Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 21:40

nummaLFCŽ je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:Sneijdera cemo dovesti samo ako pristane da dodje za upola manje od ovih 5 miliona godisnje sto se spominje, a to bi Liverpool opet kostalo 100k funti sedmicno.
Tako da od njegovog dolaska nema nista, to se moze sa sigurnoscu reci.
nista nije ne moguce,nedajemo mi te pare iz svog djepa,ako zele rezultate,moraju davati lovU(takvo vrijeme je doslo)
ako dovede snajder il ben arfu IN BRENDAN I TRUST
Ali stvar je u tome sto on zeli 5 miliona godisnje bez poreza, sto je skoro pa 200k funti sedmicno. Liverpool nema te pare.

Ovo iznad sto sam napisao je najbolja moguca opcija, na koj Sneijder ne bi pristao gotovo sigurno.
A Galatasaray je sto se toga tice u puno boljoj poziciji, jer je u Turskoj dosta manji porez, tako da je vjerovatnije da ce mu oni ponuditi sta zeli i da ce tamo preci.
snajder ima zelju da igra u liverpoolu(ako nista vise ga voli od galate)zasto onda ne bi pristao na manja primanja.nece on u tursku,da je htio davno bi on otisao,
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 16 jan 2013, 21:46

Drug, i ja bih volio da ga vidim u Liverpool vise od bilo kojeg drugog igraca sa kojim se povezujemo, ali cinjenice su da su sanse za to vrlo male.
Ja vjerujem da bi on radije igrao u Liverpoolu nego u Galati, ali ne zato sto voli Liverpool nego zato sto mu je Turska zadnja opcija.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 21:48

nummaLFCŽ je napisao/la:Drug, i ja bih volio da ga vidim u Liverpool vise od bilo kojeg drugog igraca sa kojim se povezujemo, ali cinjenice su da su sanse za to vrlo male.
Ja vjerujem da bi on radije igrao u Liverpoolu nego u Galati, ali ne zato sto voli Liverpool nego zato sto mu je Turska zadnja opcija.
ma znam,al ako i ne dodje imamo mi allena koji je 3 puta bolji od njega,u ovom januaru se za malo para moze napraviti prava ekipa,juventus poslao ponudu za llorenta u iznosu od 4 mil.sto ce najvjerovatnije i prihvatiti tim iz bilabaoa.mogao se BR i tu malo potruditi.4 mil nije puno.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 22:39

ako zelimo u ligu prvaka,moramo podrzavati rafu,dok je god rafa trener chelsea,mi mozemo u LP.je.bem ti brendane sve sto ljetos nisi doveo gastona,momak razvaljuje

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2013, 22:47

Gaston je bio čini mi se Kennyeva želja,kako je on otišao tako se i potražnja za Ramirezom smanjila s Liverpoolove strane :roll: .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2013, 10:56

ima li jos nekih igraca tipa ben arfa i sneijder da i njih dovedemo :D cini mi se da kaka nije igrao dugo, ima ih sigurno jos felericnih koje drugi timovi mogu nama uvaliti za dobre pare.
meni mrak na oci padne kad krenu ovi prelazni rokovi jer tad liverpool izgleda gore od pola amaterskih klubova po ovim nasim ligama.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2013, 11:02

Mogli smo Pata dovest al one ode u Corintas,a isto je bio u top formi sto se tice ozljeda :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2013, 11:07

youngredcomps je napisao/la:ako zelimo u ligu prvaka,moramo podrzavati rafu,dok je god rafa trener chelsea,mi mozemo u LP.je.bem ti brendane sve sto ljetos nisi doveo gastona,momak razvaljuje
Liverpool želi LP, al' šanse da se tamo nađe naredne sezone su ravne nuli. Taj isti Chelsea je trenutno 10 bodova ispred Liverpoola, a četvrtoplasirani Tottenham 9. Ne treba zaboraviti ni ekipe Evertona i Arsenala koje na terenu izgledaju mnogo ozbiljnije od Liverpoola, a trenutno su ispred na tabeli. Ukratko, Liverpoolu se treba sve živo poklopiti da bi naredne godine igrali kvalifikacije za LP.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2013, 11:41

Monolog je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:ako zelimo u ligu prvaka,moramo podrzavati rafu,dok je god rafa trener chelsea,mi mozemo u LP.je.bem ti brendane sve sto ljetos nisi doveo gastona,momak razvaljuje
Liverpool želi LP, al' šanse da se tamo nađe naredne sezone su ravne nuli. Taj isti Chelsea je trenutno 10 bodova ispred Liverpoola, a četvrtoplasirani Tottenham 9. Ne treba zaboraviti ni ekipe Evertona i Arsenala koje na terenu izgledaju mnogo ozbiljnije od Liverpoola, a trenutno su ispred na tabeli. Ukratko, Liverpoolu se treba sve živo poklopiti da bi naredne godine igrali kvalifikacije za LP.
ma mi smo ti vise kao neka dobrotvorna organizacija... dajemo sansu igracima koji nigdje drugo ne mogu igrati :D
meni je smijesno i sto se liverpool dovodi u kontekst sa tom ligom prvaka... mozemo jedino u nju uci ako uefa uvede wild card.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2013, 11:51

evo malo o nasoj sjajnoj politici i odlicnim vlasnicima

Liverpool FC and FSG continue to contradict themselves

By This Is Anfield on January 16, 2013

Last week captain Steven Gerrard spoke out against Liverpool’s transfer policy, which has seemingly prompted managing director Ian Ayre to give an interview with The Liverpool Echo, seeking to explain the policy. Instead, his interview has raised more questions than answers.

