Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
prva postava je nama boli glava, igrači vrhunske klase, ali mi nemamo širinu i nemamo kvalitetne igrače koji će igrati ako se neko ne daj Bože povrijedi, nemamo nekog iskusnog ko će da udje u igru u 80 minuti i osigura odbranu, isto tako nemamo iskusnog napadača ( što je bio muslimović ) da udje i zabije za pobjedu. To je to što nam fali, malo više skautinga i ganjanja papira za ove momke kolašinca, halilovića, hajrovića, oni nisu iskusni ali su već u zelenim godinama klasni igrači
volio bih zaista kad bi se muslimović vratio u tim da malo džeko i ibišević dobiju konkurencije il kad bi se pozvao onaj robusni što zabija u mladoj, samo sam zab kako se zove ..

Ja te volim, volim Željo..
Cisto sumnjam da bi ih klubovi pustili.zgembo89 je napisao/la:Da li je poznato hoće li neko doći od pozvanih igrača na prijateljsku utakmicu pogotovu Sead Kolasinac ili Haris Seferovic mislim da su njih dvojicaa vrlo bitni za nas..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ulaznice za utakmicu Slovenija-BiH od ovog petka dalje.
Cijene ulaznice od 18.1. u 12:00 pa do 3.2. po 18€, a od 4.2. pa do utakmice 23€. Jedna osoba može kupiti 6 ulaznica.
Cijene ulaznice od 18.1. u 12:00 pa do 3.2. po 18€, a od 4.2. pa do utakmice 23€. Jedna osoba može kupiti 6 ulaznica.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Znaci od prekosutra se karte pustaju u prodaju.Valja mi kontaktirati prijatelja koji radi u Ljubljani da odmah kupi.iskratel je napisao/la:Ulaznice za utakmicu Slovenija-BiH od ovog petka dalje.
BosnaE
Sve bez slovenskog pasosa?iskratel je napisao/la:Ulaznice za utakmicu Slovenija-BiH od ovog petka dalje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo i službena vijest.
http://www.nzs.si/novice/2013-01-17-V-p ... snjo-tekmo" onclick="window.open(this.href);return false;
I važna nadpomena: "Nogometna zveza Slovenije ob tem obvešča navijače reprezentance BiH, da jim bo omogočen vstop samo v sektor za gostujoče navijače (sektor D) in jih poziva, da to upoštevajo pri nakupu vstopnic."
http://www.nzs.si/novice/2013-01-17-V-p ... snjo-tekmo" onclick="window.open(this.href);return false;
I važna nadpomena: "Nogometna zveza Slovenije ob tem obvešča navijače reprezentance BiH, da jim bo omogočen vstop samo v sektor za gostujoče navijače (sektor D) in jih poziva, da to upoštevajo pri nakupu vstopnic."
iskratel je napisao/la:Evo i službena vijest.

kakorkoli Bosanski navijaci bojo v sektorju D ampak tudi po ostalih delih stadiona Stozice

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 jan 2013, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
pa pa paranojaaaa 

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvesic hahahahahahahaha
Nešto se bojim da će nas biti više nego Slovenaca. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nemoj mi dirati KvesicaBatko je napisao/la:Kvesic hahahahahahahaha

