Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

GT1970
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la GT1970 » 15 jan 2013, 14:30

MaGiCa je napisao/la:
GT1970 je napisao/la:$ $ хрвате у ? " $ вас $...

& не ? $ " за ",& сопствену ?, $ " не & ?,па & он " " ' $!
" " $ $ ",$ ' " ? $ ".... & " " ?,¥ "... " о " & $ се $ о ' " ?.
Da te pitam nesto: ako i oderemo Hrvate u "lijepoj njihovoj" (a sanse za to su 55 IMHO), hoce li to resiti nase probleme :?: Hoce li odjednom FSS biti ozbiljna institucija, menadzeri prestati da kroje spisak selektoru, a reprezentacija igrati moderan i efikasan fudbal :?:

Ako ti je odgovor na ova pitanja DA, onda si ili jako mlad ili jako naivan. ;)
' ? ' " " $ на ?... :)

" се $ се " " на % '!!!! све ове $!
" је &?! ' ? тренере,оно % " " не ? $ у " ". Ово % $ $ по " " 1980е,а $ $ не $ & ?," $ " не " ? " ?... $ не " ту " ? " & се " " све $ " - " ".

$: " се " на &, $ је & " ","," ? на $! ? наравно $ се о $ " " $,па се то /.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2013, 01:53

MaGiCa je napisao/la:Mesas stvari. Postavljas ih kao da je sve u redu, kao da je ovo pravna drzava, FSS moderna transparentna institucija, a Matic apatrid koji se pobunio jer mu ne tetosu jaja. How yes no...

Mislim da će prije biti da ti imaš potpuno pogrešene rezone o nekim stvarima. Nemoj od Matića praviti ono što nije. Momak je sebično postupio, a evo ti i dokaza. Svoju odluku je preko portparola repke poslao Siniši. Samo njemu. Ne Savezu, ne medijima, već isključivo Siniši. U njoj kaže da ne želi da igra za repku dok na klupi sjedi on (aktuelni selektor) jer ga ne ubacuje u igru. I tu je priči kraj. On da je htio da priča o Savezu, menadžerima i drugim stvarima, imao je mali milion mogućnosti za takvo nešto. Otišao je iz Srbije, afirmisan je igrač, igra u jakom klubu, šta ga briga, ne mogu mu ništa. Ali nije to ono što ga svrbi.

MaGiCa je napisao/la:Nije naudio Sinisi jer Sinisa nema obraza, a drustvo u Srbiji nije svesno toga da je "nacionalizam tj. lazni patriotizam" poslednje utociste hulje, kao sto je jednom 1 veliki mislilac rekao. Zato je to isto drustvo konzument raznih gluposti i populizma, a oni koji se bore protiv toga su etiketirani kao "domaci izdajnici".

Ako je Matić patriota i ljudska veličina zbog toga što neće da igra za repku i koji se bori protiv nezdravog sistema, šta su ovi ostali koji i dalje igraju i u tom su sistemu? Vjerujem, nešto suprotno.

Možda su zapravo oni izdajnici. :?

MaGiCa je napisao/la:Maticu ne treba da ista dokazuje nekome, a bez da se taj neko zove trener/predsednik/navijac Benfice. Tu se pokazuje ko koliko vredi, a ne u selekciji sastavljenoj u menadzerskim kancelarijama.

Pa normalno da sad ne treba da se ikome dokazuje. Kad je njemu trebalo da se dokazuje, dokazivao se iz utakmice u utakmicu u mladoj repci i nije mu na pamet padalo da se ne odaziva na pozive selektora bez obzira hoće li ga ovaj gurnuti u prvih 11, hoće li ući sa klupe ili neće nikako ući. Iako je i tada sistem bio kakav je i danas. i tada su se spiskovi krojili u menadžerskim kancelarijama ili mi bar mislimo da je tako.

MaGiCa je napisao/la:Zato se i odusevljavas tiranima i diktatorima, kao i mnogi na ovim prostorima.
Nazalost, to ne donosi dobro skoro pa nikome, sem ako licno nisi tiranin/diktator ili neko njemu blizak.

