FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2013, 21:58

Evo me posto mi je istekao zasluzeno dobiven ban. Neko moze prditi po nasoj, a kada nekome kazes ono sto ti je na umu dobijes ban.
Nego sto se tice sutrasnjeg okupljanja na sjeveru, nas par starijih necemo biti na tribini, ali cemo biti u blizini i odraditi dio posla da se to propratiti u javnosti i na internetu. Poruke navijaca moraju otici u javnost. Zato se treba sto bolje spremiti. Neka svako odradi ono soto moze.
Ovo moramo izgurati do kraja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2013, 22:33

Sutra imperativ mora biti dolazak na Tušanj,ovo je možda i poslednja šansa da se uputi jasna poruka da još ima onih koji Slobodu vole i da se klub ne smije ugasiti :!:

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 17 jan 2013, 10:13

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga svi bi trebali sutra doci fakat vakat je.. ko se ne pojavi vidim li mu slijedece hefte na zidu radovanje pobjedi Manchestera ili neke druge ekipe odecu se takvih prijatelja ebi ih sve cu ih pobrisat da mi je brat rodjeni
Attack jesi poletio iz Čikaga i kad slijećeš na Dubrave :mrgreen:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 jan 2013, 14:02

slika

Na prozivci su se pojavili: Edin Ribić, Tino Divković, Adi Halilović (golmani) Adnan Jahić, Muhamed Omić, Muamer Nezić, Samir Memišević, Adnan Salihović, Džemil Hasanović, Mirza Mešić, Eldar Šindić, Kenan Hodžić, Adnan Mujkić, Haris Ribić, te manje poznati Salamović, Hasančević i Redžić koji će se tokom pripremnog ciklusa pokušati izboriti za potpis ugovora.

Opravdano su odsutni Semir Musić, Renato Gojković i Omar Pršeš zbog reprezentativnih obaveza, dok je navodno Tarik Cerić izostao zbog porodičnih problema.

Na vidovitom imate citav tekst koga zanima.

Nezvanično je da ce Meske podnijet ostavku.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 jan 2013, 14:58

Kolko je naroda bilo na tribinama jel bilo sta od tih protesta.

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 17 jan 2013, 15:03

cuj Hasancevic ???
zapamite to ime Jasko Hasancevic,nase dijete iz mosnika,extra dobar igrac,igrao u podmaltku slobode
onda su ga dali na kaljene ja mislim..
super dobra igrac,lijevak,brz munja,tehnicar,lijevo krilo ubitacno...samo mu nisu nikad dali sanzu da zaigra i da se pokaze momak....al upamtite moje rijeci Jasko Hasancevic !!!
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 jan 2013, 15:24

slika

zalosna je ova brojka danas,srami te se ko god nije bio danas,jos jednom pokazujete da vam nije stalo do ovog kluba ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 jan 2013, 15:29

Šta si očekivao druže ? Ovdje svi nešto laprdaju i pišu a kad se treba pojavit na prozivci nigdje nikoga. Iskreno yebem sve one koji nisu danas bili na prozivci. toliko od mene.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 jan 2013, 15:35

http://www.druga.tv/info/11960" onclick="window.open(this.href);return false;
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 jan 2013, 15:51

Ne znam jesul vece picke oni sto nisu dosli na prozivku il ovi u upravi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jan 2013, 15:56

mos nas komotno je.at poslije ovog danas niko se nece ni okrenut ;) bruka, 20-30 hajmo rec starijih momaka, ostalo sve djeca, sveukupno 100-ak ljudi ...bruka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2013, 16:02

Tušanj danas ,11 i 30 .
slika

Tušanj oko 12 sati :!:

slika

To je ta grupa koja želi da se nešto promjeni i koja voli Slobodu u trenucima kada je najteže,bilo je još malo starijih oko stadiona više na zapadnoj strani i to je to.

Za sve ostale koji su da umjesto dođu na stadion pola sata sat i podrže ovu djecu bili negdje na kafici i trljali guzove,mogu samo reći popišam se na vas a i Fukare su jasno poručile "Svi ste vi p.cke " :!: .

I kad mi takvi po fb počnu pisati neke statuse i gluposti,gade mi se,a vjerujem da će ih se na koncertu onog sinana pojaviti 7,8 hiljada :evil: .

