Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 16:33

Kakve mi imamo parmake u klubu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2013, 16:38

Uprava napoljeee :!: :lol: .

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 jan 2013, 16:42

Luis Suárez: “My mentality is that with young players, you win games; with experienced players, you win championships.”
Luis Suárez: “I like being an important player here, but I don't like it if a team depends on one player. It has to be everything as a team”
Karl ‏@Karlton81
I'll tell you this for free if Mr Suarez doesn't see real transfer investment in the summer, he'll be off at the end of next season. #LFC
Kao što se i očekivalo, nebude li pravih pojačanja ode Sule.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jan 2013, 16:46

Jel ima ikakvih informacija oko transfera? Zainteresovani smo samo za vezne igrače koliko ja vidim tu su Snajder, Eriksen, evo sad se i Gourcuff povezuje sa nama, a od tih transfera mislim da neće biti ništa :D

Wallcot još nije produžio ugovor, mada iako sam prije bio za njegov dolazak, malo sam razmislio i poslije njegove ne zainteresovanosti na sinoćnjoj utakmici promijenio mišljenje, neka ga u Arsenalu :)

Ja sam konkretno zadovoljan Sturridgeom u prijelaznom roku, samo kad bi popunili mjesto lijevog beka pošto smo tu očajni bilo bi mi zaista drago, i možda bi imali konkurentnu ekipu
Ja te volim, volim Željo..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 16:49

Kakvi samo parmaci su u ovom klubu ja ne vjerujem. Evo sad Rodgers izjavio da će Suarez snositi posljedice jer je priznao da je simulirao protiv Stokea prije par mjeseci, dakle FUJ! Kakva je razlika ako prizna iako je to učinio već? Još samo neka njega otjera i neka dovede svog Grahama iz Swanseaja i Britona i možemo lagano promjeniti ime u Livensea!
Richard Buxton ‏@Richard_Buxton_
Kenny Dalglish famously declared that no individual was bigger than #LFC. Rodgers is merely doing as his predecessor said but not as he did.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 jan 2013, 16:51

Brendan Rodgers says Luis Suarez's admission of diving is "unacceptable" and action will be taken "internally" by the club. #LFC

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 16:52

E što me iznervira bezveze, čuj kazniti ga.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 17 jan 2013, 17:17

gio10 je napisao/la:Jel ima ikakvih informacija oko transfera? Zainteresovani smo samo za vezne igrače koliko ja vidim tu su Snajder, Eriksen, evo sad se i Gourcuff povezuje sa nama, a od tih transfera mislim da neće biti ništa :D

Wallcot još nije produžio ugovor, mada iako sam prije bio za njegov dolazak, malo sam razmislio i poslije njegove ne zainteresovanosti na sinoćnjoj utakmici promijenio mišljenje, neka ga u Arsenalu :)

Ja sam konkretno zadovoljan Sturridgeom u prijelaznom roku, samo kad bi popunili mjesto lijevog beka pošto smo tu očajni bilo bi mi zaista drago, i možda bi imali konkurentnu ekipu
Gledao sam i ja Walcotta sinoć, stvarno je odigrao loše, al ne treba suditi prema samo jednoj utakmici. Kad bi još samo njega doveli do kraja prelaznog roka, ja bi bio zadovoljan. :)

Ovaj Rodgers stvarno nije normalan, jedno priča, drugo radi. Da se razumijemo, ja sam za njegov ostanak, bar te 3 godine, al stvarno mi idu na živce neke njegove izjave. :roll:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2013, 17:18

Ovaj Rodgers me negativno iznenađuje iz dana u dan,očigledno da u trenutnoj strukturi kluba ne rade kompetentni ljudi,haman da je amater do amatera zato Liverpool i tavori u sredini tabele.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 17:20

Zodiac je napisao/la:Ovaj Rodgers me negativno iznenađuje iz dana u dan,očigledno da u trenutnoj strukturi kluba ne rade kompetentni ljudi,haman da je amater do amatera zato Liverpool i tavori u sredini tabele.
Vjerovao sam mu na početku, a kako vrijeme odmiče sve manje i manje. Kakvog su oni čovjeka otjerali nisu ni svjesni.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 jan 2013, 17:23

Yebo njemu Suarez komplet fameliju !!
Cuj,kao najboljeg igraca kazniti . Pa sabane jedan ko ce igrat ?
:roll:
ZZ

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2013, 17:24

Svaki dan sve vise zalim sto je otisao Kenny a dosao Rodgers.I imam osjecaj da nam nema pomoci.Vjerovatno cemo narednih 10-ak godina biti od 8-12 mjesta i onda lagano padat prema dnu i Championshipu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2013, 17:24

@Carlo,
Je l' misliš na Kennyja ili na Clarkea?

Btw, kazna može biti finansijske prirode, može biti kojekakav ukor, ne mora značiti zabranu igranja. U biti, ovdje je, barem po meni, Rodgers u pravu. Šprdnju od kluba ne smije praviti niko, a one izjave upravo štete ekipi. Ili možda ne štete?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2013, 17:26

Nije problem samo u Brendanu,ništa izgleda ne funkcioniše kako treba.

Sreća pa se osvoji onaj Carling kup,kad li će se ponovo podići neki trofejčić Bog sam zna :mrgreen: .

