Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Evo i požuti Ibro 

Ja mislim da jeste... ili sam ja pogrijesio hahahahaahmic je napisao/la:jel i asist imao?

- SultanSenijad
- Kontakt:
ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca
- SultanSenijad
- Kontakt:
knabs je napisao/la:zasto ima srce ispred imena ovog (pro)celavog kvazifudbalera na forumu, koliko mi svi trebamo trpiti sve ovo
zato što ga svi vole...
nedimko buha
nije posuđen trabzonu nego gaziantepu...ciza je napisao/la:ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca
- SultanSenijad
- Kontakt:
crknite dušmani ja i ibro smo neuništivi...dogodine u lizi šampijona on dere juventus aja italijanke po milanu.
Zadnja izmjena: SultanSenijad, dana/u 18 jan 2013, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
nedimko buha
do mene greska,i smatram ga boljim igracem od medunjanina samo ako dostigne nivo forme koju je imao kod cire pogotovo u utakmici s belgijom,i da je bilo koji igrac koji je otisao iz nase lige ovako odigrao kao ibro veceras bio bi proglasen velemajstorom i klasomviKK je napisao/la:nije posuđen trabzonu nego gaziantepu...ciza je napisao/la:ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 18 jan 2013, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Opet podcijenijivanje Ibre.... Višća da je dobio šansu, vi bi vidjeli da je za reprezentaciju i bolji od Stevanovića. Ibričić igra za solidan klub u turskoj, evo dao gol protiv Galatasaraya u debi, to nije mala stvar.ciza je napisao/la:ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca
Za Kvesića ja nikad nisam rekao da igra za A reprezentaciju u prvi 11... Rekao sam da je potencijal, i ja sam siguran da je on budućnost BH fudbala.
Djeluje mi izuzetno spreman,bas trci ko navijen...
Junak Ibro izlazi iz igre 

Evo izasao... Neznam radi cega, bas je dobro djelovao na terenu, dao je gol... Dobar start u novi klub.
Ovaj trener nije normalan, vadi najboljeg igraca 

MrAmani96 je napisao/la:Evo izasao... Neznam radi cega, bas je dobro djelovao na terenu, dao je gol... Dobar start u novi klub.
Vjerovatno se boji da će dobiti drugi žuti. Ipak, imaju fin rezultat, i ne bi valjalo kad bi ostali sa 10 igrača. Ono što sam ja vidjela, dobar je bio. Ali, ugašen je stream.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Naravno, ugašen stream, nema se sad sta vidjetiBaDa12 je napisao/la:MrAmani96 je napisao/la:Evo izasao... Neznam radi cega, bas je dobro djelovao na terenu, dao je gol... Dobar start u novi klub.
Vjerovatno se boji da će dobiti drugi žuti. Ipak, imaju fin rezultat, i ne bi valjalo kad bi ostali sa 10 igrača. Ono što sam ja vidjela, dobar je bio. Ali, ugašen je stream.

valjda po Torinu al hajde bitno je da se bubaSultanSenijad je napisao/la:crknite dušmani ja i ibro smo neuništivi...dogodine u lizi šampijona on dere juventus aja italijanke po milanu.

Semper Fidelis
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno prava golcina, dugo je drzao loptu, vuce solo i onda gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kako ju je krzn'o unutrašnjim, podsjeti na starog Ibru, nadam se da će izvući noge iz guzice i početi ponovo igrati nogomet, jer ono što on radi u reprezentaciji je blago rečeno katastrofa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.e-haberajansi.com/kasimpasa- ... 74381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
trazi sam da pogledam gol, i slucajno naletim na ovo evo imaju i ocjene
Za one koji ne gledaju Sulejmana i Šeherzadu, na šta si tačno naletio?ciza je napisao/la:http://www.e-haberajansi.com/kasimpasa- ... 74381.html

Šalu na stranu, dobra sedmica Senijadu, do osmice vjerovatno ne bi stigao, a do kartona i umora sigurno bi da je ostao do kraja meča. Treba biti zadovoljan sa ovom utakmicom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.