Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la rob do bagro » 02 nov 2009, 21:27

omerbavarac je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Kako je frajer popularan, rijetko je ko ovo docekao.

THE REAL ZLATAN :D :D

ja ludila...al ono bas su ga docekali ;)
Ja sam se najezio. Ovako se navija i voli igrac koji igra za omiljeni klub.
ma naravno...ko heroja su ga docekali
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 21:35

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Evo sta Cirkan izjavi. :mrgreen:
,,To je igrac koji nam je prijeko potreban,Muslimovic je nas razbijac u sesnaestercu.
I on nam daje posebnu i dodatnu dimenziju u napadu.
Vedo i Dzeko su velemajstori ali Muslimovic je onaj tip koji oba stopera ponese na ledzima i zabije gol,,
Pametnom dovoljno 8-)

To sto CIroguz prica, znamo mi to i bez njega. Sarlatan obicni.
Dok mi u vaznim tekmama nema Jakirovica,Kerkeza ili cak ako ih ima ,,slicnih,, ili su na klupi ili na tribini.
E dok tako sarlatan poziva i postavlja repku.Nema mu se sta reci.
Pa koliko mu se ovdje sa foruma smijalo kad je rekao za Dzeku da ce biti bolji od Ibrahimovica.
Kad ovog jos nigdje nije bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 nov 2009, 21:37

rob do bagro je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Kako je frajer popularan, rijetko je ko ovo docekao.

THE REAL ZLATAN :D :D

ja ludila...al ono bas su ga docekali ;)
Zato sto su mislili da dolazi Zlatan Ibrahimovic
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 nov 2009, 21:39

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Evo sta Cirkan izjavi. :mrgreen:
,,To je igrac koji nam je prijeko potreban,Muslimovic je nas razbijac u sesnaestercu.
I on nam daje posebnu i dodatnu dimenziju u napadu.
Vedo i Dzeko su velemajstori ali Muslimovic je onaj tip koji oba stopera ponese na ledzima i zabije gol,,
Pametnom dovoljno 8-)

To sto CIroguz prica, znamo mi to i bez njega. Sarlatan obicni.
Dok mi u vaznim tekmama nema Jakirovica,Kerkeza ili cak ako ih ima ,,slicnih,, ili su na klupi ili na tribini.
E dok tako sarlatan poziva i postavlja repku.Nema mu se sta reci.
Pa koliko mu se ovdje sa foruma smijalo kad je rekao za Dzeku da ce biti bolji od Ibrahimovica.
Kad ovog jos nigdje nije bilo.

Dzaba mu sve to, kad to prvo nije covjek. Nema obraza sekunde. Dzon covjek.

Jos nesto, lahko mu je sad kajmak skidati kad ima najjace igrace sto smo ih ikad imali. A zna se ko je ove momke okupio i cija je repka.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 21:46

Sve mi to znamo,ali kad raja moze gledati kroz prste ovim lafo zvjezdama sto sjede na dvije stolice.Pa kad ih sutnu
onda su idoli u BIH.Onda mozemo i kockastom Cirkanu ebai ih :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 nov 2009, 21:50

harishp je napisao/la:Sve mi to znamo,ali kad raja moze gledati kroz prste ovim lafo zvjezdama sto sjede na dvije stolice.Pa kad ih sutnu
Ima ti i ta mjesta.

Al dzaba nemogu ga organski.... :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 21:58

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sve mi to znamo,ali kad raja moze gledati kroz prste ovim lafo zvjezdama sto sjede na dvije stolice.Pa kad ih sutnu
Ima ti i ta mjesta.

Al dzaba nemogu ga organski.... :mrgreen:
Nisi jedini,ali ja se tjesim sa onim gore navedenim ;) :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 02 nov 2009, 22:19

Zlatan je opak napadac kad je u formu ali to je jako rijedak slucaj. Momak ima potencijal zabiti gol iz nemoguce situacije i ne treba mu puno prilika da realizira. Ali opet samo kad ga ne gone povrede koje su na zalost ovom vrlo talentovanom napadacu vjerovatno upropastile puno jacu karijeru

fahrenheit
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la fahrenheit » 02 nov 2009, 22:42

8-)
"Like a krme in Teheran."

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 nov 2009, 23:04

Definitivno mora Begovic da brani... Mali je evidentno u formi, dok Hasagic nije branio ni minute ovu utakmicu i ne vjerujem da se je vratio u svoju top formu poslije toliko vremena izvan terena. Hasagica postujem nenormalno i uvijek je bio moj izbor za prvog golmana repke ali mislim da ce Asmiru biti ova utakmica uzasan motiv za dokazivanje naciji. I DA PODEREMO TAJ PORTUGAL!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 02 nov 2009, 23:47

kokakolas je napisao/la:Definitivno mora Begovic da brani... Mali je evidentno u formi, dok Hasagic nije branio ni minute ovu utakmicu i ne vjerujem da se je vratio u svoju top formu poslije toliko vremena izvan terena. Hasagica postujem nenormalno i uvijek je bio moj izbor za prvog golmana repke ali mislim da ce Asmiru biti ova utakmica uzasan motiv za dokazivanje naciji. I DA PODEREMO TAJ PORTUGAL!!!
ovo za begovica sam ja rekao ima 20 dana, pa su ovdje neki rekli nisi normalan, svaka cast keni ali begovic mora na gol.
Semper Fidelis