Nemoj da diskusiju svodiš na lični nivo.
Baš me zanima na osnovu čega si zaključio da se oduševljavam tiranima i diktatorima?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 jan 2013, 12:23

na svu sreću povreda Nemanje Vidića nije teže prirode... Al smo zato kad su golmani u pitanju totalno invalidi, i Brkić i Stojković povrijeđeni... a februar sve bliže... :(

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 16 jan 2013, 12:29

e komšije moje drage.....miha vas je tako sjebao da neće biti neki gušt ako vas pobjedimo u zagrebu...ali moramo vas pobjedit da ostanemo u igri za prvo mjesto

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 jan 2013, 12:43

ima još do te utakmice... praktično nijednu veliku utakmicu Srbija u kvalifikacijama na strani nije izgubila,izuzmemo li Francuze... izuzmemo li onaj poraz sa pola terena u Sloveniji,uglavnom se sa zemljama regiona igralo ok i nije se gubilo.. vidjećemo, slobodno se može reći da puno više u toj utakmici može izgubiti domaćin, Srbija i ovako je već puno izgubila i sve osim poraza je ok,a pobjeda bi značila prevashodno na nekom psihičkom planu,rezultatski teško je očekivati pobjedu u Belgiji,al ne i nemoguće.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 16 jan 2013, 13:04

ma srbija je već izgubila plasman na sp....belgija ili hrvatska mogu kiksat,ali prejaki su i preiskusni da ispuste 6 bodova prednosti..

što se tiče naše utakmice...da se kladim,igrao bi X....ali nadam se hrvatskoj pobjedi...hrvatska mora tražit prvo mjesto u grupi...srbi će definitino biti jako motivirani i sa manjim pritiskom..i naravno znaju igrat....pravi test za pamet i glavu hrvatskih igrača...igrački su jača reprezentacija od srbije

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 jan 2013, 13:08

izgubila jeste,teoretski još je u igri... Pobjeda u Belgiji,pobjeda u Bg nad vama i remi u Zagrebu bi praktično značili barem baraž... što je iako malo vjerovatno ipak moguće.

red je vala da neko slavi... :) neće biti puno golova,do sada 2 po tekmi. Slažem se da je Hr bliža pobjedi prvenstveno zbog domaćeg terena,a i zbog atmosfere u ekipi. što se kvaliteta tiče imate Modrića,mi nemamo takvog igrača, imate bolji napad i slabiju odbranu,golmani su tu negdje, pitanje je hoće li Željko uopšte moći braniti,selektori su od zla oca i gore majke....

Onako hipotetički, pod uslovom da recimo bude remi, itekako bi za vas bila bitna utakmica sa Belgijom,ako bi tu izgubili,praktično bi Srbiju vratili,naravno sve je to domen teorije,po kojoj Srbija mora dobiti sve tri "manje" utakmice + Belgiju,a ipak science fiction je to trenutno.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 16 jan 2013, 13:27

teoretski je još u igri...ma teoretski još može osvojit SP :mrgreen: ali budimo realni....pitaju se nešto belgija i hrvatska ;) da se mihajlovic nije malo pogubio i da vam igraju najbolji igrači imali bi više bodova i veće šanse za plasman...hrvatska može jednom kiksat,ali nakon toga više nema kikseva...ali ja želim da hrvatska bude prva,što znači da mora pobjeđivat

znači imamo bolji napad i vezni red...vaša obrana je bolja,ali u obrani su "imena" najmanje bitna...bitno je da imaš talentirane napadače i veznjake...što se tiče obrane,ako cijela ekipa ne radi dobro i ne grize,zadnji red nema šanse.....
s time da ni hrvatski obrambeni igrači nisu panjevi...golmani nisu toliko bitni...pletikosa brani u nekom rostovu,ali zadovoljan sam njegovim igrama u reprezentaciji

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 jan 2013, 13:30

ja sam i spominjao teoriju. ;)
Naravno da se od Srbije pitaju više obe ekipe i da će isključivo lošim igrama te dvije se Srbiji pružiti šansa,naravno ukoliko Srbija počne igrati svemirski fudbal,a to pod Mihajlovićevom filozofijom nije moguće,pa će biti uspjeh vjerovatno biti treći na kraju.

