I ja ga cekam na jednom tiketu za petobanku,valjda se nece zajebavatViper je napisao/la:Jos samo TipsarevićSta mislite ocel proc

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja ga cekam na jednom tiketu za petobanku,valjda se nece zajebavatViper je napisao/la:Jos samo TipsarevićSta mislite ocel proc
Realno,to je sve do korisnicke sluzbe te kladionice u kojoj si igrao. Ako dama koja radi u toj poslovnici gdje si uplatio,za slucaj da pogodis sve,pristane da ih nazove i kaze im tvoj problem i da znas sve parove,a u slucaju da se ne javi niko s tvojim listicima u nekoliko iducih dana,oni odlucuju. Njihova dobra volja hoce li isplatiti ili ne.Titova-Juga je napisao/la:Izgubio sam dva listića koja sam odigrao u derbi poslovnici danas malo prije 17h.
Postoji li ikakva šansa ako bi ih slučajno noćas prošao (jer je riječ isključivo o NBA parovima, a sjećam se svakog koji sam igrao i tačnog uloga) ... da budem isplaćen ili je jedina i zadnja opcija ta da fizički imam listić kod sebe ?
FKKrajina je napisao/la:Realno,to je sve do korisnicke sluzbe te kladionice u kojoj si igrao. Ako dama koja radi u toj poslovnici gdje si uplatio,za slucaj da pogodis sve,pristane da ih nazove i kaze im tvoj problem i da znas sve parove,a u slucaju da se ne javi niko s tvojim listicima u nekoliko iducih dana,oni odlucuju. Njihova dobra volja hoce li isplatiti ili ne.Titova-Juga je napisao/la:Izgubio sam dva listića koja sam odigrao u derbi poslovnici danas malo prije 17h.
Postoji li ikakva šansa ako bi ih slučajno noćas prošao (jer je riječ isključivo o NBA parovima, a sjećam se svakog koji sam igrao i tačnog uloga) ... da budem isplaćen ili je jedina i zadnja opcija ta da fizički imam listić kod sebe ?
Iako mislim da ce ti reci kako bi ti vrlo rado isplatili dobitak,ali ne mogu zbog listica,jer moraju imati kao potvrdu da su isplatili
Nista te ne kosta pokusati traziti isplatu,za slucaj da pogodis i to. Trazi broj korisnicke sluzbe,zovi njih,napisi mail,mozda i prodje. Ko znaTitova-Juga je napisao/la:I naravno evo, ostao mi samo Artest -13,5 i Djokovic 1, (kao peti par sto sam morao dodati) ccc... na jednom listicu.
Hass je napisao/la:Da si u Premieri,postojala bi,a ovako,bojim se da ne,jer ti prakticno nemas nikakav dokaz o izvrsenoj uplati tih tiketa,osim ako ih slucajno nisi usliko
FKKrajina je napisao/la:@ Titova-Juga
Nije sad da radim promociju Premier kladionice,ali oni su po tom pitanju najboljiPodneses zahtjev i dobijes onaj premier kod i listic slobodno mozes pocijepati
Ako dobijes lovu,a u roku od nekoliko dana se niko ne javi s listom,oni te isplate. Samo moras svaki put kod uplate listica,napisati taj kod
Je li to i tebe maler drzikinder_jaje je napisao/la:opet dva tiketa gubim na jednom paru sesti tiket u dva dana padam na jednom
lutrija je tata svima nasim kladionicama sto se tice nbaAdmir_Sa je napisao/la:definitivno premier sere sa ovim ponudama na nba igrace, u zadnje vrijeme sve ih je manjegledaj samo u pleju šta ih ima, definitivno danas igram igrace u toj kladionici
Haj sto su poceli handriti sa igracima,nego i sa parovima,redvono cekaju do 22:00 da stave neku utakmicua na poene,ili joj smanje kvotu sa 1.85 na 1.50 i onda je sklone skorz,evo neku noc sklonise San Antonio Memphis 1.50 1 bio nije ga bilo navece nisi ga mogao igrat,majku im klosarsku.Admir_Sa je napisao/la:definitivno premier sere sa ovim ponudama na nba igrace, u zadnje vrijeme sve ih je manjegledaj samo u pleju šta ih ima, definitivno danas igram igrace u toj kladionici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.