------------

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 nov 2008, 02:04

Vita_Novalis je napisao/la:Po meni najbolji sastav koji bi trebao da bude u Belgiji je:

--------------------------------------hasagic-------------------------------------------

Berberovic--------------------Spahic-------------Mravac---------------------Papac

-----------------------------------------Bajramovic----------------------------------

Vladavic/Pjanic-----------------------Misimovic-------------------------Salihovic

---------------------Dzeko/Muslimovic--------------Ibisevic-----------------------
Bilo bi lijepo da se vrati Papac! 8-)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 nov 2008, 02:22

Pazite sada ovu senzaciju :

Luxemburg 1-1 Belgija

Zaista nevjerovatno! :o

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 20 nov 2008, 02:35

Ne,... zato sto je luxemburg je imao odlicnu mladu repke zajedno sa Pjanicem na celu.
Vec su su Svajcarsku zguzili onako reda radi ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 nov 2008, 02:42

sukisp je napisao/la:Ne,... zato sto je luxemburg je imao odlicnu mladu repke zajedno sa Pjanicem na celu.
Pa sta ti meni govoris? Da ovo nije sramotan rezultat za Belgijance i da su oni igrali protiv "jake" ekipe, jeli to? :lol:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 20 nov 2008, 02:44

Tarik14 je napisao/la:
sukisp je napisao/la:Ne,... zato sto je luxemburg je imao odlicnu mladu repke zajedno sa Pjanicem na celu.
Pa sta ti meni govoris? Da ovo nije sramotan rezultat za Belgijance i da su oni igrali protiv "jake" ekipe, jeli to? :lol:
NEMA JAKI ILI SLABIH REPKI DANAS -zapamti to za sva vremena :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 nov 2008, 02:53

Ima San Marino,Armenija, Farska Ostrva, Liechtenstein.... :lol:

Luxemburg nije mozda toliko slaba ekipa ali je to trebao biti "lagan" protivnik za Belgiju.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 20 nov 2008, 10:35

Tarik14 je napisao/la:Ima San Marino,Armenija, Farska Ostrva, Liechtenstein.... :lol:

Luxemburg nije mozda toliko slaba ekipa ali je to trebao biti "lagan" protivnik za Belgiju.
Armenija u rangu San Marina

U proslim kvalifikacijama rasturili Poljsku, uzeli bod Portugalu i Srbiji....

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 20 nov 2008, 10:53

Dobit cemo mi belgiju 100% i kuci i vani..
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 20 nov 2008, 11:27

cuj 100% :mrgreen:
ima jos nekoliko mjeseci do tada

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 20 nov 2008, 11:40

Hasrett je napisao/la:Dobit cemo mi belgiju 100% i kuci i vani..
ako bude igrala onakva odbrana kao sto je sinoc igrala, to znaci ako nebudu igrali spahic i nadarevic (nedaj boze!) i ako se papac nepredomisli ili ako se nenadze neki dobar bocni, onda mi vala nemamo sta traziti u belgiji :mrgreen:
ali nekako sam pravo siguran da ce se Ciro pobrinuti za to da uregula tu odbranu do belgije, da mozemo bez straha igrati pa iskreno receno, ja sam inace vise neutralan i pesimistican nego sto sam optimistican, ali ako nam se popravi zadnji red (spahic,nadarevic,papac i jos jedan) onda vjerujem da cemo pobjediti u belgiji..jer nas vezni red a pogotovo napad je stvarno izvanredan..klasa za sebe!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 nov 2008, 13:10

Belgija pada, ja garantujem! 8-)

Oni nemogo ni da pobijede Luxemburga a treba da igraju protiv BIH.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.