dortmund ovako igra vec godinama ko sto igra i ove sezone ,nisu nista posebno mjenjali ne vidim neku sad veliku slicnost sa igrom barce,nit imaju posjed sad toliki,nit nesto sad visok presing igraju ,samo et igraju ofanzivno sa puno rizika nazad i to je toSultanSulejman je napisao/la:Pokuš`o je Dortmund pa je na par tekmi pravo pop*šio,što se osjetilo na rezultatu ,što na igribarca_87 je napisao/la:
Capello: Nemoguće je, ali i greška kopirati Barcelonin stil
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Njihov trener je izjavio kao pokušali smo da kopiramo Barcu ali nismo uspjeli,baš sam čito o tome ali ajde nebitno da ne skrećemo sa teme.barca_87 je napisao/la: dortmund ovako igra vec godinama ko sto igra i ove sezone ,nisu nista posebno mjenjali ne vidim neku sad veliku slicnost sa igrom barce,nit imaju posjed sad toliki,nit nesto sad visok presing igraju ,samo et igraju ofanzivno sa puno rizika nazad i to je to
MOzda si citao a mozda se samo isprovaljivao kao i obicno pa se vadis. Al ce biti i da si citao i nisi shvatio i isprovaljivao se. Sve u duhu culesizma.SultanSulejman je napisao/la:Njihov trener je izjavio kao pokušali smo da kopiramo Barcu ali nismo uspjeli,baš sam čito o tome ali ajde nebitno da ne skrećemo sa teme.barca_87 je napisao/la: dortmund ovako igra vec godinama ko sto igra i ove sezone ,nisu nista posebno mjenjali ne vidim neku sad veliku slicnost sa igrom barce,nit imaju posjed sad toliki,nit nesto sad visok presing igraju ,samo et igraju ofanzivno sa puno rizika nazad i to je to
[youtube][/youtube]
evo i naseg kodrinha
evo i naseg kodrinha

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema zime u buducnosti
Nema zime u buducnosti

Mi nikada odustati necemo...
legendabarca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo i naseg kodrinha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kako si krenuo ni na ovom nicku nećeš dočekati 50-ti post.Dakakos je napisao/la: MOzda si citao a mozda se samo isprovaljivao kao i obicno pa se vadis. Al ce biti i da si citao i nisi shvatio i isprovaljivao se. Sve u duhu culesizma.
- hule_barca
- Kontakt:
Obistini se moje predviđanje da će Valdes napustiti klub. Gdje će otići, to me više i ne zanima toliko, ali nekako mislim da bi mogao u Englesku ili u Italiju. Koga dovesti? Teško pitanje. Ter Stegen jeste zvijer, ali još je mlad i "neiskusan". Guaita je po meni izvanredan golman i ja bih ga najviše volio vidjeti među stativama. Ostaje još Pepe Reina kojem nije isključeno da se vrati gdje pripada. Mislim da najviše šansi ima Reina, dok su za Guaitu manje šanse a za Ter Stegena ne vjerujem nikako da će doći.
Mes Que Un Club
Kakav crni Reina, pa Valdes je za toga Kahn.
Kikser zestoki, u tom transferu ne vidim nikakav napredak.

