AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2013, 19:03

A_d_0 je napisao/la:E i da procitam da je jedina prednost Kake bila brzina. Inace on nikada nije imao zadnji pas. Ma kakvi. Nikada jednim potezom nije izbacio komplet odbranu. Nikada. Istanbul, 2005. strijelac Crespo,asistencija Kake lopta po zemlji ide 60 metara. Inace to je zahvalna njegova brzina. I Cristiano Ronaldo dribla na brzinu, hocete da kazete da on u 29. ili 30. nece biti medju 3 najbolja igraca svijeta ? Manite se te price. Kaka je umjetnik fudbala, ima tehniku u malom prstu i kao takav legao bi nam ko budali samar. Mozda nije brz kao nekada, ali nije ni to drasticno izgubio. Nije prespor sada kao sto neki navode. Uglavnom u odnosu na neke Boatenge, Emanuelsone,Bojane i ostale i bez oba koljena bolji igrac sigurno.
Gdje si to pročitao molit ću?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 jan 2013, 19:06

Svi ti igraci su fantasticni tehnicari koji se nisu oslanjali na svoju brzinu.

To Kaka nije fantastican tehnicar? Da on jeste fantastican tehnicar, ali je i prebrz zato i jeste bio najbolji. Ostao je fantastican tehnicar, malo je izgubio na brzini ali nije drasticno sve izgubio. I vase price da on ne moze vise su na neki nacin smijesne. On nije imao srece u Realu, prvo povrede a zatim i problem po njega zvan Kristiano Ronaldo. Kaka navikao da bude prva violina, realno pored ovoga nije mogao i zato nije pruzao partije kakve se ocekuju. Dodajmo tu neke povrede, jasna je racunica. Povratkom u Milan opet ce postati prva violina ekipe (sto i treba) i sredina ce nam biti jaca za 50% i u napadu cemo biti jaci dosta.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2013, 19:17

Ma joj Ado stani na loptu i čitaj šta se piše. Niko nije rekao da on nije tehničar normalno da je tehničar pa pobogu bio je najbolji igrač svijeta. Ali isto tako njegova igra je zasnovana na brzini jer on nije Rui Costa niti ikada može biti takav igrač. Pa šta je samo golova dao uzme loptu na centru pređe protivničku odbranu čisto na brzinu bez driblinga. Sjeti se gola Celticu za prolaz u konckout fazi LP 2007.
Mada i takav Kaka će se ušetati u ovakav Milan i neće imati zamjenu a to je već žalosno...

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2013, 19:31

Ljudi dragi pa mi ovdje pričamo o Kaki , a ne o nekom tamo trećerazrednom fudbaleru !
Kaka je velemajstor , još uvijek igrač koji može praviti prevagu na terenu , možda jeste malo izgubio na brzini ali to ne znači toliko.
Pogledajte Giggsa koji je krilni igrač i bio je igrač koji je bio brz , ali i kad je ostario nije ništa lošiji bio .
Pa prije 4-5 sezona , sa 35 god. na leđima bio je jedan od boljih i važnijih igrača Uniteda.
Kaka je igračina , i puno ekipa bi ga htjelo u svom timu , pa Ferguson je iskazivao inetersovanje za njega ljetos ako se ne varam .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 17 jan 2013, 19:36

francobaresi je napisao/la:Ljudi dragi pa mi ovdje pričamo o Kaki , a ne o nekom tamo trećerazrednom fudbaleru !
Kaka je velemajstor , još uvijek igrač koji može praviti prevagu na terenu , možda jeste malo izgubio na brzini ali to ne znači toliko.
Pogledajte Giggsa koji je krilni igrač i bio je igrač koji je bio brz , ali i kad je ostario nije ništa lošiji bio .
Pa prije 4-5 sezona , sa 35 god. na leđima bio je jedan od boljih i važnijih igrača Uniteda.
Kaka je igračina , i puno ekipa bi ga htjelo u svom timu , pa Ferguson je iskazivao inetersovanje za njega ljetos ako se ne varam .
Ali nije Kaka Giggs -100 ljudi,100 čudi ,100 žena 200 sisa :lol:

Ma ja bi volio da dođe ,naucili bi i mlađi igrači ponešto od njega ,a nije toliko ni star ,mislim ovako kad gledate sta je 30 godina ?
grande Milan

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 17 jan 2013, 19:43

http://www.marca.com/2013/01/17/futbol/ ... 21527.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaka bi uskoro trebao biti Milanov. Vrlo mi je drago sto smo ga se rijesili, nadam se da ce vama dobro sluziti. :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2013, 19:45