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 03 nov 2009, 10:25

fixator je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Definitivno mora Begovic da brani... Mali je evidentno u formi, dok Hasagic nije branio ni minute ovu utakmicu i ne vjerujem da se je vratio u svoju top formu poslije toliko vremena izvan terena. Hasagica postujem nenormalno i uvijek je bio moj izbor za prvog golmana repke ali mislim da ce Asmiru biti ova utakmica uzasan motiv za dokazivanje naciji. I DA PODEREMO TAJ PORTUGAL!!!
ovo za begovica sam ja rekao ima 20 dana, pa su ovdje neki rekli nisi normalan, svaka cast keni ali begovic mora na gol.
Ima li neko linkove gdje bi se moglo pogledati ove zadnje tri utakmice koje je Asmir branio, (samo ne ofic. web Ipswica)
SAMO ŽELJO

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 nov 2009, 10:43

pa da ih prosljedimo ciri- da ne kaze cuo sam da mali dobro brani.
moram priznati da , iako nisam gledao begovica vise od dva ili tri puta, poptun o sam uvjeren da kada dobije sansu da ce ostati brij 1. Imam osjecaj da ce ciro ponovo staviti supica (iako i on ne igra) ili cak i hasagica puno prije begovica.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 10:54

Joj ja ludih ljudi majko mila...

Hasagic i Supic izborili ovaj baraz, stajali na golu i sad treba ovog gurnuti da brani istorijsku utakmicu a lik odradio 2 treninga i stajao na golu 2.5 minute i brani u velicanstvenom Ipswichu..Pa lik je pravi Kengur...

Pored toga sad hoce raja da i ovaj Medjed igra...Nije htio kad smo bili losi a sad mu odjednom kao cast ne bi li presao pomocu toga u neki veci klub pa ce onda opet zaobilaziti reprezentaciju kad se uvali u neki malo veci klub..No nema veze, ok je to, al gdje ces ga gurnuti u tako vaznu uutakmicu, i koga izbaciti da gosp Medjed igra??

Jos da dodam da je OK zvati momke, obezbjediti ih,ali dati im sansu umjesto nekoga ko je gorio na terenu tokom cijelog baraza je obicna ludost...To bi izazvalo totalni nemir u reprezentaciji..Nedavno je Bajramovic skoro napustio kamp repke zbog smanjene minutaze, a sta mislite sta bi se desilo da dodje neki glavonja sada i zaigra u barazu umjesto ovih Zmajeva??? Glupost obicna

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 03 nov 2009, 12:09

NK_CELIK je napisao/la:Joj ja ludih ljudi majko mila...

Hasagic i Supic izborili ovaj baraz, stajali na golu i sad treba ovog gurnuti da brani istorijsku utakmicu a lik odradio 2 treninga i stajao na golu 2.5 minute i brani u velicanstvenom Ipswichu..Pa lik je pravi Kengur...

Pored toga sad hoce raja da i ovaj Medjed igra...Nije htio kad smo bili losi a sad mu odjednom kao cast ne bi li presao pomocu toga u neki veci klub pa ce onda opet zaobilaziti reprezentaciju kad se uvali u neki malo veci klub..No nema veze, ok je to, al gdje ces ga gurnuti u tako vaznu uutakmicu, i koga izbaciti da gosp Medjed igra??

Jos da dodam da je OK zvati momke, obezbjediti ih,ali dati im sansu umjesto nekoga ko je gorio na terenu tokom cijelog baraza je obicna ludost...To bi izazvalo totalni nemir u reprezentaciji..Nedavno je Bajramovic skoro napustio kamp repke zbog smanjene minutaze, a sta mislite sta bi se desilo da dodje neki glavonja sada i zaigra u barazu umjesto ovih Zmajeva??? Glupost obicna
Nije tako robijas. Supic je dokazao protiv spanije da je lopata :mrgreen: postujem ono sto je uradio protiv belgije i turske ali treba na klupu sjest jer je Begovic od njega Kvalitetniji ocigledno. Ako Hasagic bude spreman treba on braniti prvu u portugalu jer ima vise "experience" u ovim utakmicama :geek:
Zlatan je htio napustiti trening zbog cire koji mu nije dao minutaze u estoniji i ako je bio spreman. Ja sam za Bajramovica umjesto Muratovica..

