Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nisu igrali nikad zajedno tako da niko ne zna da li mogu igrati zajedno ili ne.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Transfer je oko 10 miliona a njemu Galata nudi 3.5 miliona godisnje plus 5.8 miliona bonus za potpis i za svaku odigranu tekmu 25k (ovo sve je u eurima).EBSCO je napisao/la:Stvar je kristalno jasna, ako pristane da mu se plata smanji ide kod nas, ako ne on ide u galatu, galata je snajderu dala max 3 dana da se odluči gdje će inače odustaju od njega, tako da bi do utorka trebali znat da li će kod nas ili u galatu.
Bez ovog bonusa za potpis bi i Liverpool ostalo mogao/morao/trebao platiti.
Prije par godina je bio medju 5 najboljih igraca svijeta a da Robben (na njegovu fenomenalno dodavanje) pogodi protiv Spanije mozda bi bio jedan od najozbiljnijih kandidata za zlatnu loptu jer je u toj godini osvojio sve ostalo. Poslije se povrijedio i malo ispao iz forme....
mozda i dođe ovaj sneijder jer ja to ne bi volio... da je slucajno neki igrac koji je meni drag ne bi ga nasi ni pogledali
You are someone else I am still right here
Kad već govorimo o imenima i kako to lijepo zvuči, komotno smo mogli ove seone imati ovu vezu:
--Sahin--Snaider--
------Gerard-------
--Sahin--Snaider--
------Gerard-------
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- ahmed96lfc
- Kontakt:
Hocel Rodgers igrati protiv norwicha sa dva napadaca?
Pa Rizo po imenima jeste lijepo al po kvalitetama nije,da je tako kao sto ti kazes mi bi imali 3 "WC" igraca od kojih je samo Gerrard sposoban,al sposoban,odigrat vise od 2 tekme zaredom na tom nivo,a da budemo iskreni i Downingu se potrefi tekma u kojoj izgleda fenomenalno pa se onda vucara po terenu narednih nekoliko tekmi.
Radije bi da dovedemo nekog manje poznatog,mozda losijeg od Sneidera al koji ce igrati konstantno na dobrom/vrlo dobrom nivou nego Sneidera koji bi jednu tekmu izgledao kao Xavi,drugu kao Sammir(Dinamov) a trecu kao zamjene igraca broj 10 iz nizerazrednog Vratnika.
Radije bi da dovedemo nekog manje poznatog,mozda losijeg od Sneidera al koji ce igrati konstantno na dobrom/vrlo dobrom nivou nego Sneidera koji bi jednu tekmu izgledao kao Xavi,drugu kao Sammir(Dinamov) a trecu kao zamjene igraca broj 10 iz nizerazrednog Vratnika.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Wallcot produzio za 5 godina, dakle od njega nema ništa 
BR izjavio da će do kraja prijelaznog roka biti transfera, očekujem Snijdera do početka sljedeće sedmice
I još da se dovede lijevi bek, ekstra sve

BR izjavio da će do kraja prijelaznog roka biti transfera, očekujem Snijdera do početka sljedeće sedmice

Ja te volim, volim Željo..
zar ima jos ljudi koji vjeruju u rodgersove izjave...
You are someone else I am still right here
Kako pise The Sun, u narednih 24 sata ce se znati... Ipak ej to The Sun. 
Volio bi za Sneijdera da dodje u Englesku. Turska je ipak za sami zavrsetak karijere.

Volio bi za Sneijdera da dodje u Englesku. Turska je ipak za sami zavrsetak karijere.
ti citas to sr*nje?SamoZeljo je napisao/la:Kako pise The Sun, u narednih 24 sata ce se znati... Ipak ej to The Sun.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
DAOtelo je napisao/la:ti citas to sr*nje?SamoZeljo je napisao/la:Kako pise The Sun, u narednih 24 sata ce se znati... Ipak ej to The Sun.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Po imenima bi zaista imali jednu od jačih, ali mislim da bi na terenu bila druga priča. Sve isti tip igrača, bar ja mislim da to ne funkcioniše. Ali za rotacija dušu dalo.Henderson je napisao/la:Kad već govorimo o imenima i kako to lijepo zvuči, komotno smo mogli ove seone imati ovu vezu:
--Sahin--Snaider--
------Gerard-------

Clark već u ovom prelaznom roku nastoji dovesti Coatesa. Nije ni on lud.

