Ajd ti nama napravi sliku, da vidimo kako bi izgledao u barcinom dresubparena je napisao/la: U cemu je fol da Begovic ne bi mogao igratu u Barceloni ? Pa bas nam i treba visok i okretan golman.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ajd ti nama napravi sliku, da vidimo kako bi izgledao u barcinom dresubparena je napisao/la: U cemu je fol da Begovic ne bi mogao igratu u Barceloni ? Pa bas nam i treba visok i okretan golman.
I sta ako momak igrom podsjeca na Ronalda,kao ti ne bi volio da izraste u upola dobrog igraca kao sto je "konjska noga"?Ponasanje na terenu se moze promjeniti,lik ima tek 17 godina.bparena je napisao/la: istina ili ne ali onako kako kopitari - bas i lici na CR7.
Ma vidjecemo mi naseg Asmira u dresu blaugraneScof1eld je napisao/la:Ajd ti nama napravi sliku, da vidimo kako bi izgledao u barcinom dresubparena je napisao/la: U cemu je fol da Begovic ne bi mogao igratu u Barceloni ? Pa bas nam i treba visok i okretan golman.
Pa imamo mi vec jednog kopitara i placipizdu u Barci,poznatija kao Alexis Sanchez(Klizavi).Kristina je barem od koristi svom timu,a Klizavi moze biti samo od koristi protivniku.bparena je napisao/la:Ma vidjecemo mi naseg Asmira u dresu blaugraneScof1eld je napisao/la:Ajd ti nama napravi sliku, da vidimo kako bi izgledao u barcinom dresubparena je napisao/la: U cemu je fol da Begovic ne bi mogao igratu u Barceloni ? Pa bas nam i treba visok i okretan golman.
@jocker92
nemoj mi kopitara ni u kom slucaju u Barceloni. Moze i da hoce Bogdo liciti na Ronalda (starijeg), ali ova pizda upadni/padni/placi i kopitari nedaj Boze Barceloni....
Mogucnosti su velike buduci da pare nisu problem blaugrani. Mi u Bosni bi ga sigurno voljeli u Barci. Otimace se klubovi za Asmira vidjeces.M4kaveli je napisao/la:Ne znam cemu prica oko Begovica uopste.
Znam da bi ga voljeli vidjeti u Barci, ali jedno su zelje a drugo mogucnosti.
Uostalom skauti ga uopste nisu pratili.
heheheheh na sta je sve Cvjetko (Perez) spremansimicz je napisao/la:Kaka u Milanu izgleda, moglo bi bit gusto u lp
Neka, hvala, ovaj će biti novi Valdes.SultanSulejman je napisao/la:de Gea
pa ne bi smio igrati u LP jer je već igrao za real ove sezone???valjda..bparena je napisao/la:heheheheh na sta je sve Cvjetko (Perez) spremansimicz je napisao/la:Kaka u Milanu izgleda, moglo bi bit gusto u lp
Pokuš`o je Dortmund pa je na par tekmi pravo pop*šio,što se osjetilo na rezultatu ,što na igribarca_87 je napisao/la:
Capello: Nemoguće je, ali i greška kopirati Barcelonin stil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.