FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
momci o kojem je sponzoru rijec ako se more znat danke unapred
Ovo 17,5 miliona su objavili mediji i po njima je to njegova godišnja plata ali brutto, što znači da bi on dobio prema ovome nekih 9 miliona eura netto. To je možda malo previše, ja bih prije tipovao na nekih maksimalni 7 miliona eura netto. Ali pouzdanije ćemo znati narednih dana, Bild će vjerovatno tu imati najpouzdanije informacije, a i procurit će inače. A za sad su špekulacije naravno.Bilall je napisao/la: Cijeli mandat je u pitanju! Kakva godina dana to mozda zlonamjerni mediji bacaju bombu.
Hoeness bi popizdiya.17.5 miliona na ugovoreni mandat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Veličinu jučerašnjeg transfera ili ti potpisivanja "Pepa" za Bayern, nemoguće je objasniti riječima, kao što se tako fascinantan transfer, činio nemogućim. U zadnjih pet godina, Bayern je explodirao, te se lansirao u sam vrh europske nogometne elite!
Prekretnica za Bayern poćela je onog trenutka kada je Bayern završio na četvrtom mjestu u BUNDESLIGI (2007), te se na taj način nije plasirao u Ligu Prvaka. Tada je vodstvo Bayerna predvođeno Ulijem Hoenessom i KHR-om, odlučilo nešto promijeniti. Donešena je takva odluka, da će se Bayern iz korijena promijeniti, te da se kreće sa novom politikom kluba, kako finacijskom, tako i marketinškom. Ono što je za Bayern tada bilo najbitnije je to da se je svijetu htio predstaviti na jedan drugačiji način. Bayern je počeo mjenjati svoj nogometni stil i imidž, a ta zadaća za svaki nogometni klub je najteži zadatak koji postoji. U 5 godina Bayern je promijenio svoj način igre. Sa dosadnog i neatraktivnog nogometa prešlo se na uzbudljiv i atraktivan nogomet. Put je bio težak, ali se na kraju uspjelo te se danas Bayern uspoređuje sa onima koji igraju najljepši, ali i uspješni nogomet na svijetu.
Počelo se sa dovođenjem zvijezda poput Riberya, Tonija, Gomeza, Louis van Gaala, Robbena, Martineza, te zadržavanje svih bitnih igrača u Bayernu. Kao kruna, sveg toga Bayern je uspio uzeti Pepa za svog novog trenera. Ovaj transfer je sigurno u zadnjih 20 godina, najveći transfer Bayerna. Jedini transferi koji su bili blizu izazivanja ovakve euforije, su bili transfer Robbena i martineza, no oni su ipak rang niže.
Jučer je na trenutak nogometni svijet zastao, ostao zabezeknut i naklonio se Bayernu. Pepov prelazak u Bayern nije ništa manja vijet od prelaska Cristiana Ronalda u Real Madrid, kao najskuplji transfer u povjesti nogometa!!!
Neki se pitaju, kako će Pep u Bayernu, jel se Bayern zeznuo, on je samo trenirao Barcu itd...No da se odma stane na loptu - TO JE NEBITNO!!! Danas se nogomet više ne igra samo na nogometnim travnjacima, nego su navijači postali ludi i za onim što se zbiva izvan njih. Zbog tog razloga ovaj transfer je toliko veliki, jer je Bayern pobijedio "nepobjedive", šeike, naftaše, milionere!!! Danas se treba slaviti, a što će kasnije biti, to ćemo tek vidjeti. Svaki klub na ovom svijetu dao bi svoje "lijevo jaje", samo da su uspjeli potpisati Pepa, no tu privilegiju dobio je Bayern te uzdigao sam sebe iznad svih i samim time BUNDESLIGI poboljšao reputaciju, kao niti jedan transfer do sada.
Prije samo 5 godina, Bayern je igrao Ligu Uefe, di smo danas....

