Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 18 jan 2013, 13:30

Za tiku-taku treba vremena i sad je lako dizat Barcelonu al oni igraju vec dugo onakav nogomet i sa tom ekipom bi bilo ko osvojio sve.Pravi umjetnici u treniranju su treneri tipa Klopp,Mourinho koji od niceg naprave sve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2013, 13:42

Otelo je napisao/la:Za tiku-taku treba vremena i sad je lako dizat Barcelonu al oni igraju vec dugo onakav nogomet i sa tom ekipom bi bilo ko osvojio sve.Pravi umjetnici u treniranju su treneri tipa Klopp,Mourinho koji od niceg naprave sve
Nisu samo oni za to zasluzni,ima tu bruku ljudi koji rade u klubu i oko njega koji daju ogroman doprinos svemu,od trenera,medicinskog osoblja, i jos mali milion stvari......ako mislis da Klopp sve radi varas se to isto i za Mourinha vazi....
Jedna od najvaznijih stvari je ta da trener zna usreciti sve igrace kojim raspolaze i da ga ti igraci cijene maksimalno,da ga slusaju,da nema zavisti u timu,da se pojedinci kurce,toga kod ova dva trenera nema.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 13:43

Barca ima i igrače za tika taku...Liverpool ima možda dvojicu ili trojicu koji su sposobni da se prilagode takvom sistemu igre :!:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jan 2013, 13:48

Ponos Torina je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Za tiku-taku treba vremena i sad je lako dizat Barcelonu al oni igraju vec dugo onakav nogomet i sa tom ekipom bi bilo ko osvojio sve.Pravi umjetnici u treniranju su treneri tipa Klopp,Mourinho koji od niceg naprave sve
Nisu samo oni za to zasluzni,ima tu bruku ljudi koji rade u klubu i oko njega koji daju ogroman doprinos svemu,od trenera,medicinskog osoblja, i jos mali milion stvari......ako mislis da Klopp sve radi varas se to isto i za Mourinha vazi....
Jedna od najvaznijih stvari je ta da trener zna usreciti sve igrace kojim raspolaze i da ga ti igraci cijene maksimalno,da ga slusaju,da nema zavisti u timu,da se pojedinci kurce,toga kod ova dva trenera nema.....
stoji to sto kazes i glavni zadatak je trenera da svoju filozofiju prenese na sve osoblje u klubu
Apsolutno sam uvjeren da sve generacije Barcinih igraca,kao i Dormuntovih igraju isti stil nogometa,od kadeta do njihovih B timova,dok kod nas to nije slucaj

Al et treba pustiti Rodgersa jos 1-2 sezone pa valjda bude sta,sa mijenjanjem trenera se nista nece postici
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 13:48

Liverpool williing to offer upto £100k/week for Wesley Sneijder (Calcio Mercato)
To je donekle i prihvatljivo al da se mene pita max bi išao do 150k al dalje od toga je smješno..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 13:52

Nek mu daju koju milju manje od Suareza i to je to,koliko Sule ima :?:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jan 2013, 13:53

EBSCO je napisao/la:
Liverpool williing to offer upto £100k/week for Wesley Sneijder (Calcio Mercato)
To je donekle i prihvatljivo al da se mene pita max bi išao do 150k al dalje od toga je smješno..
Da ti kažem za Thea samo, pročitao na FB stranici Nogometni transferi, nikad nisu slagali, ne znam zašto bi sad to uradili.

Da se nadovežem za tika taku igru, nema ništa od toga, bar ove sezone, tek su naši počeli da se uigravaju, tako da neka samo fino igraju ne mora to biti famozna tiki taka muamer svraka

" onclick="window.open(this.href);return false; - imaju haman 100k posjetitelja nema potrebe za laganjem ..
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 18 jan 2013, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 18 jan 2013, 13:54

EBSCO je napisao/la:
On je lud ako misli da ce mu neko dati vise od 100K.Puno mu je i to,najrealnije je 80k,ali eto,izgleda da ganja jos jedan unosan ugovor u Evropi,pa ce pose 31 lagano prema Kini :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 13:54

Zodiac je napisao/la:Nek mu daju koju milju manje od Suareza i to je to,koliko Sule ima :?:
MISLIM da je 215 al nisam siguran.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 jan 2013, 13:58

Sule ima 120k ako se ne varam, puno je i to 100k za Veslija, te pare je mogao imati u najboljim danima svoje karijere a sad kad je već oslabio dosta mu je i nekih 70k.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 18 jan 2013, 13:58

EBSCO je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Nek mu daju koju milju manje od Suareza i to je to,koliko Sule ima :?:
sSta 215??? Msš 215K sedmicno :o Pa toliko samo Etoo ima :) Ja msm da sule ima oko 100-120K heftano :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 13:59

peppo_owen je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
sSta 215??? Msš 215K sedmicno :o Pa toliko samo Etoo ima :) Ja msm da sule ima oko 100-120K heftano :)
Uh moja greška :mrgreen: samo yaya toure ima toliko što se tiče premier lige

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 14:01

90 hiljada holanđaninu i nek se udara nogom u gujicu :lol: .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2013, 14:02

Sudo i Gerrard imaju po 120k
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 14:03

Zodiac je napisao/la:90 hiljada holanđaninu i nek se udara nogom u gujicu :lol: .
Da smo sigurni da će bit barem približno "onoj" formi, nije problem dat i tih 100k, jednostavno danas je takav fudbal ako želiš uspjeh mora se dosta investirati.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 14:09

Pogledaj samo City,Psg koliko troše i opet u dosta utakmica muku muče.

Liverpool dovodi u prvi tim igrače koji su u drugim klubovima većinom sjedili na klupi i onda očekujemo nekakav napredak,treba još vremena,novca i truda da se stvori respektabilan tim.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2013, 14:11

Zodiac je napisao/la:Pogledaj samo City,Psg koliko troše i opet u dosta utakmica muku muče.

Liverpool dovodi u prvi tim igrače koji su u drugim klubovima većinom sjedili na klupi i onda očekujemo nekakav napredak,treba još vremena,novca i truda da se stvori respektabilan tim.
Tu si pogrijesio,jedino je Sturridge sjedio na klupi,ostali su svi bili bitni prvotimci...

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jan 2013, 14:11

Zodiac je napisao/la:Pogledaj samo City,Psg koliko troše i opet u dosta utakmica muku muče.

Da ali je city osvojio ligu, psg je završio drugi a ove sezone 98% da osvajaju, ja bi sad rado potpisao da se mučimo skoro sve tekme al da barem osvojimo ligu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jan 2013, 14:15

Zato i kažem,vidiš šta su sve oni pokupovali i uradili da bi bili konkuretni :mrgreen: ,kakve igrače dovode a kakve Lfc,naravno da je Liverpoolova kupovna moć puno slabija i nerealno očekivati takve astronomske transfere (izuzimajući Carrolla :mrgreen: ) ali isto tako je nerealno očekivati da "budemo" konkuretni ijednom od ovih top timova,što naravno Liverpool i nije :mrgreen: .

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 jan 2013, 14:54

[youtube][/youtube]

Spot za YNWA 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Fuerza, Venom i 25 gostiju.