Sjetite se utakmice protiv Chelsea na stamford bridu kada je spasio Barcu katastrofe. Ja bi ga rado vidio u Atleticu da zamijeni Curtona sljedece sezone . No citao sam da hoce negdje tamo u Qatar da zaradi dok moze . Eto malo da pokvarim ovaj dernek

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ti si policajac?M4kaveli je napisao/la: Ima on izuzetan refleks i odlican je u situacijama 1na1 ( istina zadnjih sezona to ne pokazuje ).
kakvo ti je to pitanje, zar nisu ovdje sve navijaci od 2006juznjak> je napisao/la:jel se neko ovdje sjeca Bonana ?
Nisu, ima i onih 2008-09.Scof1eld je napisao/la:kakvo ti je to pitanje, zar nisu ovdje sve navijaci od 2006
Ma taj se nije zadrzao dugo na golu u odnosu na ovu celavu hablecinu.juznjak> je napisao/la:jel se neko ovdje sjeca Bonana ?
Tacno.juznjak> je napisao/la:Barca u novije vrijeme nije imala boljeg golmana . Valdez je jedan od najpodcjenjenijih igraca svijeta . Istina,zna primiti glupe golove,ali nema tog golmana koji u svojoj karijeri nije primio par glupih golova . Samo se to Valdesu racuna dvostruko teze,ipak on pored takve igre i igraca nikada ne moze da se istakne kao vazan kotacic u tom timu.Pa,kada padne neki jeftin gol Valdes je kriv . A to sto na stoperskim pozicijama igraju veznjaci nema veze,sto je vecina igraca orjentisana da napada ,to sto realno Barca ne zna da se brani ,to nema veze .
Sjetite se utakmice protiv Chelsea na stamford bridu kada je spasio Barcu katastrofe. Ja bi ga rado vidio u Atleticu da zamijeni Curtona sljedece sezone . No citao sam da hoce negdje tamo u Qatar da zaradi dok moze . Eto malo da pokvarim ovaj dernek
Nije do para.barca_87 je napisao/la:ma i valdes se.re ,sad naso da iznosi u javnost da nece produzit,mogo je to i na kraju sezone rec ,sacekat malo,
Ovako se samo moze poremetiti atmosfera u svlacionici bezze radi njega ,nezz u cemu je to zapelo,ak budala trazi vise od ovih 5 miliona koliko trenutno ima onda stvarno je bezobrazan
ja sam za da ostane valdes, a ak vec bi moro birat zamjenu za njega biro bi golmana iz atletica courtois,stvarno je predobar golman ,i bio bi super zamjena za valdesa
pa nesto mu ne godi ,nisu dzaba ovoliko pregovarali i na kraju nezadovoljan ishodom pregovora ovo objavio, da se zasitio barce ko da bi on pregovaro sad neshM4kaveli je napisao/la:Nije do para.barca_87 je napisao/la:ma i valdes se.re ,sad naso da iznosi u javnost da nece produzit,mogo je to i na kraju sezone rec ,sacekat malo,
Ovako se samo moze poremetiti atmosfera u svlacionici bezze radi njega ,nezz u cemu je to zapelo,ak budala trazi vise od ovih 5 miliona koliko trenutno ima onda stvarno je bezobrazan
ja sam za da ostane valdes, a ak vec bi moro birat zamjenu za njega biro bi golmana iz atletica courtois,stvarno je predobar golman ,i bio bi super zamjena za valdesa
Naravno da nije toliko bezobrazan.
Jednostavno se zasitio svega.
Meni je zao sto ide jer je Barcin igrac, katalonac, tu mu je citav zivot a i najbolji za Barcelonu.
Eto, jedan igrac iz La masije manje ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.