Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
hahhaha sram te bilo pricati o tome RAULU:mrgreen: princ madrida .el capitan kako hoces!!!!omerbavarac je napisao/la:Djeca Reala. Iako Raul nije ponikao u njihovoj skoli, ali je vrlo mlad zaigrao za njih. Jedini koji se bore srcem ostalo je sve ofirno. Vidi se da su im novci zamazali oci. Sve ovo treba rastjerati i dovesti igrace koji ce igrati kako se trazi od njih.23 KING JAMES je napisao/la:on i jeste najbolji uz ikera,raula lassa i ronnia ovo ostolo su sve gamad što misli sam na pare-Barcelona- je napisao/la:2-0 opet higuain potvrdio da je jedan od najboljih igraca reala![]()
![]()
![]()
![]()
ma perez je nsranje od predsednika,svaki klub moze da uzme lovu na kredit,pokupuje igrace,al treba i ti igraci da da ju sve za klub koji igraju!!!real nikad nece biti kao barcaWolverine je napisao/la:Perez je takva licnost da ne bi nikom dozvolio da bude iznad njega u klubu. nebi nijednom treneru dozvolio da sam dovodi igrace. to i jest problem ovom realu jer trener nema autoritet.BHGazija je napisao/la:neko je ovdje ranije fino napisao (da ne listam i trazim sada ko je to bio), Realu treba trener sa odrijesenim rukama, trener koji ce biti iznad Pereza, i koga ce postovati i Perez i igraci. Capelo je bio zvijezda, po meni imo je i fine rezultate, ali ih je ostvario losom igrom (za spanske ukuse). Mourinho isto preferira defanzivnu igru, ali mislim da bi mogao do rezultata jer on ne da da mu se neko mijesa u poso. Savrsen bi mozda bio Wenger, jer on isto hoce autonomiju i zna postaviti igru. Mada mislim da bi on vec iduce sezone rasprodao zvijezde i poceo "graditi tim"Harrison je napisao/la:Ekipi Reala sa ovolikim zvijezdama i asovima treba i trener da bude velika zvijezda. Ako Pelegrini dobije otkaz najvise bih volio Mourinha. On ima iskustva sa zvijezdama i ima veliki autoritet.
a wenger bi dobio otkaz nakon mjesec dana u realu. on nije trener koji bi mogao voditi Perezov Real.
ko na bernabeu mozda i gore bude...Nail for Real je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:doci cete po 3 al komada u mrezi...[/quo
NO COMMENT!
Hvala bogu da mi ne odredjujemo sudbinu,a u utorak ocekujem naravno pobjedu.HALA MADRID!!!!!!!!!!!A_d_0 je napisao/la:ko na bernabeu mozda i gore bude...Nail for Real je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:doci cete po 3 al komada u mrezi...[/quo
NO COMMENT!
Serious!?Pipita je napisao/la:dajte ocu imena na facebooku da vas dodam
Ofkors sendaj na ppNail for Real je napisao/la:Serious!?Pipita je napisao/la:dajte ocu imena na facebooku da vas dodam
sendaj ti nama dodacemo tePipita je napisao/la:imal vas jos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.