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 nov 2009, 12:15

Mislim, kakvo razmisljanje imas to je nevjerovatno. Sad bi morao Supic biti br. 1 na golu? Oplakah :lol:
Momku skidam kapu za sve sto je napravio za repku i on je definitivno jedan od najzasluznijih za prolazak BiH u baraz, ali molim te lijepo. Momak je evidentno izvan forme. Begovic ima minutazu, dokazao se je i obavezno mora biti ukalkulisan u tim ako ne i u prvih 11. Hasagic ako bude u svojoj top formi (i mozda odigrao koju utakmicu u svom klubu), onda bi morao on poceti utakmicu u Portugalu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 12:18

kokakolas je napisao/la:Mislim, kakvo razmisljanje imas to je nevjerovatno. Sad bi morao Supic biti br. 1 na golu? Oplakah :lol:
Momku skidam kapu za sve sto je napravio za repku i on je definitivno jedan od najzasluznijih za prolazak BiH u baraz, ali molim te lijepo. Momak je evidentno izvan forme. Begovic ima minutazu, dokazao se je i obavezno mora biti ukalkulisan u tim ako ne i u prvih 11. Hasagic ako bude u svojoj top formi (i mozda odigrao koju utakmicu u svom klubu), onda bi morao on poceti utakmicu u Portugalu.
Kome se Begovic dokazao i gdje? U Ipswichu?? Ti poljoprivrednici bi od neseg prvoligasa fasovali 5 komada..Daj ba ta engleska championship liga je sranje, igraju za kladionice samo....Duplo je gore stimanje nego kod nas u premier ligi...Sta se on ima tamo dokazivati..OK, on je mlad i perspektivan golman, velika je stvar da smo ga dobili, valjda nece cijelu karijeru igrati u tom Ipswichu, no on nije za ove utakmice baraza..Dakle Hasagic ili Supic, u kakvoj god da su formi....

To je moje misljenje, i imam pravo da tako mislim...A Ciro zna najbolje..Idemo u Afriku, sa Cirom.... :D :D

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 nov 2009, 12:35

NK_CELIK je napisao/la:Kome se Begovic dokazao i gdje? U IpswichuTi poljoprivrednici bi od neseg prvoligasa fasovali 5 komada
toliko o znanju i neznanju!!!! idi spavati i nemoj nas uznemiravati sa tvojim pubertetskim lafo snovima!ja sam za supica rekao koliko nas je izvadio toliko ce nas uvaliti kada bude potrebno. ako se to desilo protiv spanije kada nam nije trebalo super, bolje za cijelu repku. ali, onaj ko gleda tekme i zna nesto o fudbalu(to zasigurno nije nkčelik) moze vidjeti da je supic nesiguran golman. moze odbraniti i nemoguce i jedanesterce ali može kiksati na nevjerovatnim glupistima- on nema sigurnost koja je potrebna lošijoj odbrani koju imamo. sa hasagicem protiv estonije se moze osjetiti sigurnost- iako nije imao cestite odbrane. no, covjek ne brani i bilo bi glupo ga staviti u ovakvu tekmu gdje ce biti pritisak portugalaca jak.(jer cemo mi igrati defanzivno i na kontre). Eh sada ko se razumije u fudbal ( a to nije nk čelik) zna sta je premiership , pa cak iako ste rezerva reprezenativnom golmanu) pa i I engleska liga koja je bolja od večine evropskih liga a posebno ako branite za klub koji se ne moze sastaviti sa loptom i branite više nego dobro.što znaći da imate stalni pritisak pred golom a jedva primite 1 gol po tekmi. vjerujte mi kada begovic dobije priliku ostace golman broj 1. taj samo ceka priliku.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 13:33

dobro eto vi znate strucnjaci..Na gol istorijske utakmice zelite postaviti golmana koji ima 12.5 minuta igre u cijeloj karijeri a u medjunarodnim utakmicama je nabrao nekih 55 sekundi..Odlicno..Svaka cast...

No hajd, i Ciro je postavio na gol anonimusa Supica u Belgiji pa je upalilo...Mozda opet upali....

A ti ne vrijedjaj ljaksane, joj sta bih ponekad platio da mogu se provuci kroz ekran pa ti tamo uletiti sa druge strane da ti odgovorim na neka pitanja....

Hahahah i jos nesto, zna se koji igraci idu iz premier lige u championship..cak kad se radi i o loanu.....On znaci da je ista valjao, ostao bi u Portsmouthu, ako nista kao rezervni glman jer ce James uskoro zavrsiti karijeru...Znaci sa njim nesto nije u dure i ovi su ga nogirali u klub koji ispada iz championshipa....Dakle sanse da ce on postati neko ime se mjere u promilima..No tu je reprezentacija da pogura..Nije ni prvi ni posljednji sto ce se prodati na osnovu toga...

nino18
Kontakt:

Post Postao/la nino18 » 03 nov 2009, 14:06

nisam bas dobro upucen a jel u kvalifikacijama ako u prvoj utakmici dobijes zuti i u nekoj od narednih, jel se onda pauzira utakmica, to jest sa dva zuta, ili se nakon treceg zutog pauzira utakmica.
samo me interesuje jel 2 zuta pauziranje ili 3
hvala

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, nebeskasila i 43 gosta.