Ne bih se složio za vezni red, imate igrača kakvog Srbija nema,ali realno ukoliko bi se najbolji pozivali u pet deka je to. Napad puno bolji,al ono što imate i što je glavna prednost je atmosfera i zajedništvo. naravno i fin bodovni saldo.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 16 jan 2013, 13:53

što se tiče veznog reda...za modrića se slažemo..on je taj koji radi razliku...ali tu još odlični kreativci rakitić, badelj i čak kranjčar..perisić ili srna kao krila...srbija nema baš kreativne igrače u veznom redu..igrače koji će će znati zadržat loptu..to vam je godinama najteži problem...veći od napadače,jer pantela ili žigić su znali zabijat...dobro ste igrali i kvalifikacijama za SP 2010...sjećam se da su krasic i jovanovic tada bili u odličnoj formi...uz naravno dobru obranu i pristojne napadače

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jan 2013, 14:23

alan_kardec je napisao/la: Mislim da će prije biti da ti imaš potpuno pogrešene rezone o nekim stvarima. Nemoj od Matića praviti ono što nije. Momak je sebično postupio, a evo ti i dokaza. Svoju odluku je preko portparola repke poslao Siniši. Samo njemu. Ne Savezu, ne medijima, već isključivo Siniši. U njoj kaže da ne želi da igra za repku dok na klupi sjedi on (aktuelni selektor) jer ga ne ubacuje u igru. I tu je priči kraj. On da je htio da priča o Savezu, menadžerima i drugim stvarima, imao je mali milion mogućnosti za takvo nešto. Otišao je iz Srbije, afirmisan je igrač, igra u jakom klubu, šta ga briga, ne mogu mu ništa. Ali nije to ono što ga svrbi.
K ao sto rekoh: zamenjujes teze. Nije Matic "poludeo ZA DZABE", pa ga Mihajlovic izbacio iz ekipe, vec je Mihajlovic forsirao svoje tj. menadzerske igrace, a Matic odlucio da ne ucestvuje u tom igrokazu. Nacin na koji je saopstio svoju odluku je posve nebitan. Sustina je ta koja je vazna.

Ako je Matić patriota i ljudska veličina zbog toga što neće da igra za repku i koji se bori protiv nezdravog sistema, šta su ovi ostali koji i dalje igraju i u tom su sistemu? Vjerujem, nešto suprotno.

Možda su zapravo oni izdajnici. :?

Svi ostali koji igraju u tom sistemu su oni koji pomazu da taj sistem opstane. Ne kazem da su "izdajnici", niti da su patriote, vec samo da svojim oportunizmom potpomazu sistem koji postoji.

Pa normalno da sad ne treba da se ikome dokazuje. Kad je njemu trebalo da se dokazuje, dokazivao se iz utakmice u utakmicu u mladoj repci i nije mu na pamet padalo da se ne odaziva na pozive selektora bez obzira hoće li ga ovaj gurnuti u prvih 11, hoće li ući sa klupe ili neće nikako ući. Iako je i tada sistem bio kakav je i danas. i tada su se spiskovi krojili u menadžerskim kancelarijama ili mi bar mislimo da je tako.
Normalno je da covek neke stvari ne zna sa 18-19 godina, koje kasnije skapira sa 23-24. Zar ne :?:
Matic je ocigledno uvideo celu ovu pricu kao farsu i otisao. On je cist. A da li su cisti Raca, Fejsa, Scepovic i slicni :?:
Nemoj da diskusiju svodiš na lični nivo.
Baš me zanima na osnovu čega si zaključio da se oduševljavam tiranima i diktatorima?
Ja nisam nista zakljucio o tebi. Ti si to uradio.
Vrati se na taj tekst i pogledaj kome je upucen. Iznenadices se. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 jan 2013, 16:12

