FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Da se i ja prekrstim i levom i desnom 

Eno njih,sad kao nisam.
Pa koliko sam vam puta brisao postove u kome spominjete komsinicu i cigansku kurvu na ovoj temi vise nemate volje ni da pisete takve postove.

Pa koliko sam vam puta brisao postove u kome spominjete komsinicu i cigansku kurvu na ovoj temi vise nemate volje ni da pisete takve postove.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prvo to nije moj način izražavanja, drugo ja mislim da ti meni nisi nikad na ovim večitim temama pobrisao post...Devil je napisao/la:Eno njih,sad kao nisam.![]()
![]()
Pa koliko sam vam puta brisao postove u kome spominjete komsinicu i cigansku kurvu na ovoj temi vise nemate volje ni da pisete takve postove.![]()
Možda si na nekoj drugoj, fudbalskoj gdje si mod... Npr Barsine i Realove...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
? " " $ с ?,- се у ".
U svakom slucaju bolje nego da se Scepovic vraca iz Koreje.Navodno se tamo zalio vise na povredu nego je trenirao,i uverio celnike kluba da ima bolju ponudu iz evrope.GT1970 je napisao/la:? " " $ с ?,- се у ".

Ovo je bas ironija,prizeljkujes Clea iz Kine a vrati ti se Scepovic iz Koreje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$ не " $.
" - & " се " & вјероватно.
" - & " се " & вјероватно.
Postoje jasne indicije da je Šćepovićev menadžer pronašao evropsku destinaciju + što su korejanci više očekivali....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
" " се стварно не ? $ & $ - ? " $ ¥
... ? $ & ? успјех & $... е ' &..

-
- Kontakt:
Za Partizan bi bilo pojacanje odlazak brace Scepovic!Medo moze da bud epojacanje samo ako bude hteo da igra,a ne kao protiv Intera!Iskreno ne pamtim da je tim Partizana bio veca truba nego sad,jedino mozda je bio gori onaj koji je igrao protiv tadasnje Kroacije,1:0,0:5,ali tada se tek izaslo iz sankcija i igraci su bili veoma mladi!
bijeljina055
Slabo ti onda pratiš Partizan, pa si tako zaboravio sezone u Jugoslaviji kada su igrali timovi poput Milicionara,Budućnosti,Lučana, Prištine... Pa potom sezone gde smo gubili nekoliko za redom,ogromne zaostatke...
Što se sijeraleonca tiče bio bih srećniji da je napustio Partizan.Ali evidentno nije on toliko tražen koliko sam diže svoju vrednosti i smatra da jeste. On ne može mnogo doprineti Partizanu,jer on ne igra za tim već za sebe.
Slabo ti onda pratiš Partizan, pa si tako zaboravio sezone u Jugoslaviji kada su igrali timovi poput Milicionara,Budućnosti,Lučana, Prištine... Pa potom sezone gde smo gubili nekoliko za redom,ogromne zaostatke...
Što se sijeraleonca tiče bio bih srećniji da je napustio Partizan.Ali evidentno nije on toliko tražen koliko sam diže svoju vrednosti i smatra da jeste. On ne može mnogo doprineti Partizanu,jer on ne igra za tim već za sebe.
-
- Kontakt:
Ušla "murija" i u Partizan
Inspektori krivične policije počeli su sa proverom dokumentacije vezanom za poslovanje Partizana od 2008. godine do danas, a generalni sekretar kluba Darko Grubor potvrdio je ulazak policije.
U Partizan su došla dva inspektora, koji su dobili i posebnu kancelariju na stadionu, gde će svakodnevno kontrolisati obimnu dokumentaciju, što bi moglo da potraje i nekoliko meseci, piše "Žurnal".
U Partizanu su potvrdili da su policajci počeli da ispituju da li su čelnici kluba poslednjih pet godina radili u skladu
sa zakonom.
U datom periodu Partizan je napustilo 50 igrača, a pod posebnom lupom policije biće višemilionski transferi Rukavine, Jovetića, Ljajića, Tošića, Obradovića, Savića, Fejse, Klea...
Predsednik Partizana do jula 2008. godine bio je Tomislav Karadžić, a onda ga je zamenio sadašnji prvi čovek tog kluba Dragan Đurić.
Da potsetimo, finansijska policija je pre nekoliko počeka da "češlja" i knjige drugog trofejnog srpskog kluba, Crvene zvezde.
Evo ga naizad i to!!!!
Pa sada da vidimo zasto Partizan nema vise para i gdje su otisle!
Da vidimo zasto dovodimo neke lijeve igrace po trideset i kusur godina i to bez obestecenja tj.igrace bez ugovora(Babovic i kompanija).A prodavali smo buducnos kluba,momke koji neki od njih igraju u najacim ligama Evrope!
Djuri frizuri je odzvonilio kao i njihovim poltronima,kako u klubu tako i na tribinama!
Posle ovoga ce valjda sve da dodje na svoje a jug ponovo da grmi!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ovome dodam:
BANJALUKA - Utekao?
Vlasnik „Zekstre“ Dragan Đurić, prema nezvaničnim informacijama Kurira, već nekoliko dana nalazi se u Republici Srpskoj! Dobro obavešteni izvori tvrde da on traži utočište u Republici Srpskoj, gde je rado viđen gost kod predsednika RS Milorada Dodika, zbog istražnih radnji koje se protiv njega vode u Srbiji!
Inspektori krivične policije počeli su sa proverom dokumentacije vezanom za poslovanje Partizana od 2008. godine do danas, a generalni sekretar kluba Darko Grubor potvrdio je ulazak policije.
U Partizan su došla dva inspektora, koji su dobili i posebnu kancelariju na stadionu, gde će svakodnevno kontrolisati obimnu dokumentaciju, što bi moglo da potraje i nekoliko meseci, piše "Žurnal".
U Partizanu su potvrdili da su policajci počeli da ispituju da li su čelnici kluba poslednjih pet godina radili u skladu
sa zakonom.
U datom periodu Partizan je napustilo 50 igrača, a pod posebnom lupom policije biće višemilionski transferi Rukavine, Jovetića, Ljajića, Tošića, Obradovića, Savića, Fejse, Klea...
Predsednik Partizana do jula 2008. godine bio je Tomislav Karadžić, a onda ga je zamenio sadašnji prvi čovek tog kluba Dragan Đurić.
Da potsetimo, finansijska policija je pre nekoliko počeka da "češlja" i knjige drugog trofejnog srpskog kluba, Crvene zvezde.
Evo ga naizad i to!!!!
Pa sada da vidimo zasto Partizan nema vise para i gdje su otisle!
Da vidimo zasto dovodimo neke lijeve igrace po trideset i kusur godina i to bez obestecenja tj.igrace bez ugovora(Babovic i kompanija).A prodavali smo buducnos kluba,momke koji neki od njih igraju u najacim ligama Evrope!
Djuri frizuri je odzvonilio kao i njihovim poltronima,kako u klubu tako i na tribinama!
Posle ovoga ce valjda sve da dodje na svoje a jug ponovo da grmi!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ovome dodam:
BANJALUKA - Utekao?
Vlasnik „Zekstre“ Dragan Đurić, prema nezvaničnim informacijama Kurira, već nekoliko dana nalazi se u Republici Srpskoj! Dobro obavešteni izvori tvrde da on traži utočište u Republici Srpskoj, gde je rado viđen gost kod predsednika RS Milorada Dodika, zbog istražnih radnji koje se protiv njega vode u Srbiji!
Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 23 jan 2013, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jedno pitanje, zašto samo od 2008. godine? A Zeka, a Bjeka? Je li to Vučićeva borba protiv korupcije i kriminala?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zec je malo jaci i pametniji igrac od ovih trenutnih...sve sto je radio pokrio je papirima.vrsljali su oni i njemu po papirima,ali mu nista nisu nasli....lovu je prao kroz teleoptik na kome sam mu zahvalan-cudno zvuci zahvaljivati se na gradjevini finansiranoj nasom lovom,ali spuste se kriterijumi lako posle ovih sadasnjih.
nije dzaba gasprom hteo da ga postavi za prvog coveka te firme u srbiji...koliko god se obogatio na racun partizana u pitanju je gospodin sa velikim g i veoma jak igrac. voleo bi ga opet u partizanu,medjutim s' obzirom na njegove zdravstvene probleme nemoguca je misija.
ps. nisam nepismen samo mi caps lock ne radi na tastaturi
nije dzaba gasprom hteo da ga postavi za prvog coveka te firme u srbiji...koliko god se obogatio na racun partizana u pitanju je gospodin sa velikim g i veoma jak igrac. voleo bi ga opet u partizanu,medjutim s' obzirom na njegove zdravstvene probleme nemoguca je misija.

