Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rockefeller
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rockefeller » 18 jan 2013, 15:02

Ne znam. Nisam uopste nesto odusevljen ovim (mogucim) transferom. Za 100k sedmicne plate se dovodi igrac klase koju mozes naci i za 60-tak hiljada. Iz glave govorim, al' na 4-godisnji ugovor to haman uzimaoko 9 miliona funti, tj tih 40 000 vise. I onda se vi ovde pitate gdje su rezultati a ovo se radi. Daj boze da pogrijesim, al' ne izgleda mi dobro. Btw zapitajte se makar kakav je kvalitet kad vam je najveci rival za njegovo dovodjenje Galata.

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 18 jan 2013, 15:09

gio10 je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Liverpool williing to offer upto £100k/week for Wesley Sneijder (Calcio Mercato)
To je donekle i prihvatljivo al da se mene pita max bi išao do 150k al dalje od toga je smješno..
Da ti kažem za Thea samo, pročitao na FB stranici Nogometni transferi, nikad nisu slagali, ne znam zašto bi sad to uradili.
Brate jel mi mislimo na istu stranicu? Mogu sad ko iz sale da ti navedem 5,6 njihovih provala.

Pa samo kad se sjetim kad su lazirali izjave Rosisckog, Ibrahimovica i pojedinih igraca.. Lafo Rosicky izjavio da je glasao za Ronalda na dodjeli zlatne lopte, a fifa taj glas Messiu dala. Smjesno.
Onda po njima Ibrahimovic je jedan mjesec fan Ronalda, drugi mjesec fan Messia, treci mjesec ih mrzi obojicu, a cetvrti je ravnodusan.
Jedino za sta je dobra ta stranica jeste za pracenje rezultata, cim neko da gol, oni objave.

edit: i da, po njima je Walcott produzio ugovor jos prije mjesec dana...

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 jan 2013, 16:18

Ako mislimo na istu stranicu :mrgreen: to je čisto s****. Hem osim gore navedenog sto je kolega scum napisao uvijek kopiraju od BH SuperSport i Liga Prvaka, znaci postovi su im uvijek isti. Sad nznm ko od koga prepisuje al su losi do jaja. :roll:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2013, 16:21

Ne znam što se pojedinci opterećuju platama igrača. Nama ni iz džepa ni u džep. Neka oni zasluže to što dobijaju i niko neće spomenuti.

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jan 2013, 16:30

Jos nam Azijat treba pa da pokrijemo sve kontinente,i sve rase.I onda nek kazu da smo rasisti.(btw.u Amerikance sam racunao upravu)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2013, 16:44

Sta bi za Hondu??? :? :? :lol: :lol: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2013, 16:50

Čitam sad, BBC kaže da je Walcott dobio 100k sedmično. Vala ako može on dobiti toliko onda mogu i ovi naši uhljupi dati Sneijderu isto toliko.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 17:05

Walcott da je došao u Liverpool ne bi sigurno igrao za manje od 80,90 hiljada,prije da bi on postao novi Cole nego Snajder ;) .

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 18 jan 2013, 17:11

Carlo je napisao/la:Čitam sad, BBC kaže da je Walcott dobio 100k sedmično. Vala ako može on dobiti toliko onda mogu i ovi naši uhljupi dati Sneijderu isto toliko.
Sneijderu zeli cisto 100k, sto znaci da bi mu Liverpool trebao dati 200k sedmicno. Sada vam je prica drugacija sjetimo li se zasto Liverpool da velike sume za igrace. Ovde ste danima pricali da se plati veca suma novca, ali da se to ustedi kroz plate koje budu nize.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 17:14

Sumnjam da će bilo gdje načisto dobiti stoju ,jedino možda u PSG ili City-u,nezz samo otkud turcima onim tolike pare :roll: .

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 17:14

Ja neznam kako se nema para za njegovu platu pa sigurno je ostalo više od 150k od odlaska cola i sahina :?