dean je napisao/la:što se tiče veznog reda...za modrića se slažemo..on je taj koji radi razliku...ali tu još odlični kreativci rakitić, badelj i čak kranjčar..perisić ili srna kao krila...srbija nema baš kreativne igrače u veznom redu..igrače koji će će znati zadržat loptu..to vam je godinama najteži problem...veći od napadače,jer pantela ili žigić su znali zabijat...dobro ste igrali i kvalifikacijama za SP 2010...sjećam se da su krasic i jovanovic tada bili u odličnoj formi...uz naravno dobru obranu i pristojne napadače
Nije bas da nemamo kreativne veznjake! Tadic je recimo jedan od najboljih asistenata u Evropi, vec unazad par god. Djuricic takodje polako stasava u ponajboljeg igraca holandskog prvenstva (a tek mu je 20) i igra bas tog playa. Ljajic ne igra iz dobro poznatih razloga, ali i on ima svoju rolu u Fiorentini...

Da se pozivaju i da igraju svi igraci koji trebaju igrati (Matic, Kuzmanovic, Jankovic, Djurdjic, Ljajic..) bilo bi to u par deka... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2013, 18:30

MaGiCa je napisao/la: K ao sto rekoh: zamenjujes teze. Nije Matic "poludeo ZA DZABE", pa ga Mihajlovic izbacio iz ekipe, vec je Mihajlovic forsirao svoje tj. menadzerske igrace, a Matic odlucio da ne ucestvuje u tom igrokazu. Nacin na koji je saopstio svoju odluku je posve nebitan. Sustina je ta koja je vazna.
Naravno da nije bitno na koji način je način on saopštio svoju odluku, ali je bitno kome je ta odluka upućena. to ipak nešto govori. Mihajlović ga nije izbacio iz ekipe, Matić je izbacio sam sebe. Slažem se da je poludio sa razlogom, manje kvalitetni igrači su dobijali prednost, ali to što je napravio Matić, nije nikakvo rješenje gledajući iz više uglova. Prvom njemu ta odluka može da škodi. U jednom od prethodnih komentara sam i rekao da bih ja Matiću dao prednost u odnosu na ostale igrače koji su mu konkurencija.
Suština je to da ti od Matića pokušavaš da napraviš ono što nije, visokomoralnu osobu i patriotu.

MaGiCa je napisao/la:Svi ostali koji igraju u tom sistemu su oni koji pomazu da taj sistem opstane. Ne kazem da su "izdajnici", niti da su patriote, vec samo da svojim oportunizmom potpomazu sistem koji postoji.

nije šija nego vrat.
Ivanović, Kolarov i ostatak repke ne igraju za toleta, mihu, za menadžers, za ili protiv nekog sistema, već za narod i rodnu zemlju i to će ti svako od reprezentativaca reći. Da igraju za Mihu, i Bane i Kolarov bi odavno bili svojevoljno precrtani sa spiska reprezentativaca. U svakom slučaju, ovi što su ostali da igraju su veće patriote i mnogo su moralniji nego Matić koji je odlučio da ne igra.

MaGiCa je napisao/la:Normalno je da covek neke stvari ne zna sa 18-19 godina, koje kasnije skapira sa 23-24. Zar ne :?:
Matic je ocigledno uvideo celu ovu pricu kao farsu i otisao. On je cist. A da li su cisti Raca, Fejsa, Scepovic i slicni :?:
Očigledno je da ono što je on trebalo da skapira, skapirao je mnogo prije nego što ti misliš.
Zašto to Raća, Fejsa, Mićko ili Šćepović ne bi bili čisti? Ja mislim da jesu. Ako neko nije čist to je selektor ili eventualno neki menadžeri ili čelnici Saveza koji mu sugerišu šta i kako da radi.

