FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
The Telegraph :
Guardiola, who won 14 trophies in four seasons at Barcelona, including two European Cups, has signed a lucrative deal worth €8 million a year (£6.5 million) and will succeed coach Jupp Heynckes on July 1.
Guardiola, who won 14 trophies in four seasons at Barcelona, including two European Cups, has signed a lucrative deal worth €8 million a year (£6.5 million) and will succeed coach Jupp Heynckes on July 1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sredina je ta koja igra i napad i odbranu,M4kaveli je napisao/la:Pa valjda najvazniji dio ekipe, sredinu.
govorio sam o pravcima, njih postoje samo dva, a smjerova je više

pa ti sam skontaj šta ćeš pod smjerove staviti.

Nestalooo, već prodao.geronimo je napisao/la:Davaj link.

geronimo je napisao/la:da je siroti Jupp imao u planu još biti na klupi Bayerna.

Ehgeronimo je napisao/la:naravno, čitajući između redova

ma šta sumnjiva, evo ja dajem dlaku da si pogrešno čitao.

A da je meni poznavanje tog jezika, možete misliti šta bih slušajući uspio pročitati

pa imali bi informacije na pladnju servirane i to parekselans.

Klare je napisao/la: govorio sam o pravcima, njih postoje samo dva,

Ma zafrkajem se.Klare je napisao/la:Sredina je ta koja igra i napad i odbranu,M4kaveli je napisao/la:Pa valjda najvazniji dio ekipe, sredinu.
govorio sam o pravcima, njih postoje samo dva, a smjerova je više,
pa ti sam skontaj šta ćeš pod smjerove staviti.
Nestalooo, već prodao.geronimo je napisao/la:Davaj link.
geronimo je napisao/la:da je siroti Jupp imao u planu još biti na klupi Bayerna.ah, ha, ah...
Ehgeronimo je napisao/la:naravno, čitajući između redova, dovoljno da informacija bude sumnjiva, u najmanju ruku
,
ma šta sumnjiva, evo ja dajem dlaku da si pogrešno čitao.![]()
A da je meni poznavanje tog jezika, možete misliti šta bih slušajući uspio pročitati,
pa imali bi informacije na pladnju servirane i to parekselans.
Ti si mi nekako najzanimljiviji i najludji na forumu.

U pozitivnom smislu naravno.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ej Bavarci, pa danas je rodjendan asem novom treneru Pepu Guardioli
happy birthday pep

happy birthday pep

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Evo da i ovde napisem
Sretan rodjendan Pep i sve najbolje u Bayernu !

Sretan rodjendan Pep i sve najbolje u Bayernu !

Visca el Barça ! Mes que un club !
Sve najbolje Pep

Dok je bio na predavanjima na Univerzitetu u New Yorku, Pep na iPod-u jednog studenta tada gledao utakmicu izmedju BVB-a i Reala i rekao da on navija za zute.To od Jula ove godine nece biti slucaj...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odriješio Bajern kesu
prvo kamara love za Martineza pa sad Pep...ko li je slijedeci, mozda Neymar 

Volim te Zeljo!!!
pa kako je krenulo nista vise nije nemogucezlatandr je napisao/la:Odriješio Bajern kesuprvo kamara love za Martineza pa sad Pep...ko li je slijedeci, mozda Neymar
Nadam se da će bit' dosta promjena u timu, od igre preko igrača do trofeja, počinjem pratit i Bundesligu
Klopp vs Guardiola, zanimljivo će bit'

Klopp vs Guardiola, zanimljivo će bit'

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
17mil????
Jbt ja prije 2-3 dana pisem svaka cast Pepu sto je odbio onolike milje a ovi mu dali...svasta!
Iskreno,nisam ocekivao od yaye da izdvoje ovoliki kesh(ne kazem da ne mogu nego poznavajuci politiku oko trosenja),ali eto,i to se desava!Odrijesili su kesu,ocigledno da vjeruju Pepu da ce svasta napraviti,vidjet cemo!
Ugloavnom,bit ce to vise nego zanimljivi okrsaji,s jedne strane uvijek usminkani lik,tanka kravata i usko frisko ispeglano odijelo,te paciji kljun cipe,a s druge po mogucnosti zute pumine tene,svjeze opran donji dio BvB-ove trenerke(crni),zuti dux uvijek s nekim novim printom i preko svega toga "vindjaka" sa znakom najboljeg kluba i incijalima JK da se zna da je njegova!O kacketu da ne govorim
Jbt ja prije 2-3 dana pisem svaka cast Pepu sto je odbio onolike milje a ovi mu dali...svasta!
Iskreno,nisam ocekivao od yaye da izdvoje ovoliki kesh(ne kazem da ne mogu nego poznavajuci politiku oko trosenja),ali eto,i to se desava!Odrijesili su kesu,ocigledno da vjeruju Pepu da ce svasta napraviti,vidjet cemo!