Meni se ovo ne sviđa nikako moram opet da dosađujem :lol:
Ispadne nema gdje i daj ga u Milan sad kad je propo :evil:
Pa **** Beckham izabere da igra za Milan i za onih par mjeseci što je igrao izgubio je 10m dolara pa imam osjećaj da više on želi ovdje igrati... ma daj goni se u pm :twisted:

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 jan 2013, 19:46

Napoli have gotten their 2 deducted points back, so Milan are now 11 points away from the vital 3rd spot that will grant access to #UCL.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2013, 19:47

JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/2013/01/17/futbol/ ... 21527.html

Kaka bi uskoro trebao biti Milanov. Vrlo mi je drago sto smo ga se rijesili, nadam se da ce vama dobro sluziti. :D
Došao je kući , i uvjeran sam da će ponovno da blista u njemu najdražem dresu .
Iako ni u u Realu on nije tako loše igrao kao što neki misle , gledao sam statistiku 105 utakmica 30 golova i 30 asistencija , nije nimalo loše s' obzirom da je bio na početku povrijeđen pa kasnije u nemilosti Mourinha . :)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jan 2013, 19:51

Kao je ova Italija sugava ev Napoliu vracena 2 boda, ja ovo ne kuzim nikako :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2013, 20:03

meho-medo je napisao/la:Napoli have gotten their 2 deducted points back, so Milan are now 11 points away from the vital 3rd spot that will grant access to #UCL.

[youtube][/youtube]

8-)

@A_d_0

Nisam ja rekao da Kaka' nema nista sem brzine, vec da je njegova igra uveliko bazirana na cistoj atletskoj brzini. Veliki Zidane nije imao brzinu, ali je trajao do 35. godine i bio je kao vino. I mnogo je bilo takvih igraca, ali svi oni koji su bili atlete su sa 30 godina vec bili blede senke samih sebe. Ne vidim da se Kaka' nesto razlikuje od toga. ;)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2013, 20:37

Nešto kontam ako bi se Becks vratio na tu polusezonu imao bi bar ko izvest prekid :lol:

slika

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2013, 20:49

Kaka's wife: "Arrivederci Milano... See you soon!"
Eto i zemska se oglasila :mrgreen: iskreno ne znam sta ce biti na kraju,moguce da ce nasi zasrati nesto,ali da je blizu dolaska,to jest.

Ma i mene je povrijedio sto je letio za parama,ali da malo ostavim ponos i inat na stranu,on bi nam zaista sjeo i puno bi dobili u sredini njegovim dolaskom,prije svega ovi mladci u timu bi se uz njega razvijali i razigrali.Pa cak iako ima tih 30 godina siguran sam da je i sa jednom nogom bolji od svih veznjaka koje imamo skupa.

A Beckham dido,s njim bi i panj svaku drugu loptu u gol ubacio :mrgreen: ali neka hvala,za te pare koje bi potrosili na njega bi mogli iskoristiti i za neke druge igrace,zna se da on nije jeftina roba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 jan 2013, 21:08

Kaka je Kaka drugovi,njegovo nije jos proslo,on nam bas i treba u ovo vreme i pozdravljam njegov dolazak ako dodje,pa jbt nekad sam zivio za tog igraca i sto bih se bunio sto se vraca,za mene on uvjek ima mjesta u Milanu ;)

al' baba ubija :lol:
[youtube][/youtube]

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 17 jan 2013, 21:14

ja bih volio da se vrati KAKA istina mozda nije u onakvoj formi u kakvoj je bio u milanu ali siguran sam da on moze jos dobrih utakmica odirati i da mladi igraci imaju sta nauciti od njega

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 jan 2013, 21:22

hahahaha,slika objasnila :lol:
slika

Dakakos
Kontakt:

Post Postao/la Dakakos » 17 jan 2013, 22:01

Nek sad malo i kod vas sjedi na klupi.
Stvarno, pa koji ce vam **** on?

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 jan 2013, 01:03

treba ugrabit Valdesa, eno nece da produzi ugovor :lol:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 18 jan 2013, 03:15

http://futbol.as.com/futbol/2013/01/17/ ... 85792.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao i ljetos. Sve dogovoreno osim place.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jan 2013, 10:33

Probable line-up vs. Bologna (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Bonera-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Boateng; Niang-Pazzini-El Shaarawy.

Milan will try to sign Balotelli on loan for the rest of the season (most likely incl. a buy-out clause), according to GdS.

Kakà currently earns €10m per season. He's willing to go down to €7.5m. Galliani has offered him €5m per season

Galliani has made an offer to sign Kakà on an 18-month loan deal, according to Gazzetta dello Sport.

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.