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jan 2013, 17:21

@O.YNWA Problem i jeste sto nece opravdati. On i ne vrijedi vise od igraca koji igraju za 60k sedmicno. Al' eto... ovde je vazda ista prica. Na svakog igraca koji dolazi se ljudi 'napale' i poslije bude svasta.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2013, 17:24

ma sta ce nama Sneijder ko je on da ima platu od 100k treba vidjeti sta je sa Hudlstonom i Catermolom i dati im po 50k to bi oni sigurno opravdali i pridonijeli igri Liverpoola vise nego Sneijder
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 17:24

Liverpool ove sezone još nije pobjedio utakmicu protiv neke od top 10 momčadi na tablici. 29 minuta je najduže što je Liverpool proveo u vodstvu protiv tih ekipa.
:|

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 18 jan 2013, 17:25

Carlo je napisao/la:Čitam sad, BBC kaže da je Walcott dobio 100k sedmično. Vala ako može on dobiti toliko onda mogu i ovi naši uhljupi dati Sneijderu isto toliko.
Jah...

Al' u Eng.imas porez od skoro 50%(cini mi se 43%) na godisnju placu vecu od 150000k funti...On bi vjerovatno zahtijevao 100k bez poreza... ;)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 17:30

Billy Liddell ‏@Liddellpool
Galatasaray have revealed the hold-up with Sneijder is because "he must resolve a €2m problem with Inter and cannot join another club."
Znači ipak ne čeka drugi klub nego je dugovanje prema interu problem :roll: :roll:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jan 2013, 17:48

Drage kolege,

pogledajte malo siru sliku svega. Ako se Snajderu da 10k sedmicno, to je na ustrb drugih igraca i pojacanja. Ne postoji profitna organizacija bez dna u dzepa. A vrlo vjerovatno je da ne bi uspio u Liverpoolu. Forma mu je nikakva, isti tip igraca kao Stivi i Henderson. A ajde ostavi Stivena na klupu, pogotovo ovog ili nacini grijeh pa Stivena povuci prema defanzivi. Ako hoce Snajder da igra Gerrard se mora zrtvovati. Vesli je slab defanzivno i prilicno trom igrac. Ajde i da uspije, pretpostavimo, ako ce potpisati standardan 4-godisnji ugovor, to znaci da ce biti u klubu do 32 godine zivota. A ajde tridesetogodisnjaka otjeraj iz kluba (a sta bi tek bilo da ne uspije)? Imali ste iskustvo. Do tada cete se morati halaliti sa kvalitetnijim pojacanjima, jer klub nece moci izdvojiti velike pare. Uostalom, prije dvije sezone je bila aktivna prica da ga SAF zeli, sto ga sad nece? Imali su i tri kvalitetna napadaca pa su opet RVPu dali ogromne pare. Postoji jos klubova u svijetu koji bi mogli izdvojiti toliku platu a treba im takav igrac. Sto ga nijedan seik nece? Mancini kod sebe, a puno vece izglede bi imao u Cityu da se povrati nego u Lpoolu, jer je ono stil fudbala koji mu odgovara?

Ne zelim vam/klubu zlo, zelim mu sve najbolje i nadam se da ce doci kakav bolji igrac, a da ce Snajder put Turske.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 17:58

Iako sam više za njegov dolazak nego protiv moram se složit s @Rockefellerom,gledano s te finansijske strane sigurno bi bio rizik njegovo dovođenje.

S platne liste su skinuti Sahin i Cole,a znamo da su oni imali ogromna primanja pa sigurno ima prostora za jednog jačeg igrača.

Ako bi Snajderov nedolazak značio dolazak jednog Eriksena na ljeto onda ok,ali ako će na ljeto biti ista priča i ako će dovesti neke levate onda vrijedi probati i sa Wesleyem.

Dobro je OTNYS i rekao ,nisu naša pare pa nek rade šta hoće ,uostalom to im je pos´o pa nek kontaju.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2013, 17:59

Ma kakva finansijska strana, treba ove amere oderati maksimalno, neka mu ponude 100k i neka dođe. Jeste da je rizik, ali ako ćemo se zadovoljavati Shelveyjem onda možemo lagano u championship s QPRom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 18:11

QPR će ostat´ a mi ćemo sami u championship :mrgreen: .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.