Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

miky_hz
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2013, 22:58

Viper je napisao/la:Jos samo Tipsarević :) Sta mislite ocel proc :?:
I ja ga cekam na jednom tiketu za petobanku,valjda se nece zajebavat :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 23:01

New York - više od 195.5
Anthony - više od 31.5

Za stoju, al izgleda past ću na koševima :/ Puno ostalo 68 do kraja, kad bi Anthony dao još 20 :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 jan 2013, 23:03

Dokle vise na jednom padat jao jao fuj fuj,jbm detroit i kosarku !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jan 2013, 23:25

Izgubio sam dva listića koja sam odigrao u derbi poslovnici danas malo prije 17h.
Postoji li ikakva šansa ako bi ih slučajno noćas prošao (jer je riječ isključivo o NBA parovima, a sjećam se svakog koji sam igrao i tačnog uloga) ... da budem isplaćen ili je jedina i zadnja opcija ta da fizički imam listić kod sebe ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 jan 2013, 23:32

Titova-Juga je napisao/la:Izgubio sam dva listića koja sam odigrao u derbi poslovnici danas malo prije 17h.
Postoji li ikakva šansa ako bi ih slučajno noćas prošao (jer je riječ isključivo o NBA parovima, a sjećam se svakog koji sam igrao i tačnog uloga) ... da budem isplaćen ili je jedina i zadnja opcija ta da fizički imam listić kod sebe ?
Realno,to je sve do korisnicke sluzbe te kladionice u kojoj si igrao. Ako dama koja radi u toj poslovnici gdje si uplatio,za slucaj da pogodis sve,pristane da ih nazove i kaze im tvoj problem i da znas sve parove,a u slucaju da se ne javi niko s tvojim listicima u nekoliko iducih dana,oni odlucuju. Njihova dobra volja hoce li isplatiti ili ne.

Iako mislim da ce ti reci kako bi ti vrlo rado isplatili dobitak,ali ne mogu zbog listica,jer moraju imati kao potvrdu da su isplatili :P

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jan 2013, 23:33

FKKrajina je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Izgubio sam dva listića koja sam odigrao u derbi poslovnici danas malo prije 17h.
Realno,to je sve do korisnicke sluzbe te kladionice u kojoj si igrao. Ako dama koja radi u toj poslovnici gdje si uplatio,za slucaj da pogodis sve,pristane da ih nazove i kaze im tvoj problem i da znas sve parove,a u slucaju da se ne javi niko s tvojim listicima u nekoliko iducih dana,oni odlucuju. Njihova dobra volja hoce li isplatiti ili ne.

Iako mislim da ce ti reci kako bi ti vrlo rado isplatili dobitak,ali ne mogu zbog listica,jer moraju imati kao potvrdu da su isplatili :P

I ja se upravo takvog odgovora bojim. A jako cesto se okladim upravo u toj poslovnici. Nadam se da e negdje dobro zagubio u lokvi nekoj jer u Mostaru vec nekoliko dana konstantno pada kisa.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 17 jan 2013, 23:34

Da si u Premieri,postojala bi,a ovako,bojim se da ne,jer ti prakticno nemas nikakav dokaz o izvrsenoj uplati tih tiketa,osim ako ih slucajno nisi usliko :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 jan 2013, 23:35

@ Titova-Juga

Nije sad da radim promociju Premier kladionice,ali oni su po tom pitanju najbolji :) Podneses zahtjev i dobijes onaj premier kod i listic slobodno mozes pocijepati :) Ako dobijes lovu,a u roku od nekoliko dana se niko ne javi s listom,oni te isplate. Samo moras svaki put kod uplate listica,napisati taj kod :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jan 2013, 23:36

I naravno evo, ostao mi samo Artest -13,5 i Djokovic 1, (kao peti par sto sam morao dodati) ccc... na jednom listicu.