Neur je nedostupan, Reina isti klaun ako ne i veci od VV-a,Curtois je golman Chelsea i nece se oni njega tek tako odreci, zato bas i ne vidim neke sanse da on dodje u Barcu, Guaita je solidan golman koji bi bio vise nego unapredjenje na GK poziciji, a od svih navedenih Ter Stegen bi bio def. najbolje rjesenje, toliko me ovaj momak fascinira svojom samouvjerenoscu, talentom i kako komanduje odbranom, nesto kao Kahn prije, ne smeta njega da se izedere na citavu odbranu iako je gotovo uvijek najmladji clan iste
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Slažem se, treba birati izmedju Ter Stegena i Guaite. Ja sam više za Švabu u ovom trenutku.
Smoke Weed Everyday!
Villa neće igrati protiv Real Sociedada.
Dakle kao sto sam i rekao.
Golman ce se birati izmedju Guaite i Ter Stegena.
Dakle kao sto sam i rekao.
Golman ce se birati izmedju Guaite i Ter Stegena.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Evo Barca se povezuje sa Zunigom.Iskren da budem ne bih imao nista protiv transfera.Odlican fudbaler.Pravi trkac.Nesto slicno Adrianu.Moze igrati vise pozicija podjednako dobro.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Mislim da nema potrebe za Zunigom uopste.
Barcelona na krilima ima vec Pedra, Alexisa, Villu, Tella i Cuencu sto je i vise nego dovoljno.
Bolje im je da kupe jednog dobrog stopera jer ce se Puyol kad tad povrijediti a Pique ispasti iz forme.
Barcelona na krilima ima vec Pedra, Alexisa, Villu, Tella i Cuencu sto je i vise nego dovoljno.
Bolje im je da kupe jednog dobrog stopera jer ce se Puyol kad tad povrijediti a Pique ispasti iz forme.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
+1M4kaveli je napisao/la:Mislim da nema potrebe za Zunigom uopste.
ovo bi bilo bacanje para, Camilo je dobar igrac koji pokriva i lijevu i desnu str. (bekovske i krilne pozicije), al mi smo na tim pozicijama vise nego dobro popunjeni, tako da ne vidim potrebu za dovodjenjem istog s obzirom da bi Napoli sigurno trazio 10-12 mil.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
nije vam palo na pamet da ce mozda prodati Alvesa , pa hoce da osiguraju kvalitetnog desnog bocnog ?
To mi je jedini logican razlog zasto bi doveli Zunigu , prodaja jednog od drugih bocnih igraca , nema trece .
Definitivno stopera dovesti , ja naginjem ka Lovrenu , a za golmana se danas pise kako su skautirali Mattiu Perina , mlad perspektivan golman , ja sam definitivno za Ter Stegena , Guaitu ili pak ovog Perina , citao sam par puta kako ga hvale igraci tipa Buffona ...
To mi je jedini logican razlog zasto bi doveli Zunigu , prodaja jednog od drugih bocnih igraca , nema trece .
Definitivno stopera dovesti , ja naginjem ka Lovrenu , a za golmana se danas pise kako su skautirali Mattiu Perina , mlad perspektivan golman , ja sam definitivno za Ter Stegena , Guaitu ili pak ovog Perina , citao sam par puta kako ga hvale igraci tipa Buffona ...
- hule_barca
- Kontakt:
Da se razumijemo, nisam ni ja za Reinu, nego samo razmišljam kako u Barci misle da ga dovedu, jer možda gledaju na stvari poput nacionalnosti, iskustva, cijene a plus je bio u La Masiji. A i on sam želi otići. Zbog toga mislim da bi ga Barca mogla dovesti. Ja se nadam GuaitimandraX je napisao/la:Kakav crni Reina, pa Valdes je za toga Kahn.![]()

Mes Que Un Club
Sto se tice zamjene za Valdesa,ja bi najvise volio da to bude ter Stegen ili Guaitu.Nadam se da su neistinite price da ce dovesti Reinu kao zamjenu,jer je i Reina veliki flop,jos ima 30 god.
Zuniga moze igrati desnog i lijevog beka.Dobili bi novo Adriana
.A vjerovatno ce nas uskoro napustiti i Alves tako da bi ovaj transfer bio pun pogodak 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- SultanSulejman
- Kontakt:
Alves je rekao da ne ide nigdje iz Barce.DesimaL je napisao/la:Zuniga moze igrati desnog i lijevog beka.Dobili bi novo Adriana.A vjerovatno ce nas uskoro napustiti i Alves tako da bi ovaj transfer bio pun pogodak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.