A Borini izjavljuje kako njegova karijera u Liverpoolu tek počinje, bilo bi dobro da njega krene.. Treba nam ovaj profil igrača definitivno.

Gdje si pročitao da je produžio ja na njihovoj stranici nisam ništa našaogio10 je napisao/la:Wallcot produzio za 5 godina, dakle od njega nema ništa
BR izjavio da će do kraja prijelaznog roka biti transfera, očekujem Snijdera do početka sljedeće sedmice![]()

ta go*na navijai liverpoola NE CITAJU, ne igraj se sa zivotomSamoZeljo je napisao/la:DAOtelo je napisao/la:ti citas to sr*nje?SamoZeljo je napisao/la:Kako pise The Sun, u narednih 24 sata ce se znati... Ipak ej to The Sun.
Volio bi za Sneijdera da dodje u Englesku. Turska je ipak za sami zavrsetak karijere.(zato sam i naveo izvor, da znate da ja ne lazem nego oni haha)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Borini bi mogao biti odlican samo da udje u formu,imao bi dosta prostora za golove uz Suareza i Sturridgea na krilima koji bi uvijek vukli igrace na sebe,mogao bi dosta golova tj otpadaka da spremi u gol,treba ih dobro uigrati....Sto se tice Sneijdera mogao bi se uklopiti u sredinu sigurno,Gerrard ga sigurno cijeni,da se razumijemo Sahin je 0 od igraca naspram Sneijdera,u svakoj je ligi u kojoj je igrao pruzao dobre partije,normalno svako ima padove sto se tice forme,ali bi nam puno pomogao kad bi dosao....
Coates bi mogao u Bocu J. ili u West Ham na posudbu.....Ako ode u Bocu to ce biti garant prodaja....
Coates bi mogao u Bocu J. ili u West Ham na posudbu.....Ako ode u Bocu to ce biti garant prodaja....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 18 jan 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: FA will take no action over Luis Suarez's admission to 'falling' during a match against Stoke in an attempt to earn a penalty.
KOP VIEW @KopView
@SkySportsNews Was that even a thing? People actually took that seriously... What?

- reds_forever
- Kontakt:
Ja kad vidim ove izjave Suareza i Rodgersa jucer, mrak mi padne na oci. Ne znam sta se kojeg djavola pravdaju za simuliranja, igranje rukom i slicne gluposti, kad Suarez nije ni prvi ni posljednji koji to radi + kad mi primamo golove uz pomoc balona i sl., tad se suti
Rodgers svakako treba Suarezu skrenuti paznju da ne vara ni nase oci ni inteligenciju, ali neka to uradi u 4 oka,a novinare hladno ispaliti, pa nek pisu sta im je volja. Bolje da nisu nista izjavljivali, ovako nam samo jos vise ruse sliku uglednog kluba 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ovo je prava tiki taka gledajte i uzivajte
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Eh ovo je poenta.reds_forever je napisao/la:Ja kad vidim ove izjave Suareza i Rodgersa jucer, mrak mi padne na oci. Ne znam sta se kojeg djavola pravdaju za simuliranja, igranje rukom i slicne gluposti, kad Suarez nije ni prvi ni posljednji koji to radi + kad mi primamo golove uz pomoc balona i sl., tad se sutiRodgers svakako treba Suarezu skrenuti paznju da ne vara ni nase oci ni inteligenciju, ali neka to uradi u 4 oka,a novinare hladno ispaliti, pa nek pisu sta im je volja. Bolje da nisu nista izjavljivali, ovako nam samo jos vise ruse sliku uglednog kluba
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kao što je već rečeno, pita se ne pravi od govana.keno94 je napisao/la:ovo je prava tiki taka gledajte i uzivajte
[youtube][/youtube]