Smrt nacionalizmu !!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jan 2013, 23:38

Ooooj Niksi za 6 koševa :(
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 jan 2013, 23:38

Titova-Juga je napisao/la:I naravno evo, ostao mi samo Artest -13,5 i Djokovic 1, (kao peti par sto sam morao dodati) ccc... na jednom listicu.
Nista te ne kosta pokusati traziti isplatu,za slucaj da pogodis i to. Trazi broj korisnicke sluzbe,zovi njih,napisi mail,mozda i prodje. Ko zna :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jan 2013, 23:38

Hass je napisao/la:Da si u Premieri,postojala bi,a ovako,bojim se da ne,jer ti prakticno nemas nikakav dokaz o izvrsenoj uplati tih tiketa,osim ako ih slucajno nisi usliko :D

Eto koji sam baxuz da nisam, a bas sam danas namjeravao postaviti na temi prijedlozi za kladionicu screen shot oba listica eto cisto jer mi se nije tipkala analiza pa da onako stavim parove i sto sam ja igrao jer je bila dosto finih ponuda kosarkasa. Medju njima Smith +15,5, Chandler -12.5 i Knicks ispod 196 koseva

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jan 2013, 23:40

FKKrajina je napisao/la:@ Titova-Juga

Nije sad da radim promociju Premier kladionice,ali oni su po tom pitanju najbolji :) Podneses zahtjev i dobijes onaj premier kod i listic slobodno mozes pocijepati :) Ako dobijes lovu,a u roku od nekoliko dana se niko ne javi s listom,oni te isplate. Samo moras svaki put kod uplate listica,napisati taj kod :)

Nema frke, ne trebas se pravdati, ja inace svaki dan pravim te analize kosarkasa pa otvorim svaku kladionicu.
Samim tim sto kod premiera nikada, ama bas nikada ne mogu naci neku gresku ili slicno, vidim da su jedni od ozbiljnijih od recimo derbija, williamsa, bet-livea.... sportplus je takodjer jako dobar!

Smrt nacionalizmu !!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 jan 2013, 11:25

opet dva tiketa gubim na jednom paru sesti tiket u dva dana padam na jednom :twisted:

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 18 jan 2013, 11:32

kinder_jaje je napisao/la:opet dva tiketa gubim na jednom paru sesti tiket u dva dana padam na jednom :twisted:
Je li to i tebe maler drzi :( ? Ja cu morati kod hodze otic na neki zapis, Kobe me u crno zavi :evil:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2013, 12:34

definitivno premier sere sa ovim ponudama na nba igrace, u zadnje vrijeme sve ih je manje :roll: gledaj samo u pleju šta ih ima, definitivno danas igram igrace u toj kladionici
nema potpisa

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2013, 12:43

Što se tiče ponude igrača Williams i BHplay su tu negdje. Zna se desiti da nema Jamesa u Williamsu a ima u BHPlayu al zato sam isto primjetio da se i suprotno događa. Vrlo rijetko se dešava u BHplayu da nema nekih, važnijih, igrača timova. Također i Williams nije loš po tom pitanju.

Što se tiče granice koševa, BHPlay je najbolji, najmanju granicu daje, naravno u usporedbi sa Williamsom, Supersport i Derby.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 18 jan 2013, 12:49

slika
Tuga
Manchester United!

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 18 jan 2013, 12:58

Admir_Sa je napisao/la:definitivno premier sere sa ovim ponudama na nba igrace, u zadnje vrijeme sve ih je manje :roll: gledaj samo u pleju šta ih ima, definitivno danas igram igrace u toj kladionici
lutrija je tata svima nasim kladionicama sto se tice nba

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 18 jan 2013, 13:20

Admir_Sa je napisao/la:definitivno premier sere sa ovim ponudama na nba igrace, u zadnje vrijeme sve ih je manje :roll: gledaj samo u pleju šta ih ima, definitivno danas igram igrace u toj kladionici
Haj sto su poceli handriti sa igracima,nego i sa parovima,redvono cekaju do 22:00 da stave neku utakmicua na poene,ili joj smanje kvotu sa 1.85 na 1.50 i onda je sklone skorz,evo neku noc sklonise San Antonio Memphis 1.50 1 bio nije ga bilo navece nisi ga mogao igrat,majku im klosarsku.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.