MaGiCa je napisao/la:Ja nisam nista zakljucio o tebi. Ti si to uradio.
Vrati se na taj tekst i pogledaj kome je upucen. Iznenadices se. ;)
Nisam nepismen, vidio sam kome je upućen komentar.
@DANTES je napisao da se apsolutno slaže sa mojim komentarom, a ti si se na to nadovezao. Pa ako čovjek napiše da se slaže sa mnom, a ti ga citiraš i izneseš proizvoljnu ocjenu o njegovom karakteru, zbog toga što se pronašao u mom komentaru, naravnoda ću se osjetiti prozvanim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jan 2013, 19:01

Ne da mi se nastavljati sa tobom. Dosta mi je onih sa kojima se logicki razgibavam na poslu, pa mi to sad ne treba i na forumu. ;)
Neka bude da nisam u pravu, ali videcemo da li ce to realnost da potvrdi ili demantuje.
Ja progonoziram nastavak agonije i to sve dok se ne desi revolucija u FSSu, izazvana ili spolja ili iznutra.
Ako se desi da se sa ovom grupom ljudi nesto uradi, da nas fudbal krene dalje, necu postovati vise nikad na ovoj temi i izvinicu se svima koji ste mislili drugacije od mene. ;)

P.S. @DANTESu sam rekao to, a ne tebi. Tako da ne treba da advokatises.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2013, 19:13

Nema potrebe da mi se bilo ko sa foruma (uključujući eventualno i tebe) izvinjava za bilo šta.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jan 2013, 14:14

Omladinski reprezentativac Srbije i clan Vojvodine - Dejan Meleg (18) ce, po svemu sudeci, karijeru nastaviti u slavnom Ajaxu!

Kako navode pojedini mediji, Meleg je sa Ajaxom potpisao ugovor na 3.5 god.

Nadam se da ce krenuti Tadicevim i Djuricicevim stopama... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2013, 15:00

@magica Boga ti kako zaključi da ja volim tiraniju i diktatore? Zato što ne volim lažne patriote, svih vrsta? Jeste da je kod nas patriotizam bio odličan izgovor za diktatoru, ali opet to nema veze sa mojim postom..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Liscina
Kontakt:

Post Postao/la Liscina » 17 jan 2013, 22:55

Ja sam Bosnjak ali mi nije jasno sta se desava sa rep.Srbije,po meni je najveci krivac Mihajlovic,imate jednu od najjacih odbarana u svijetu ali on forsira Bisevca od kojeg je Subotic bolji igrac,tu je Nastasic koji se ustalio u Citiyu,Ivanovic i Kolarov su izuzetni igraci a ima i opciju da Ivanovic igra stopera a Basta beka,ne forsira Kuzmanovica koji dobro igra u Stuttgartu bas sam pratio ovaj klub i dobro je uvijek igrao,ne poziva ni Ninkovica jer nemate bolji veznjaka od njih dvojice,neznam u kakvoj je Krasic formi,nema ni M.Jovanovica koji je jedan od glavnih igraca Andrlehta i ima iskustvo,imate mlade i talentovane Tadica i Djuricica,boljeg napadaca nemate od Pantelica ali ni on nije u rep.,imaju i ova dva napadaca jedan igra u Nanciyu i drugi u drugoj njemajkoj ligi.
Mihajlovic hoce da podmladi rep. ok ali to ide postepeno a ne pozvati previse mladih igraca koji nemaju iskustvo da je pozivao ove igrace sa iskustvom i jos uz to nekoliko mladih,sada ne bi zaostajali 6 bodova za konkurentima.
Ima tu jos dobri igraca i imate sasvim dobru rep...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jan 2013, 23:53

to da je najveći krivac Mihajlović smatra 97% navijača Srbije ;)
Da je Pantelić najbolji špic koga imamo,nije istina. Imamo u ovom momentu bar 2 imena kvalitetnija.

Mnogo puta smo se osvrtali na rezultate i opšta ocena je loše.

Napredovali smo za jedno mesto na listi, samo se pitam na osnovu čega ide ovaj napredak, ona pobeda protiv Čilea izgleda važna u svetskim statističkim podacima... :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 01:03

Niko da spomene da je Curcic novi selektor U21. :?
Mislim to se znalo i pre jedno 2-3 meseca ali ovih dana treba da bude zvanicno.Mislim da niko ko prati nasu reprezentaciju nije ocekivao neko drugo resenje.Ocekujem povratak menadzerskih igraca u velikom broju u U21.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.