Pokazao je on protiv Njemacke da mu jos dosta toga fali da bi igrao za A-repku. Ima on potencijala, ali mora sto prije u ozbiljnu ligu.MrAmani96 je napisao/la:Nemoj mi dirati KvesicaBatko je napisao/la:Kvesic hahahahahahahaha![]()
. Ako je iko zasluzio igrati u reprezentaciju onda je to on.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Jeste da ode u ozbiljnu ligu i da ne igra... tako ce upropastiti karijeru kao mnogi mladi bh fudbaleri... Neka njega u Zelji, pa kad dodje vrijeme on ce odluciti da li ce ici...Cartman je napisao/la:Pokazao je on protiv Njemacke da mu jos dosta toga fali da bi igrao za A-repku. Ima on potencijala, ali mora sto prije u ozbiljnu ligu.MrAmani96 je napisao/la:Nemoj mi dirati KvesicaBatko je napisao/la:Kvesic hahahahahahahaha![]()
. Ako je iko zasluzio igrati u reprezentaciju onda je to on.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
A na nacin kako je rekao @Batko "Kvesic hahahahah" on nikad nije gledao ni jednu utakmicu koju je igrao Kvesa.
PS. vi ste ga mozda samo gledali protiv Njemacke?? Jedna losa utakmica znaci da nije za reprezentaciju?!?
Zato nikad nismo iskoristili talente koji imamo... Ako je iz inostranstva odma znaci da je dobar igrac i mora dobiti poziv za reprezentaciju... Moramo iskoristiti talente iz domace lige, a ne ako igra u premijer ligu znaci da nije za repku.
Josip Kvesic najpodcijeniji igrac u BiH, ali fakat.. Primjer.... [youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 17 jan 2013, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Polako druže, igrači igrajući na najvišem nivou i pokazuju svoj kvalitet.
Nije isto igrati sa igračima koji vrijede na transfermarktu po 50.000 eur, i kada ti dođe Njemačka sa jednim Leitnerom na Koševo, i atomskom kolektivom, pa ti utrpaju 4 komada u kvalifikacionoj utakmici.
A neuporedivo veći nivo je " A " vrsta od U-21 vrste.
Nije isto igrati sa igračima koji vrijede na transfermarktu po 50.000 eur, i kada ti dođe Njemačka sa jednim Leitnerom na Koševo, i atomskom kolektivom, pa ti utrpaju 4 komada u kvalifikacionoj utakmici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa i njemacka je primila cetvorku, pa znaci da nisu u-21 reprezentativci njemacke za A reprezentaciju...???zizu1991 je napisao/la:Polako druže, igrači igrajući na najvišem nivou i pokazuju svoj kvalitet.
Nasa u-21 reprezentacija odigrala 4:4 protiv Njemacke, i bili smo puno bolji. I sve su to bili igrace iz nase lige... hallo????
j.bo taj transfermarket... znaci taj portal odlucuje jesi li kvalitetan igrac... Smjesni ste, al fakat
Kakve naše lige, jel igrao Đurić, talijanska nižerazredna liga, Višća, turska liga, Bešić njemačka - mađarska, Stevanović srbija, Bilbija, srbija, o čemu govoriš ?
A niti Nijemci nisu došli u punom sastavu.
Kvesić treba da se dokaže na najvećem nivou, da bi mogao da dobije priliku zaigrati u " A " repci, moguće da dobije u nekoj prijateljskoj priliku, kao što je Pape uzeo onaj termin kada su igrali svi igrači iz PLBiH sa Misketom u Turskoj protiv Poljske, al je on daleko od konkurisanja za najviši nivo.
Kvesić treba da se dokaže na najvećem nivou, da bi mogao da dobije priliku zaigrati u " A " repci, moguće da dobije u nekoj prijateljskoj priliku, kao što je Pape uzeo onaj termin kada su igrali svi igrači iz PLBiH sa Misketom u Turskoj protiv Poljske, al je on daleko od konkurisanja za najviši nivo.
Svi igraci iz nase lige protiv Njemacke? 6 od 11 je bilo iz stranih liga. I to vecina od njih u napadu, 3 od 4 u odbrani, plus golman je bio iz nase lige, jedan od razloga za 4 gola.MrAmani96 je napisao/la:Pa i njemacka je primila cetvorku, pa znaci da nisu u-21 reprezentativci njemacke za A reprezentaciju...???zizu1991 je napisao/la:Polako druže, igrači igrajući na najvišem nivou i pokazuju svoj kvalitet.
Nasa u-21 reprezentacija odigrala 4:4 protiv Njemacke, i bili smo puno bolji. I sve su to bili igrace iz nase lige... hallo????
j.bo taj transfermarket... znaci taj portal odlucuje jesi li kvalitetan igrac... Smjesni ste, al fakat
Gledao sam Kvesica desetak puta. Kazem talenat je, ali nije spreman za A-repku. U odbrani nema mjesta za greske. A ako je pravi talenat, on ce se izborit za mjesto u inostranstvu. Ako bude na klupi u nekom prosjecnom klubu, onda nista nije ni vrijedio. Od igranja po livadama u Srebreniku, Gabeli i Trebinju sigurno nece napredovat i zato mora napravit neki transfer najkasnije na ljeto.
Jesam li ja rekao da je dostigao nivou za igranje u reprezentaciji? NISAM.zizu1991 je napisao/la:Kakve naše lige, jel igrao Đurić, talijanska nižerazredna liga, Višća, turska liga, Bešić njemačka - mađarska, Stevanović srbija, Bilbija, srbija, o čemu govoriš ?
Ja sam rekao da ima veliki potencijal, i da zasluzuje vise pored ovih talenata iz inostranstva, na primjer, Duric, Kolasinac, Hadzic, Bicakcic itd.... Zasto oni dobivaju toliku paznju, samo zato sto igraju u inostranstvu??? Eeee to ne razumijem... Samo se prica o talentima u inostranstvu, a nikad se ne posvetuje paznju onima iz domace lige.
Napisao si :
No dobro, svakako se slažem da se treba obratiti pažnja na njega, al tek kada zaigra na nivou dostojnom reprezentativnog.MrAmani96 je napisao/la:Ako je iko zasluzio igrati u reprezentaciju onda je to on.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.