Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
I meni je pocetak bio naporan,jos kontam onaj "Paula" zensko pa se sjebo,cuj zensko u brutalnoj knjizi.Al nakon 100 stranica pocne mind blowing
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Upravo zavrsio Mesina "Sjecanja"
Tvrtko Kulenović - Istorija bolesti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- reds_forever
- Kontakt:
Mario Puzo - Kum
Knjiga me ocarala. Nisam gledala nijedan dio, puno vala 3 sata
, ali je knjiga fantasticna
Definitivno jedna od najboljih koje sam procitala 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ima on sjajnih knjiga još... Trenutno B92 prikazuje sva tri filma... Ne znaš šta je bolje knjiga ili film....reds_forever je napisao/la:Mario Puzo - KumKnjiga me ocarala. Nisam gledala nijedan dio, puno vala 3 sata
, ali je knjiga fantasticna
Definitivno jedna od najboljih koje sam procitala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
bas nju planiram u dogledno vrijeme citatiHigh je napisao/la:Tvrtko Kulenović - Istorija bolesti.
Knjiga je fenomenalna, možda previše istinita i surova, ali meni jako odgovara. Veliku ulogu igrala u ratnom pismu. Meni najbolja, uz onu ''Istočno od Zapada'' od Vlade Mrkića. Nažalost, malo ko zna uopće za prave vrijednosti knjiga poput ove, većina čita knjige od kojih nema koristi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Iz tog ciklusa, "Poljsku konjicu" od Vesovica citah. Nekoliko pjesama od kojih mi se urezala ona o snajperisti a ne znam autorku.High je napisao/la:Knjiga je fenomenalna, možda previše istinita i surova, ali meni jako odgovara. Veliku ulogu igrala u ratnom pismu. Meni najbolja, uz onu ''Istočno od Zapada'' od Vlade Mrkića. Nažalost, malo ko zna uopće za prave vrijednosti knjiga poput ove, većina čita knjige od kojih nema koristi.
Inace "Neprijatelj i susjed u kuci" vec duze trazim, planiram i nju citati od Kazaza.
a imam ih jos al vremena nemam toliko

To je napisala Mirjana Stepanović. A i ta Kazazova je super.
Imam ovo ali nikada procitao nisam,ne mogu da stignem.Tribalian je napisao/la:
PRocitao sam onu drugu njegovu:"Masonski simboli u Beogradu".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dal je neko pročitao knjgu Carstvo gangstera?Volio bih ako je neko procitao da mi svoje dojmove napiše o njoj(vrijedil je procitat)? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja nikako da se nakanim na Mračnu kulu, a imam sve knjige...Sveti je napisao/la:Stephen King - banka maine
je li ju neko pročitao?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zna li neko kako se pravo knjiga zove o sultan Sulejmanu? 

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Istorija Turske? Hahahahaha... Imaš na vikipediji odlične članke o njemu...likma23 je napisao/la:Zna li neko kako se pravo knjiga zove o sultan Sulejmanu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dajte primjere nekih knjiga ,trilera koji imaju uzbudljivu radnju ,al' da se iz njih moze i svasta nauciti 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Matereska spletka... Npr... Izbavljenje...meho-medo je napisao/la:Dajte primjere nekih knjiga ,trilera koji imaju uzbudljivu radnju ,al' da se iz njih moze i svasta nauciti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko su pisci ?DANTES je napisao/la:Matereska spletka... Npr... Izbavljenje...meho-medo je napisao/la:Dajte primjere nekih knjiga ,trilera koji imaju uzbudljivu radnju ,al' da se iz njih moze i svasta nauciti
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Izbavljenje se ne sjećam, a Materesku spletku Robert Ladlam...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.