Prekretnica za Bayern poćela je onog trenutka kada je Bayern završio na četvrtom mjestu u BUNDESLIGI (2007), te se na taj način nije plasirao u Ligu Prvaka. Tada je vodstvo Bayerna predvođeno Ulijem Hoenessom i KHR-om, odlučilo nešto promijeniti. Donešena je takva odluka, da će se Bayern iz korijena promijeniti, te da se kreće sa novom politikom kluba, kako finacijskom, tako i marketinškom. Ono što je za Bayern tada bilo najbitnije je to da se je svijetu htio predstaviti na jedan drugačiji način. Bayern je počeo mjenjati svoj nogometni stil i imidž, a ta zadaća za svaki nogometni klub je najteži zadatak koji postoji. U 5 godina Bayern je promijenio svoj način igre. Sa dosadnog i neatraktivnog nogometa prešlo se na uzbudljiv i atraktivan nogomet. Put je bio težak, ali se na kraju uspjelo te se danas Bayern uspoređuje sa onima koji igraju najljepši, ali i uspješni nogomet na svijetu.
Počelo se sa dovođenjem zvijezda poput Riberya, Tonija, Gomeza, Louis van Gaala, Robbena, Martineza, te zadržavanje svih bitnih igrača u Bayernu. Kao kruna, sveg toga Bayern je uspio uzeti Pepa za svog novog trenera. Ovaj transfer je sigurno u zadnjih 20 godina, najveći transfer Bayerna. Jedini transferi koji su bili blizu izazivanja ovakve euforije, su bili transfer Robbena i martineza, no oni su ipak rang niže.
Jučer je na trenutak nogometni svijet zastao, ostao zabezeknut i naklonio se Bayernu. Pepov prelazak u Bayern nije ništa manja vijet od prelaska Cristiana Ronalda u Real Madrid, kao najskuplji transfer u povjesti nogometa!!!
Neki se pitaju, kako će Pep u Bayernu, jel se Bayern zeznuo, on je samo trenirao Barcu itd...No da se odma stane na loptu - TO JE NEBITNO!!! Danas se nogomet više ne igra samo na nogometnim travnjacima, nego su navijači postali ludi i za onim što se zbiva izvan njih. Zbog tog razloga ovaj transfer je toliko veliki, jer je Bayern pobijedio "nepobjedive", šeike, naftaše, milionere!!! Danas se treba slaviti, a što će kasnije biti, to ćemo tek vidjeti. Svaki klub na ovom svijetu dao bi svoje "lijevo jaje", samo da su uspjeli potpisati Pepa, no tu privilegiju dobio je Bayern te uzdigao sam sebe iznad svih i samim time BUNDESLIGI poboljšao reputaciju, kao niti jedan transfer do sada.
Prije samo 5 godina, Bayern je igrao Ligu Uefe, di smo danas....

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
GAzprom 99,9 posto. Ljudi su spremni ogromne pare ponuditi i za sponzorstvo i za otkup dionica, Na čelu kompanije je njemački Rus pa je ovo i logičan slijed!GAL je napisao/la:momci o kojem je sponzoru rijec ako se more znat danke unapred
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
S jedne strane čisto me zanima kako će se Gomo snaći u planovima Guardiole a s druge strane Neymar je veliki poklonik Pepa hoće li biti još iznenađnje od Ulinatora. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja ne bi volio da dodje Neymar.On mi je nekako previse razvikan.Okej vidi se da ima potencijala, al icijene koje mu pumpaju su abnormalne.Ovaj napad je jako dobar i ne treba vise razloga za tim potrazivanjima.Ali Guardiola ce sigurno nekoga dovesti, samo se nadam da ce taj nek obiti pravi izborSaurman je napisao/la:S jedne strane čisto me zanima kako će se Gomo snaći u planovima Guardiole a s druge strane Neymar je veliki poklonik Pepa hoće li biti još iznenađnje od Ulinatora.

