desni bek je bio ahmed dzafic ili hodzic neznam tacno kako se preziva.mlad momak iz njemacke saban lige dosaoN5555 je napisao/la:tko je danas igrao desnog beka u 2 poluvremenu i jeli potpisan ugovor sa onim momkom sto je nosio br.28 mislim da se preziva Buljubašić ali nisam siguran
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Kako se pokazao taj Ahmed Dzafic?astra1922 je napisao/la:desni bek je bio ahmed dzafic ili hodzic neznam tacno kako se preziva.mlad momak iz njemacke saban lige dosaoN5555 je napisao/la:tko je danas igrao desnog beka u 2 poluvremenu i jeli potpisan ugovor sa onim momkom sto je nosio br.28 mislim da se preziva Buljubašić ali nisam siguran
momak je odigrao solidno.ja sam zapazio ubacivanja iz drugog plana par puta, dosta je brz i kvalitetno je svaki put centrirao.sad sta ocekivati neznam.mlad je 19 godinaBosanski zmaj je napisao/la:Kako se pokazao taj Ahmed Dzafic?astra1922 je napisao/la:desni bek je bio ahmed dzafic ili hodzic neznam tacno kako se preziva.mlad momak iz njemacke saban lige dosaoN5555 je napisao/la:tko je danas igrao desnog beka u 2 poluvremenu i jeli potpisan ugovor sa onim momkom sto je nosio br.28 mislim da se preziva Buljubašić ali nisam siguran

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
haman se Mirkovic ipak vraca 

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
za slatke bi bilo ako ovo bude istina ha zmajemirzard je napisao/la:haman se Mirkovic ipak vraca

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Samo da se to realizuje,niko sretniji od meneastra1922 je napisao/la:za slatke bi bilo ako ovo bude istina ha zmajemirzard je napisao/la:haman se Mirkovic ipak vraca

cole majstore zmajevi su uz tebe
.s njegovim povratkom dosta bi dobili.mislim da bi odbrana bila jaci dio ekipe.jos dok to oda malo poslozi ima da brijemo..

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta li Jusić danas u gradu radi...da ga neće vratiti.
Znali ko nešto o Ismaru Rašidoviću što se spominje danas u Sportu. Potpisao ugovor sa Zvijezdom. U novinama piše da slovi kao veliki talent, inače ima 16 godina.
Znam jadilber je napisao/la:Znali ko nešto o Ismaru Rašidoviću što se spominje danas u Sportu. Potpisao ugovor sa Zvijezdom. U novinama piše da slovi kao veliki talent, inače ima 16 godina.

Momak iz okoline Brckog, inace igrao za omladince Cibalie i zbog nekih razloga se morao vratiti u BiH, igrac sredine terena ako bude dobro i pametno radio mogao bi daleko dogurat

pa vjerovatno ce i kod nas igrati za kadete ili

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Najvjerovatnije..al momak je stvarno dobar igrac, moglo bi od njega hajra da budeastra1922 je napisao/la:pa vjerovatno ce i kod nas igrati za kadete ili![]()

Da nije i on namijesto rezutate po hrvatskojBrezovac je napisao/la:Znam jadilber je napisao/la:Znali ko nešto o Ismaru Rašidoviću što se spominje danas u Sportu. Potpisao ugovor sa Zvijezdom. U novinama piše da slovi kao veliki talent, inače ima 16 godina.![]()
Momak iz okoline Brckog, inace igrao za omladince Cibalie i zbog nekih razloga se morao vratiti u BiH, igrac sredine terena ako bude dobro i pametno radio mogao bi daleko dogurat

Ipak po dosadasnjem radu celnih ljudi u klubu moje misljenje da je odradjen do sad naj kvalitetniji prelazni rok!Volio bi da jos neko da svoje sugestije po pitanju ovog prelaznog roka!Naravno ostaje jos da se vidi ko jos dolazi i da se sve to poslozi u sto ja naravno ne sumljam pozz!!!
ma bez ikakvih pojacanja ovo je najbolji prelazni rok samo zato sto su doveli odovica.ovaj prelazni rok je otisao samo jedan igrac koji je bio starter a dovode se provjereni mladi i dobri igraci jos kada bi doveli jos dva dobra igraca to bi bilo ekstraKvota je napisao/la:Ipak po dosadasnjem radu celnih ljudi u klubu moje misljenje da je odradjen do sad naj kvalitetniji prelazni rok!Volio bi da jos neko da svoje sugestije po pitanju ovog prelaznog roka!Naravno ostaje jos da se vidi ko jos dolazi i da se sve to poslozi u sto ja naravno ne sumljam pozz!!!
mislim da je doslo vrijeme da se posloze kockice i da sledecu sezonu udemo puno ozbiljnije i da konacno bar konkurisemo za jedno od mjesta koje vode u evropu.
nemogu se oteti dojmu da je vlado capljic sa ekipom koja ima relno slabiju i jeftiniju ekipu od zvijezde dosao do pozicije koja vodi u evropu.
da me neko ne razumi pogresno ja kazem da mi trebamo ici u evropu,ipak se gradi stadion ali ljudi ako vec dajemo redovne i dobre plate,ako imamo dobre uslove pa zasto ne bi bar pokusali doci do 4 mjesta
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Momak je veoma dobar, može odigrati na bilo kojoj poziciji u veznom redu, a najviše mu odgovara pozicija na zadnjem veznom. Bio je standardan u Cibaliji iz Vinkovaca, prije toga prošao je probu u Dinamu, ali iz nekih razloga nije potpisao i onda otišao u Cibaliju. Igrao za Lokomotivu Brčko, Gradinu, Orašje, Cibaliu!Pozivan je i u kadetsku reprezentaciju BiH! Mislim da ćete za 2-3 godine dobiti igrača za prvi tim!dilber je napisao/la:Zna li ko nešto o Ismaru Rašidoviću što se spominje danas u Sportu. Potpisao ugovor sa Zvijezdom. U novinama piše da slovi kao veliki talent, inače ima 16 godina.

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Nešto više o vašem bivšem golmanu Smajiću ako nije problem?
Smoke Weed Everyday!
zavisi za cega ti trebaEvoMene je napisao/la:Nešto više o vašem bivšem golmanu Smajiću ako nije problem?

usput napisi nam gdje bi mogao nastaviti karijeru
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Došao je u Borac iz Šamca. Ako ne bude bolji od ovog sadašnjeg onda to neće valjati ništa. 

Smoke Weed Everyday!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.