Eeee hvala jarane tu sam ja ne brini sve je pod kontrolom vidimo se bagrcavibagrcavi je napisao/la:Sekac druže piši slobodno pusti ove što te zezaju, nagovori i Hilmu i devilsa da se vrate, ovaj forum nije isti bez vas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Da u pravu si, to je istina, gradonacelnik je sa njim razgovarao, zajedno sa ljudima iz NK Celik. Pored stana i para su mu ostali duzni. Citao sma interviju u kojem je on sve to fino rekao.AllGunsBlazing je napisao/la:Puricu je Smajlovic(gradonacelnik) obecao stan, a niko iz uprave Celika, ogromna razlika. I hocemo li govoriti sta je prethodna uprava Sarajeva radila? Ja govorim o obavezama prema igracima koje se sad desavaju i koje se sad ispunjavaju, a ona stara uprava je jedino sebi konstantno isplacivala.
Ja sam zato rekao "u Zenici" mu obecali, ali svakako je na neki nacin izradjen od strane Celika. Oni su na pregovore doveli gradonacelnika da obecava i prevari momka.
Svejedno, mislim da bi mnogo bolje prosao da je u ono vrijeme dosao na Grbavicu. Prvo bi osvojio dvije titule a drugo, imao bi mnogo vise sanse da napreduje. Bio je igracina, za nasu ligu. Ne znam kakav je sada pa ne mogu reci da li bi i koliko pojacanje bio za FK Sarajevo.
Da je onda dosao u Zelju, mozda bi sada zajedno sa Sesarom i Svrakom igrao za reprezentaciju.
Ovo je sramota gdje zavrsi najbolji igrac Sarajeva prosle sezone,po meni.
Cuj Eleziga pa to je odron klub.Tu mu se zavrsava karijera i reprezentativni fudbal.
Cuj Eleziga pa to je odron klub.Tu mu se zavrsava karijera i reprezentativni fudbal.
nasao sam klip ovog Hortona " onclick="window.open(this.href);return false;
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Jooo jest vam lud ovaj Horton,nema sta, sada ste opet favoriti broj jedan,sampioni univerzuma...
Amare hvala ti...
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja, i?JMs1921 je napisao/la:Jooo jest vam lud ovaj Horton,nema sta, sada ste opet favoriti broj jedan,sampioni univerzuma...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma nista drug drago mi zbog vasHigh je napisao/la:Ja, i?JMs1921 je napisao/la:Jooo jest vam lud ovaj Horton,nema sta, sada ste opet favoriti broj jedan,sampioni univerzuma...
Amare hvala ti...
Sta ovo Ivan Sesar navodno na posudbi do kraja sezone 
Ja nikad cuo za taj klub. Ocekivao sam Trabzon ili neki tako klub.Dona je napisao/la:Ovo je sramota gdje zavrsi najbolji igrac Sarajeva prosle sezone,po meni.
Ovo je sve dno dna, jedan od najboljih igraca lige, reprezentativac ode u neki anonimni turski klub za vjerovatno malo obestecenje.
Treba vam sad pravo dobrih pojacanja, al bas pravo dobrih.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- samoposteno
- Kontakt:
ili bi se mozda prodo za jedno 500k eurica kosto se prodo zebaSamoZeljo je napisao/la:Da u pravu si, to je istina, gradonacelnik je sa njim razgovarao, zajedno sa ljudima iz NK Celik. Pored stana i para su mu ostali duzni. Citao sma interviju u kojem je on sve to fino rekao.AllGunsBlazing je napisao/la:Puricu je Smajlovic(gradonacelnik) obecao stan, a niko iz uprave Celika, ogromna razlika. I hocemo li govoriti sta je prethodna uprava Sarajeva radila? Ja govorim o obavezama prema igracima koje se sad desavaju i koje se sad ispunjavaju, a ona stara uprava je jedino sebi konstantno isplacivala.
Ja sam zato rekao "u Zenici" mu obecali, ali svakako je na neki nacin izradjen od strane Celika. Oni su na pregovore doveli gradonacelnika da obecava i prevari momka.
Svejedno, mislim da bi mnogo bolje prosao da je u ono vrijeme dosao na Grbavicu. Prvo bi osvojio dvije titule a drugo, imao bi mnogo vise sanse da napreduje. Bio je igracina, za nasu ligu. Ne znam kakav je sada pa ne mogu reci da li bi i koliko pojacanje bio za FK Sarajevo.
Da je onda dosao u Zelju, mozda bi sada zajedno sa Sesarom i Svrakom igrao za reprezentaciju.
Hehehehe,moram ponekad da se javim,jer mi strumfovi daju inspiraciju.Pogotovo kad se jave za obestecenja nasih igraca.Pa kud ces veci BEZOBRAZLUK,vec objaviti da za adilovica traze 600 000 km hahahahha.Pa da je albanskih leka puno je.Pozdrav braci i navraticu ponekad.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
Jel istina ovo da je moguce da vas predsjednik napusti ? Kaze Dino da ce nakon sjednice da odluci da li ostaje ili daje ostavku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Izgleda, navodno nas preuzima neki šeik . Kako li vi samo imate te info neke iz rukavaElegant je napisao/la:Jel istina ovo da je moguce da vas predsjednik napusti ? Kaze Dino da ce nakon sjednice da odluci da li ostaje ili daje ostavku.
U novi boj ...
Ako ova ekipa sa slike uspije pric 10 bodova Zelji to je podvig. Nemas igraca koji lopte zna igrat, al bas nijedan. Sve sto je znalo spustit loptu na zemlju, odigrat nesto, dodat pas, smirit igru je otislo iz Sarajeva. Bez ikakve provokacije, ovaj tim ne moze biti sampion drzave.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
nisu u pitanju KM nego eurici.alibi je napisao/la:Hehehehe,moram ponekad da se javim,jer mi strumfovi daju inspiraciju.Pogotovo kad se jave za obestecenja nasih igraca.Pa kud ces veci BEZOBRAZLUK,vec objaviti da za adilovica traze 600 000 km hahahahha.Pa da je albanskih leka puno je.Pozdrav braci i navraticu ponekad.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
@hz033 u avazu pise to da ce Dino mozda otici.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
U avazu pise za to.hz033 je napisao/la:Izgleda, navodno nas preuzima neki šeik . Kako li vi samo imate te info neke iz rukavaElegant je napisao/la:Jel istina ovo da je moguce da vas predsjednik napusti ? Kaze Dino da ce nakon sjednice da odluci da li ostaje ili daje ostavku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo nekog napadaca iz Ceske, momak je visok ko Koler, na klipu sve golovi glavom heheh
http://****/index.php/domacifud ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****/index.php/domacifud ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Alen je danas vidjen sa amerikancem,Mijuskovicem i Huseinbasicem u Chipasu.Zajedno dosli na rucak.
Takodjer tu si bili i sminkeri Mario,Zlatkovic i novo pojacanje Osmanagic.
Takodjer tu si bili i sminkeri Mario,Zlatkovic i novo pojacanje Osmanagic.
1946
Trenutno korisnika/ca: Kimun, Tatamata1946 i 51 gost.