I ja mislim da ce to biti Gazprom,cak sam gore i spomenuo to, neki ce odmah negodovati taj potez,jer se kosi sa nekim nasim principima koje smo postavili.
Jbg kosilo se je i dovodjenje igraca (Robben, Gomez, Martinez) granice se pomjeraju,tako da se ne bi iznenadio da od slijedece sezone na prsima nam pise Gazprom...
A zar nije bila najvaljena neka presica za danas u 11i15???
Jbg kosilo se je i dovodjenje igraca (Robben, Gomez, Martinez) granice se pomjeraju,tako da se ne bi iznenadio da od slijedece sezone na prsima nam pise Gazprom...
Stern des Südens
Ma sta fali Gazpromu, pare su pare, danas se fudbal oko toga vrti.proFCB je napisao/la:I ja mislim da ce to biti Gazprom,cak sam gore i spomenuo to, neki ce odmah negodovati taj potez,jer se kosi sa nekim nasim principima koje smo postavili.
Nazalost ali tako je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- RealMoudrid
- Kontakt:

Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 17 jan 2013, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
momci izgleda da brazilske novine povezuju neymara sa fk bayernom 

- brzitesanj
- Kontakt:
Sigurno će uprava pokusati dovesti onog malog Neymara koji je izrazio zelju da surađuje sa Pepom, a sto se tiče Gomeza nisam neki optimista neće se on bas proslaviti sa Guardiolom
mislim da se neće njih dvojica bas gotivit.
Tu ce bit i povuci a Boga mi ga i potegni

Tu ce bit i povuci a Boga mi ga i potegni

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Evo stručnjače završi Pep u BL pored pustih ponuda iz Prema.Greivis je napisao/la:Monologni je bar normalno diskutovao. Ovo sad vec prerasta u pisanje gluposti. Poceli se cak i neki Bogovi prizivat.![]()
Cuj Guardiola.![]()
Budite mi pozdravljeni.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Naravno, kao npr. u zadnje 2 sezone.RealMoudrid je napisao/la:Pa tako je. Normalno da će ih odbiti. U Njemačkoj ima 90% šansi da osvoji ligu, u Engleskoj nema ni pola od togaKSIVLE je napisao/la:Ovo je velika stvar ne samo za Bayern nego i za cijelu BL. Trenutno najbolji trener na svijetu je hladno **** par Premierligaša i njihove mega izdašne novčane ponude radi Bayerna. Respect.![]()
A o Ligi prvaka da ne govorim, gdje god da ode nema šanse pored Barce
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Najjače od svega kad dođu simpatizeri Reala i palamude o tome kako je Guardiola izvikan trener a do neki dan ih gazio ko Hitler Poljsku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- brzitesanj
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/2013/01/17/ ... 78244.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neymar se počeo povezivati sa Bayernom. Iskreno, ne bi me začudilo da on završi u Munchenu. Osobno ga smatram debelo precjenjenim igračem, ali s marketinškog aspekta bi bio megabingo i za Bayern i za BL.
Neymar se počeo povezivati sa Bayernom. Iskreno, ne bi me začudilo da on završi u Munchenu. Osobno ga smatram debelo precjenjenim igračem, ali s marketinškog aspekta bi bio megabingo i za Bayern i za BL.
- gerdmuller
- Kontakt:
Zasto strani sponzor u Bayernu gospodine Hoeness? Nikad u povijesti ga nismo imali i ti ces sada srusiti tu prekrasnu tradiciju? Nikad necu zaboraviti tvoje rijeci prije nekoliko mjeseci kada si rekao kako novi sponzor moze biti samo njemacki.Schickeria je izgleda bila u pravu.Ti si obican lazljivac.Moj klub na koji sam naucio na neki nacin gubi dusu i to me boli da je to neopisivo 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ko to danas nije precijenjen ?
Neymar je trenutno najveci talenat na svijetu.
Samo ja mislim da ga je Barca vec kaparisala za sebe.
Neymar je trenutno najveci talenat na svijetu.
Samo ja mislim da ga je Barca vec kaparisala za sebe.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
gerdmuller je napisao/la:Zasto strani sponzor u Bayernu gospodine Hoeness? Nikad u povijesti ga nismo imali i ti ces sada srusiti tu prekrasnu tradiciju? Nikad necu zaboraviti tvoje rijeci prije nekoliko mjeseci kada si rekao kako novi sponzor moze biti samo njemacki.Schickeria je izgleda bila u pravu.Ti si obican lazljivac.Moj klub na koji sam naucio na neki nacin gubi dusu i to me boli da je to neopisivo
Ovo je u interesu Njemačke. Zna se dobro koliko je važna izgradnja plinovoda i koliko Njemačka ovisi o Gazpromu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.