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 17 jan 2013, 17:29

Sve bi ja to rastjerao i postavio Kapitena za igraca-trenera.BR zuji,i nazalost sve na tome ostaje.Gamadi u klubu se nakotilo opet,kao korov su ne mozes ih se rijesit.
Sto se tice tih izjava,pa ja bas tolko i ne vjerujem u njih,sve to uzimam sa nekom rezervom,novinari su ti cudni ljudi,tiraz ih zanima a istina manje vise.
Ali ako je istina ovo za Suleta i BR,onda stvarno nemam rijeci.Suarez prvo kao profesionalac(a bgm kao i razumna osoba) nebi trebao priznavati nikakva simuliranja,jer samim tim stvara probleme sebi a Bgm i LFC.To sto je uradio je amaterski.BR nema potrebe komentarisati,za mene je vise covjek za odnose sa javnoscu,covjek da malo pametuje na presicama,a kad treba da se dokaze ispadne kukavica.Ali neka ga na klupi sto se mene tice.
Da nama bi dovest neku dobru 10,sve bi to drugacije izgledalo.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 17:34

Monolog je napisao/la:@Carlo,
Je l' misliš na Kennyja ili na Clarkea?
Kenny je podcjenjen, pogotovo na ovoj temi. Hoćeš reći da je Clarke vodio Liverpool? Ne znam gdje si to čitao, vidio ili šta već. Propaganda je izgleda učinila svoje. Ne bih da se raspravljam samo su ga otjerali na ciganski način. Pa ovaj Rodgers je statistički NAJGORI trener u historiji Liverpoola, dakle Hodgson (KOD KOJEG SU IGRALI POULSEN I KONCHESKY) je imao bolji omjer pobjeda i poraza. Još ako pritome dodamo katastrofalne izjave Rodgersa onda dolazimo do zaključka da je situacija u klubu više nego alarmantna. Smiješno stvarno.

Žalosno je bilo vidjeti pred kraj sezone koliko je raje pljuvalo najveću legendu kluba, dakle prežalosno. Danas ako imamo 60% posjeda to je WOOOOW ili ako Allen ima 95% tačnih dodavanja onda se obavezno piše "in brendan vi trust" i slično. Ljudi zaboravljaju da smo mi prošle sezone dominirali, dakle dominirali svaku utakmicu osim par njih.

Smatram da je Rodgers preloš trener i da Liverpool nema budućnosti s njim. Moje mišljenje se može promjeniti, dakle Rodgers ga može promjeniti i demantovati me u slučaju da Liverpool osvoji neki trofej i završi minimum sedmi u ligi.

Ne vjerujem u Rodgersa.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 17 jan 2013, 17:50

Ne bi me čudilo da nas zadnji dan prelaznog roka napusti Suarez. :( I kao obično, rekli bi da je sam igrač zatražio transfer.
Ovo je sramota! šta oni čekaju, nek ponude te smiješne novce za Sneijdera, WC igrač, a za 6.2m može da ide. :evil:
Vjerovatno Rodgers sad razmišlja, šta će nam on kad imamo najboljeg igrača svih vremena:
slika

I što ne prodaju onog Downinga? Dao 1 gol i upisao jednu asistenciju u 50 utakmica i to im dovoljno!?
Danas ako imamo 60% posjeda to je WOOOOW ili ako Allen ima 95% tačnih dodavanja onda se obavezno piše "in brendan vi trust" i slično
Šta misliš šta će se desiti kad upiše Allen asistenciju ili možda čak i gol? :D Tad će biti zanimljivo ovu temu pratiti. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2013, 18:04

Carlo je napisao/la:Kakvog su oni čovjeka otjerali nisu ni svjesni.
Ovo si ti napisao. Nisam ja nigdje rekao da je Clarke vodio ekipu i ne znam kako si ti to zaključio. No, vjerujem da se Liverpool više sjebao Clarkovim tjeranjem negoli Kingovim. Da, to je King Kenny, čovjek koji je sa Liverpoolom osvojio sve živo - jeste, al' prije 20+ godina. Ovaj Kenny nije napredovao. Može on voljeti klub i grad, al' to ne znači da ga se mora trpiti. Jer da je tako, našu reprezentaciju bi i dalje vodio Muzurović (mada nije ni Pape neki bogzna kakav napredak, al' haj'). :mrgreen:

Kenny je imao godinu dana da pokaže koliko zna i umije. Je l' pokazao? Jeste. Pokazao je da NE ZNA. Pa onaj period kada je zamijenio Hodgsona je samo pozitivan šok što ekipa dobije prilikom promjene trenera. Jer, ruku na srce, teško da je mogao biti bolji od Roya. :mrgreen:

Treba biti iskren i pogledati istini u oči. Rodgers nije neki maher, al' i njemu treba dati cijelu sezonu da vodi Liverpool. Nek' radi po svom, pa nakon godinu dana podvući crtu i reći ko je koliko napravio za ekipu. Al' eto, valjda je lakše odmah napasti Rodgersa jer nije legenda Liverpoola, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 17 jan 2013, 18:20

hanniz je napisao/la: Ovo je sramota! šta oni čekaju, nek ponude te smiješne novce za Sneijdera, WC igrač, a za 6.2m može da ide. :evil:
Po ko zna koji put, nije stvar u odsteti, vec u plati, koja bi Liverpool stalaja 200k funti sedmicno. Takvu platu nema niko u ligi, osim Yaye Tourea.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 jan 2013, 18:35

Prema ovom ruskom siteu zainteresovani smo za Moubaraka Boussoufu i cjena bi trebala bit oko 10 miliona eura.

http://izvestia.ru/news/543150" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.