Ayre told The Echo that “It’s not a policy which is set in stone but it’s an aspiration.”

Spending Power?

More worryingly though, Ayre claimed that had Liverpool signed Clint Dempsey in the summer, they would not have been able to afford to sign Daniel Sturridge in January.

“If we had spent that money in the summer then we wouldn’t have done that trade recently,” explained Ayre.

And yes, the managing director of Liverpool FC used the word “trade” when discussing a player signing.

This is despite chairman Tom Werner saying last year that “we certainly have the **** to compete with anybody in football.

So, we either have the **** to compete with anybody in football, or we wouldn’t be able to afford £12m if we spent £6m. Quite a difference. Which is it?

Final Say on Transfers?

Meanwhile, in the same interview, Ayre said;

“If the right more senior player became available and was the right person to contribute – and the manager made that point strongly – we would definitely consider it.”

“Consider it”. That clearly suggests that the manager does not have the final say on transfers.

And yet, when discussing the new scouting team in September, Rodgers said;

“I’ll then have the final say over who comes in. It’s very simple.”

Again, more contradiction.

The question also is, who is the “we” that Ayre means when he says “we would definitely consider it”? Who, exactly, does have the final say on transfers?

As was evidenced with the farcical end to the transfer window when Rodgers and Liverpool allowed Andy Carroll to leave, with Rodgers confident that a replacement, or more, would be brought in, something doesn’t add up.

New Contracts are not Signings

Another disappointing, and worrying, statement from Ayre arrived when discussing the importance of experienced players – players whom Gerrard has rightly pointed out are just as vital – and Ayre cited the renewal of player contracts as evidence.

“As everyone saw in the summer we renewed deals with many of our senior player. So experience is vital and we will consider more experienced players where it makes sense,” said Ayre.

The question here is, what is the alternative? Don’t have our experienced and strongest players sign new contracts and thus allow them to leave? It’s hardly something to sing from the hills is it. It’s like citing the fact we had 11 players start every game this season.

Balanced Squad

The PR spin from Ayre continued with a quote claiming that “we have probably got the best balance in terms of any team in the league”. Surely if that were true and we had the best balance in the League we wouldn’t be sitting in eighth, with a desperately thin squad and having failed to beat any team placed above us this season.

Moving Goalposts

The latest series of contradictions follow on from how FSG changed from demanding Champions League qualification from Kenny Dalglish in his first season in charge – sacking him irrespective of picking up the club’s first trophy in six years – to explaining the need for the long-term project under Brendan Rodgers upon his appointment.

Perhaps that was one of the few lessons learned by principal owner John Henry and co.

Henry said “We don’t want to put any pressure on Brendan by saying you have got to make the Champions League this year.”

Clear Vision?

Henry wrote an open letter to the fans after the infamous end to the transfer window claiming that “It will not be easy, it will not be perfect, but there is a clear vision at work.”

Right now, that vision looks far from clear.

Experience at the top

Until a senior figure is appointed to help run the football operation, and is based on Merseyside, questions over FSG will continue from supporters. Having a chairman and principal owner reside on another continent is not the way a club suffering from huge errors by the previous management will recover.

Nor is appointing people to positions in which they have no previous experience or knowledge. Ian Ayre is a commercial expert acting as managing director, Billy Hogan is the club’s ‘chief commercial officer’ who was previously managing director for Fenway with no football experience. Hogan, along with Ayre and Werner, isn’t based on Merseyside. Jen Chang was appointed as director of communications despite no previous experience of such a role, he was of course sacked months into the role for the infamous Duncan Jenkins saga.

Even manager Brendan Rodgers lacks experience, having only had one full season in the Premier League prior to his appointment. Being thrown into such a big club and lacking experience around him doesn’t make his job any easier.

Take a look at the key positions within a football club; manager, chairman, managing director, owner, communications – not one of those at Liverpool FC has more than two years experience in their role.

Experience is needed not just on the field, but off the field too at Liverpool.

znaci bukvalno ne zna se ko pije a ko placa u klubu... i onda neko dođe i brani gamad americku...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 jan 2013, 13:50

LIVERPOOL FC’S £150million project to redevelop Anfield remains on track with the club hoping to submit a planning application in the spring.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... fE.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 17 jan 2013, 14:23

Stize vam Gourcuff sutra :mrgreen:

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 17 jan 2013, 14:35

Hatem Ben Arfa Admitting Being Interested With Liverpool

Hatem Ben Arfa has indicated he would like to leave Newcastle United to join a bigger club.