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 17 jan 2013, 18:32

sto nas ima masala :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jan 2013, 18:37

Sreca je onima koji nisu bili blizu svlacionice, da vide glupane i nesposobnjakovice. Pri tome su jos kao nesto ljuti. Ej Meske P.i.z..o od covjeka!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jan 2013, 18:57

opet ovdje vecina o nekim hiljadama navijaca..100 ljudi je sasvim ok...radni dan,satnica treninga,stanje u klubu..sta hocete vi....ja sam zadovoljan i brojem i repertoarom uvreda...mada po starom balkanskom obicaju ovo bez batina nece ici...mogli smo mi i napuniti sjever al legende cisto k.u.r.a.c zaboli za tim....ponavljam vam da se okrenete oko sebe i pogledate eto taj dinamo na primjer...bojsi godinama vode borbu sa mamicem i gdje su..nigdje...a veci su,jaci i bolje organizovani od nas u svakom pogledu...zato ne lupetajte o razocarenjima i ne odgovarajte na provokacije kao sto je ovaj coban iz zavidovica...MI CEMO NASU BITKU DOBIT...KAD TAD..BIT CE MUCNO,BIT CE TESKO,BIT CE PONIZAVAJUCE,BIT CE PRITISAKA,BIT CE NAS MALO AL CEMO DOBIT...KAD TAD
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jan 2013, 19:03

Probisvjet je napisao/la:Ljudi negdje su vam zastave u ormarima transparenti i sl. Stavite ih na vidljiva mjesta balkone, terase, dvorista...
Pazite samo da se ne uniste, trebace nam! Okitimo Tuzlu crveno-crno! I mi stari cemo poduzeti sve sto mozemo.
Dosta je cekanja da nam neko udjeli-pokloni klub. Moramo se izboriti sad ili nikad!

Pokazimo da ima vise nas koji volimo Slobodu od onih koji je ne vole!!!!
Probisvjet je napisao/la:Evo me posto mi je istekao zasluzeno dobiven ban. Neko moze prditi po nasoj, a kada nekome kazes ono sto ti je na umu dobijes ban.
Nego sto se tice sutrasnjeg okupljanja na sjeveru, nas par starijih necemo biti na tribini, ali cemo biti u blizini i odraditi dio posla da se to propratiti u javnosti i na internetu. Poruke navijaca moraju otici u javnost. Zato se treba sto bolje spremiti. Neka svako odradi ono soto moze.
Ovo moramo izgurati do kraja.
Ovo sto je plavim slovima u prevodu znaci = "mi smo kod kuce, u kaficima, na internet".

@Probisvjet najbucniji si ovdje sve se nesto zalazes, zagrijavas raju na forumu a prvi nisi dosao.
fukara87 je napisao/la:Šta si očekivao druže ? Ovdje svi nešto laprdaju i pišu a kad se treba pojavit na prozivci nigdje nikoga. Iskreno yebem sve one koji nisu danas bili na prozivci. toliko od mene.
Respekt za prave navijace Slobde i one koji su bili na tribini, vecinom mlađa raja.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 jan 2013, 19:08, ukupno mijenjano 3 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 jan 2013, 19:04

vjerujte da nije ostalo sve na prozivkama danas,desio se fin scenarij posle prozivkee,ne bih ovde da iznosim ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jan 2013, 19:12

Kapellen je napisao/la:vjerujte da nije ostalo sve na prozivkama danas,desio se fin scenarij posle prozivkee,ne bih ovde da iznosim ;)
nema brate nikakve potrebe da se neke stvari iznose javno..pogotovo ne na ovom miki maus forumu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 17 jan 2013, 20:37

MakeTZ je napisao/la:slika

Na prozivci su se pojavili: Edin Ribić, Tino Divković, Adi Halilović (golmani) Adnan Jahić, Muhamed Omić, Muamer Nezić, Samir Memišević, Adnan Salihović, Džemil Hasanović, Mirza Mešić, Eldar Šindić, Kenan Hodžić, Adnan Mujkić, Haris Ribić, te manje poznati Salamović, Hasančević i Redžić koji će se tokom pripremnog ciklusa pokušati izboriti za potpis ugovora.

Opravdano su odsutni Semir Musić, Renato Gojković i Omar Pršeš zbog reprezentativnih obaveza, dok je navodno Tarik Cerić izostao zbog porodičnih problema.

Na vidovitom imate citav tekst koga zanima.

Nezvanično je da ce Meske podnijet ostavku.
Ovaj mali što čuči, drugi s desne strane prema lijevoj, trenira sa juniorima Radničkog, bio je prisutan zadnjih 3-4 treninga.
Sa ovim igračkim kadrom, iskreno, teško šta možete napraviti u nastavku.

Što se tiče brojke danas, mislio sam da će odziv biti mnogo veći, bez obzira što je radni dan i ružno vrijeme, teško da možete vi navijači nešto napraviti, s obzirom da je malom broju navijača stalo do Slobode.
1921
1989

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jan 2013, 21:33

Elegant je napisao/la:@Probisvjet najbucniji si ovdje sve se nesto zalazes, zagrijavas raju na forumu a prvi nisi dosao.
Fizikaner, jel tebi treba da objasnjavam? Ko treba da zna, zna gdje sam bio. Najbolje, fataj se metle i lopate u slucaju da padne snijeg da vam se taraba ne urusi. Usput, otici ce ti bus za Kobiljacu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.