Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BL kviz
Ja znam da je utakmica izmedju Kaiserslauterna i Bochuma u potpunosti odgodjenja, a ovo za Club prvi put cujem.
Evo pogadjam: Nuernberg - Werder...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prodade ga doppelpack Klosu (Viđev iz LođaJetSet_Hantraga je napisao/la:Dembinski?
Prije 5-6 godina i to na samom kraju sezone cini mi se.geronimo je napisao/la:Jedina utakmica koja je prekinuta zbog nevremena (i samim tim odgođena nakon prvog poluvremena)?
Da se pohvalimbio sam na tribinama te većeri i nije bilo uopšte davno.
Nurnberg - Hertha.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jeste Dembinski, sa Bracom harao Bundesom, jos dok sam ludio za HSVJetSet_Hantraga je napisao/la:Dembinski?
Postavljajte dalje ako je tacno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nürnberg - Wolfsburg, sjecam se Misketa i Dzeke kad su pricali dok je trajala pauza, mislim da je bio petak vecer, kad smo svi pratili Wolfsburg ko repkuamerosm je napisao/la:Ja znam da je utakmica izmedju Kaiserslauterna i Bochuma u potpunosti odgodjenja, a ovo za Club prvi put cujem.
Sjedi 5.Tracy3McGrady je napisao/la: Nürnberg - Wolfsburg, sjecam se Misketa i Dzeke kad su pricali dok je trajala pauza, mislim da je bio petak vecer, kad smo svi pratili Wolfsburg ko repku
Postavi i ti nešta.
Vom Jäger zum Gejagten
Re: Bundesliga
BL postaje sve jača i jača, a ako se ovaj trend rasta nastavi mogla bi biti i najjača na svijetu. S obzirom na ovo, očekujem i sve veći priliv gloryhuntera i novopečenih štovatelja BL. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
To je već sad slučaj.KSIVLE je napisao/la:BL postaje sve jača i jača, a ako se ovaj trend rasta nastavi mogla bi biti i najjača na svijetu. S obzirom na ovo, očekujem i sve veći priliv gloryhuntera i novopečenih štovatelja BL.
@Saurman
Gdje je ovde Seria A? Niže slike je li?

Gdje je ovde Seria A? Niže slike je li?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Pa dobro sad.
Nije valjda Bundeska prestigla Primeru ?
Nije valjda Bundeska prestigla Primeru ?
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 17 jan 2013, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- brzitesanj
- Kontakt:
Wenger: "Bundesliga je nogomet buducnosti".
Totalno je upravu i slazem se sa njim
Totalno je upravu i slazem se sa njim
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
@Semir bvb - na slici nije bilo dovoljno mjesta za Seriu A. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
EmreBelozoglu
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
VEDO CARE STIZE POMOC IZ UNITEDA 
http://www.bild.de/sport/fussball/hoffe ... .bild.htmlEx-Nationaltorwart Tim Wiese (31) ist nicht mehr Kapitän von 1899 Hoffenheim.
Marco Kurz (43), Trainer des abstiegsbedrohten Fußball-Bundesligisten, hat gleich zwei Spieler zum neuen Kapitän gekürt.
Beim ersten Rückrundenspiel am Samstag gegen Mönchengladbach (ab 15.30 Uhr bei Sky und im BILD.de Live-Ticker) werden Andreas Beck und Sejad Salihovic als gleichberechtigte Spielführer auf dem Platz stehen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- EdenHazard
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
Slaba je to pomoćEmreBelozoglu je napisao/la:VEDO CARE STIZE POMOC IZ UNITEDA
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Koliko koji "klub" pretrči u prosjeku po utakmici u aktuelnoj sezoni:
1. VfB Stuttgart: 120 Kilometer
2. Borussia M’gladbach: 119 Kilometer
3. Borussia Dortmund: 118,5 Kilometer
4. SC Freiburg: 117 Kilometer
5. TSG Hoffenheim: 116,5 Kilometer
6. Werder Bremen: 116 Kilometer
6. Hamburger SV: 116 Kilometer
6. Fortuna Düsseldorf: 116 Kilometer
6. 1. FC Nürnberg: 116 Kilometer
6. VfL Wolfsburg: 116 Kilometer
6. FC Augsburg: 116 Kilometer
12. Bayer Leverkusen: 115,5 Kilometer
12. Mainz 05: 115,5 Kilometer
14. Greuther Fürth: 114,5 Kilometer
15. Eintracht Frankfurt: 114 Kilometer
16. Bayern München: 112,5 Kilometer
17. Schalke 04: 111,5 Kilometer
18. Hannover 96: 110 Kilometer
1. VfB Stuttgart: 120 Kilometer
2. Borussia M’gladbach: 119 Kilometer
3. Borussia Dortmund: 118,5 Kilometer
4. SC Freiburg: 117 Kilometer
5. TSG Hoffenheim: 116,5 Kilometer
6. Werder Bremen: 116 Kilometer
6. Hamburger SV: 116 Kilometer
6. Fortuna Düsseldorf: 116 Kilometer
6. 1. FC Nürnberg: 116 Kilometer
6. VfL Wolfsburg: 116 Kilometer
6. FC Augsburg: 116 Kilometer
12. Bayer Leverkusen: 115,5 Kilometer
12. Mainz 05: 115,5 Kilometer
14. Greuther Fürth: 114,5 Kilometer
15. Eintracht Frankfurt: 114 Kilometer
16. Bayern München: 112,5 Kilometer
17. Schalke 04: 111,5 Kilometer
18. Hannover 96: 110 Kilometer
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Guardiola ce imati platu 17 mil e :=:=,pa gdje ide ovaj futbal sramota.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koga su zvali "Mr. Doppelpack"?
Devedesetih godina je bio jedan igrac koji je cesto pogadjao 2 puta po tekmi, i tako dobio naziv "Mr Doppelpack" u prevodi "gospodin duplo pakovanje"
Devedesetih godina je bio jedan igrac koji je cesto pogadjao 2 puta po tekmi, i tako dobio naziv "Mr Doppelpack" u prevodi "gospodin duplo pakovanje"
Večeras napokon starta.
Što se tiče transfera - Schalke navodno zagrizao za Hondu, a zanimljiv im je i Isco; Macheda ili Hemed bi trebali pojačati napad Stuttgarta; Inter bi Junga; mediji u Njemačkoj spekuliraju kako bi MATS ili Leno trebali nasljediti Valdesa u Barci; nakon Neymara jučer, Busquets je danas aktualna zvijezda koja se povezuje sa Bayernom...
Glede novih imena u BL, najjače zvuče Sahin, Djourou, Raffael, Milik i Bastos (blizu Schalkea). Renato Augusto je pak najzvučnije ime koje je napustilo BL.
Što se tiče transfera - Schalke navodno zagrizao za Hondu, a zanimljiv im je i Isco; Macheda ili Hemed bi trebali pojačati napad Stuttgarta; Inter bi Junga; mediji u Njemačkoj spekuliraju kako bi MATS ili Leno trebali nasljediti Valdesa u Barci; nakon Neymara jučer, Busquets je danas aktualna zvijezda koja se povezuje sa Bayernom...
Glede novih imena u BL, najjače zvuče Sahin, Djourou, Raffael, Milik i Bastos (blizu Schalkea). Renato Augusto je pak najzvučnije ime koje je napustilo BL.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Možda Toni Polster?
Mada je i Ulf Kirsten bio mašina i često pogađao 'u paru'.
Mada je i Ulf Kirsten bio mašina i često pogađao 'u paru'.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.