Ugloavnom,bit ce to vise nego zanimljivi okrsaji,s jedne strane uvijek usminkani lik,tanka kravata i usko frisko ispeglano odijelo,te paciji kljun cipe,a s druge po mogucnosti zute pumine tene,svjeze opran donji dio BvB-ove trenerke(crni),zuti dux uvijek s nekim novim printom i preko svega toga "vindjaka" sa znakom najboljeg kluba i incijalima JK da se zna da je njegova!O kacketu da ne govorim

Ma nije ta suma u pitanju. Evo dijelić intervjua koji je Kalle dao Bildu:
Ne znam za vas, ali meni nešto drago što se i Torres spominje kao moguća pridošlica. Možda je vakat da Pegica izađe iz krize.
Dakle, nije tačno da je Adidas pomogao (barem po njegovim riječima), cifre koje se iznose u javnosti su netačne i previsoke. Da je u pitanju bio samo novac, Bayern ne bi imao nikakve šanse protiv već poznatih klubova čiji su vlasnici milioneri.BILD: Es heißt, dass er bei Bayern angeblich bis 2016 pro Jahr acht Mio. Euro netto verdient und Adidas, Anteilseigner des FC Bayern, bei der Finanzierung helfe...
Rummenigge: „Das ist nicht richtig. Die Verpflichtung ist einzig und allein eine Sache des FC Bayern. Die Zahlen, die kursieren, sind allesamt falsch und allesamt zu hoch. Wenn es nur ums Geld gegangen wäre, hätten wir gegen all die Klubs der Multi-Milliardäre keine Chance gehabt.“
Ne znam za vas, ali meni nešto drago što se i Torres spominje kao moguća pridošlica. Možda je vakat da Pegica izađe iz krize.

Vom Jäger zum Gejagten
Najplaceniji treneri svijeta:
1. Pep Guardiola (Bayern) - 17 milijuna eura
2. Jose Mourinho (Real Madrid) - 15.3
3. Carlo Ancelotti (PSG) - 13.5
4. Marcelo Lippi (Guangzhou Evergrande) - 10
5. Alex Ferguson (Manchester United) - 9.4
6. Arsene Wenger (Arsenal) - 9.3
7. Guus Hiddink (Anži) - 8.3
8. Fabio Capello (Rusija) - 7.8
1. Pep Guardiola (Bayern) - 17 milijuna eura
2. Jose Mourinho (Real Madrid) - 15.3
3. Carlo Ancelotti (PSG) - 13.5
4. Marcelo Lippi (Guangzhou Evergrande) - 10
5. Alex Ferguson (Manchester United) - 9.4
6. Arsene Wenger (Arsenal) - 9.3
7. Guus Hiddink (Anži) - 8.3
8. Fabio Capello (Rusija) - 7.8
pi.
mogu samo pozdraviti dolazak Pepa na klupu Bajerna koji će sigurno unaprijediti našu igru u narednoj sezoni,mislim da je ovim potezom Bajern pokazao da je trenutno najorganizovaniji klub u svijetu samo još da postanemo i najbolji a bude i to blizu smo...
- bavaraccccc
- Kontakt:
Pa ljudi moji zna li iko tacnu informaciju koliko ce Pep dobivati godisnje?????? zaista mi je totalno nerealno i cudno da je uli odlucio dati 17 milki godisnje,zaista granici sa nemogucim!!!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Koliko ja znam, dobijat ce nesto manje od 6 miliona eura po sezoni.
Tih 17 mil. je za cijeli mandat.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pozdrav navijači Bayerna. Osjećam čast, ponos i privilegiju navijati za FC Bayern, biti dijelom ovog foruma kao i cjelokupne Bayernove familije!!!
Stvarno ne znam kako da počnem ovaj post. Fali mi riječi za ovaj potez naše uprave. Moram još pročitati postove u zadnjih 10 stranica. Izuzetno me zanima što i kako razmišljate o Pepu. Što se tiče dovođenja ovog majstora u naš klub, pa, teško je sve te emocije pretočiti u jedan post. Nisam se još sabrao, emocije, adrenalin i ponos me već dva dana drže, nikako da prestanu.
Sad ću stavit samo jednu pjesmu koja najbolje opisuje sve što u meni bruji. Stavio sam ju ovdje poslije poraza u finalu dok mi je bilo najteže a sad ću ju staviti kao znak za početak novog razdoblja za Bayern u kojem se nadam da ćemo konačno opet osvojiti Ligu Prvaka:
[youtube][/youtube]
Stvarno ne znam kako da počnem ovaj post. Fali mi riječi za ovaj potez naše uprave. Moram još pročitati postove u zadnjih 10 stranica. Izuzetno me zanima što i kako razmišljate o Pepu. Što se tiče dovođenja ovog majstora u naš klub, pa, teško je sve te emocije pretočiti u jedan post. Nisam se još sabrao, emocije, adrenalin i ponos me već dva dana drže, nikako da prestanu.
Sad ću stavit samo jednu pjesmu koja najbolje opisuje sve što u meni bruji. Stavio sam ju ovdje poslije poraza u finalu dok mi je bilo najteže a sad ću ju staviti kao znak za početak novog razdoblja za Bayern u kojem se nadam da ćemo konačno opet osvojiti Ligu Prvaka:
[youtube][/youtube]
Vjerujem ja da se ti zezas, ali i kada bi bilo tako onda se opet radi o solidnom iznosu.M4kaveli je napisao/la:Koliko ja znam, dobijat ce nesto manje od 6 miliona eura po sezoni.
Mjesecna plata bi mu opet bila oko pola miliona evra netto.
Ja brijem da ce Guardiola zaradjivati do 7 miliona evra netto u Bayernu godisnje.
Eto i Rummenigge demantovao te spekulacije.
I da, sretan rodjendan nasem buducem treneru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.