The French winger has previously turned down offers from other Premier League clubs but feels it is now the right time to move on according to comments he made in beIN Sport.

"I am interested by Chelsea, Arsenal and Liverpool. Today, these clubs are over Newcastle," Ben Arfa said.

"During the summer, there was contact with Chelsea. But I wanted to stay in Newcastle.

"Whoever tasted England, it's hard to go elsewhere. There is everything to be happy.”
HBA bi bio pravo pojačanje za Liverpool, krilo kakvo vam treba. Samo pitanje je da l' bi ga Newcastle pustio jer ipak nalaze se u teškoj situaciji, a puštanjem vjerovatno najboljeg igrača bi samo napravili jedan korak unazad. Mada poznavajući Newcastle mogli bi pronaći neku adekvatnu zamjenu, jer često znaju ubosti sa igračima.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jan 2013, 14:41

Monolog je napisao/la:
Ko bolan na terenu izgleda bolje od Liverpoola? Everton i Arsenal? :lol: :lol: :lol:

Sta li ti gledas moj Monoloze :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 17 jan 2013, 14:44

Edin TM87 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Ko bolan na terenu izgleda bolje od Liverpoola? Everton i Arsenal? :lol: :lol: :lol:

Mozda sada Arsenal nije toliko ozbiljan, ali previse vi nas podcjenjujete kao i mnogi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2013, 14:48

Edin TM87 je napisao/la: Ko bolan na terenu izgleda bolje od Liverpoola? Everton i Arsenal? :lol: :lol: :lol:

Fudbal.
I, razlikujem Liverpool od Manchestera i(li) Tottenhama. :D Edine, u ovim dresovima igra Liverpool, da se ne zajebeš kad sljedeći put budeš gledao utakmicu:
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 jan 2013, 15:31

Rijetko pisem, ali pratim sve napisano.
Procitam svakakve postove, pa onda odustanem od pisanja...
Mene sto se tice, zadovoljan sam napretkom u igri voljenog nam kluba (nazalost ne i na tabeli), i mislim, tj nadam se da bolje vrijeme dolazi.
Definitivno ne vjerujem amerikancima, samo petljaju i to je to, prvo kazu za transfere ce dati 40 mil, pa onda 20, a izgleda da ce se to zavrsiti sa ovih 12 za Sturidgea ( a nije ni toliko jer nam Chelsea nesto jos duguje za Nanda)...
Uopce ne mislim da mozemo dogurati do 4. mjesta, cak stavise, i 6. mjesto bi nam bilo uspjeh.
A ako nam konacno daju nesto para, vjerujem da ce to Brendan znati iskoristiti i dovesti prava POJACANJA, a ne nuzno engleze i naravno, ne preplatiti ih.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 jan 2013, 15:55

Meni je stvarno smiješno kada neko kaže da ovi vlasnici ne daju pare za pojačanja. Brendon je ove sezone doveo:
Sturidga za 12 miliona, Sameda 1 milion, Sahina 4 miliona, Borinija 11, Allena 15, Assaidija 3,5 = 46 500 000 miliona funti.
Plus su dali otpremninu Colu, Aquilaniju, Maxiju ... Sve to negdje izađe preko 50 miliona funti.

Kingu su dali Coatesa 7 miliona, Enriqea 7, Downinga 22, Hendersona 16, Adama 7, Suareza 22, Carrola 35 = 126 000 000 miliona. Sve ukupno oko 180 000 000 miliona. Nisu oni krivi što su ova dvojica doveli pogrešne igrače. :roll: I to sve za dvije godine.

I opet vlasnici nevaljaju, a King i Brendon su zlatni. :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 jan 2013, 16:05

Henderson je napisao/la:Meni je stvarno smiješno kada neko kaže da ovi vlasnici ne daju pare za pojačanja. Brendon je ove sezone doveo:
Sturidga za 12 miliona, Sameda 1 milion, Sahina 4 miliona, Borinija 11, Allena 15, Assaidija 3,5 = 46 500 000 miliona funti.
Plus su dali otpremninu Colu, Aquilaniju, Maxiju ... Sve to negdje izađe preko 50 miliona funti.

Kingu su dali Coatesa 7 miliona, Enriqea 7, Downinga 22, Hendersona 16, Adama 7, Suareza 22, Carrola 35 = 126 000 000 miliona. Sve ukupno oko 180 000 000 miliona. Nisu oni krivi što su ova dvojica doveli pogrešne igrače. :roll: I to sve za dvije godine.

I opet vlasnici nevaljaju, a King i Brendon su zlatni. :?

Ovo je strašno :shock: :o

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2013, 16:07

To je to,troše se pare ali se dovode prosječni i ispodprosječni igrači,ubodu jedan transfer od 20 njih.

Skauting kao da ne postoji :!:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.