? $ " ? % ' $! ' $ %... $ 1991. ,па % не " " $ 1980. & је & & је '. На сву - за ? $ " ' % се ?,' се % " ? па је ? "..DANTES je napisao/la:Jedno pitanje, zašto samo od 2008. godine? A Zeka, a Bjeka? Je li to Vučićeva borba protiv korupcije i kriminala?
Све у ',& & је " & $ $.
apsolutno se slažem kada je prvi pasus u pitanju... Cela ta ekipa rukovodstva je odlične pare u sopstvene džepove stavila,ali za to nema nijednog pravog dokaza... Što se kaže profesionalno.sasagmp je napisao/la:Zec je malo jaci i pametniji igrac od ovih trenutnih...sve sto je radio pokrio je papirima.vrsljali su oni i njemu po papirima,ali mu nista nisu nasli....lovu je prao kroz teleoptik na kome sam mu zahvalan-cudno zvuci zahvaljivati se na gradjevini finansiranoj nasom lovom,ali spuste se kriterijumi lako posle ovih sadasnjih.
Ja ga ne bih voleo u Partizanu,kao što ne bih vole nijednog sličnog njemu,danas Đuriću,nama treba istinski (ako je to uopšte moguće) zaljubljenik u ime Partizan,sposoban,odlučan i priznat. Takvima je barem prethodnih decenija bio zabranjen ikakav pristup Partizanu

" & " своје у ",$ ' се $ не ? % ?.
-
- Kontakt:
A jesili video sliku Eduarda i Rivalda na promociji,nesudjeni tandem u Partizanu!GT1970 je napisao/la:" & " своје у ",$ ' се $ не ? % ?.

Bojim sa da ce Partizan pogresiti sa Eduardom isto kao Zvezda sa Kleom!

-
- Kontakt:
Šta i Dijara želi nekih para koje mu nisu isplaćene???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.