Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svaka mu cast, zavidim mu.ipetm je napisao/la:Dr. Naim Logić![]()
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... naim-logic" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nije prosao ljekarske u jacoj ligi,tesko ce ovdje izdrzati kad mu varupa uleti klizecisajo10 je napisao/la:Nebi bilo lose probat dovesti Galesica. Pogotovo sad kad nije zadovoljio na ljekarskom i nema kluba. Svjestan je valjda da sa dobrim igrama u Zelji moze kasnije opet da se proda za vrlo fine pare
koliko on ima godina ?astra1922 je napisao/la:mislim da je pandza najblizi
ja mislim 21ZZtop10 je napisao/la:koliko on ima godina ?astra1922 je napisao/la:mislim da je pandza najblizi
23.03.1991 (21 godinu)ZZtop10 je napisao/la:koliko on ima godina ?astra1922 je napisao/la:mislim da je pandza najblizi
Trebamo ga sad vratit , pa ga opet prodat , da konacno dobijemo te paredelboy5 je napisao/la:a sad fkt,prije 7-8 dana sam vidio sehica u barbarosi kako sjedi sa 3 jarana,onda je dosao sef,pa su se on i sehic odvojili u cosak i razgovarali oko pola sata,i onda je sef samo izasao napolje
ma ne znam vala,poslao im je turski savez opomenu,ako sada ne plate,nece nikada xDZZtop10 je napisao/la:Trebamo ga sad vratit , pa ga opet prodat , da konacno dobijemo te paredelboy5 je napisao/la:a sad fkt,prije 7-8 dana sam vidio sehica u barbarosi kako sjedi sa 3 jarana,onda je dosao sef,pa su se on i sehic odvojili u cosak i razgovarali oko pola sata,i onda je sef samo izasao napolje
Nadam se da ce platit valadelboy5 je napisao/la:ma ne znam vala,poslao im je turski savez opomenu,ako sada ne plate,nece nikada xDZZtop10 je napisao/la:Trebamo ga sad vratit , pa ga opet prodat , da konacno dobijemo te paredelboy5 je napisao/la:a sad fkt,prije 7-8 dana sam vidio sehica u barbarosi kako sjedi sa 3 jarana,onda je dosao sef,pa su se on i sehic odvojili u cosak i razgovarali oko pola sata,i onda je sef samo izasao napolje
Prijatelju, samo da te pitam sljedece; poslao sam ovu SMS poruku i da li sada trebam dobiti potvrdu da je poruka uspjesno stigla tamo gdje je trebala ili ne? Hvalabarbarez je napisao/la:APEL ZA POMOC
Jedan nas mladi Zeljovac hitno treba operaciju,pa bi molio svu nasu raju ,kao i sve ostale dobre ljude,da pomognemo malom Izetu.
Izet Arnautović 14-godišnji dječak iz Sarajeva obolio je od tumora, u predjelu noge. Za njegovo liječenje potrebno je 40.000 eura u jednoj od italijanskih klinika. Humanitarni SMS broj za Bosnu i Hercegovinu; ukucajte TXT IZET i pošaljite na 091 610 702 cijena poruke je 1.40 KM.
Za ljude koji žive u Bosni i Hercegovini, a žele donirati veća novčana sredstva mogu to izvršiti preko;
RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA, BROJ BANKE; 1610000000000011
FILIJALA; 000250
BROJ ŠTEDNOG RAČUNA; 09001223402
ARNAUTOVIĆ IZET, ADR; DRAGANA KULIDŽANA 23 ILIDŽA 71210
SVRHA UPLATE; POMOĆ ZA OPERACIJU I DALJNJE LIJEČENJE IZETA ARNAUTOVIĆA
JMB; 0706998180120 ;
Za ljude iz inostranstva;
RAIFFEISEN BANK DD BiH
SWIFT CODE; RZBABA2S
IBAN CODE; BA 391612000027040989
BENEF NAME; NUHRUDIN ARNAUTOVIĆ
SVRHA UPLATE; POMOĆ ZA OPERACIJU IZETA ARNAUTOVIĆA
Ovaj mali je sin od mojih prijatelja,i ovo sto sam dobio ,sve sam tacno prepisao.Takodjer je i meni dosla takva poruka,a li mi je skinuto sa racuna.DOduse moja stara kad je slala ,dosla joj je sasvim neka druga poruka.Nesto gmail,e mail.Nidje veze glupost neka.Hajde ja cu provjeriti jos jednom sa ocem,ali mislim da je to neto do tog operatera.DzoleZeljo je napisao/la:Prijatelju, samo da te pitam sljedece; poslao sam ovu SMS poruku i da li sada trebam dobiti potvrdu da je poruka uspjesno stigla tamo gdje je trebala ili ne? Hvalabarbarez je napisao/la:APEL ZA POMOC
Jedan nas mladi Zeljovac hitno treba operaciju,pa bi molio svu nasu raju ,kao i sve ostale dobre ljude,da pomognemo malom Izetu.
Izet Arnautović 14-godišnji dječak iz Sarajeva obolio je od tumora, u predjelu noge. Za njegovo liječenje potrebno je 40.000 eura u jednoj od italijanskih klinika. Humanitarni SMS broj za Bosnu i Hercegovinu; ukucajte TXT IZET i pošaljite na 091 610 702 cijena poruke je 1.40 KM.
Za ljude koji žive u Bosni i Hercegovini, a žele donirati veća novčana sredstva mogu to izvršiti preko;
RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA, BROJ BANKE; 1610000000000011
FILIJALA; 000250
BROJ ŠTEDNOG RAČUNA; 09001223402
ARNAUTOVIĆ IZET, ADR; DRAGANA KULIDŽANA 23 ILIDŽA 71210
SVRHA UPLATE; POMOĆ ZA OPERACIJU I DALJNJE LIJEČENJE IZETA ARNAUTOVIĆA
JMB; 0706998180120 ;
Za ljude iz inostranstva;
RAIFFEISEN BANK DD BiH
SWIFT CODE; RZBABA2S
IBAN CODE; BA 391612000027040989
BENEF NAME; NUHRUDIN ARNAUTOVIĆ
SVRHA UPLATE; POMOĆ ZA OPERACIJU IZETA ARNAUTOVIĆA
EDIT: Zapravo, evo stigla mi je uzvratna poruka, gdje pise; "zao nam je, takav servis nje pronadjen na Fortumu. Servis jos uvijek nije aktiviran ili ste napravili slovnu gresko" (Provjerio sam da li ima slovne greske, i napisao sam kako si ti ovdje naveo a to je; TXT IZET i pošaljite na 091 610 702.
Trenutno korisnika/ca: anonimni, Hrammm1921, Hrasno15 i 18 gostiju.