RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Velež slaže momčad
Sead Banda bi mogao pojačati Rođene
Piše: O. Lekić
Danas, 13:32
Nakon Aldina Šišića koji bi mogao potpisati ugovor, danas će se na treningu Veleža pojaviti još jedno novo lice.
PREPORUČI
Printaj
Radi se o Seadu Bandi, 22-godišnjem veznjaku koji je svojevremeno nastupao za juniorsku selekciju Crne Gore, a prošao je omladinsku školu Crvene Zvezde.
U seniorskoj konkurenciji Banda je nastupao za OFK Beograd, Sutjesku iz Nikšića te za Bokelj iz kojeg i dolazi u Velež.
Velež su prethodno već pojačali Senedin Oštraković, Amir Zolj i Matijas Pejić, dok su pred vratima Rođenih Aldin Šišić, Boris Milekić i Bojan Letić, bivši igrač Kozare.
Sead Banda bi mogao pojačati Rođene
Piše: O. Lekić
Danas, 13:32
Nakon Aldina Šišića koji bi mogao potpisati ugovor, danas će se na treningu Veleža pojaviti još jedno novo lice.
PREPORUČI
Printaj
Radi se o Seadu Bandi, 22-godišnjem veznjaku koji je svojevremeno nastupao za juniorsku selekciju Crne Gore, a prošao je omladinsku školu Crvene Zvezde.
U seniorskoj konkurenciji Banda je nastupao za OFK Beograd, Sutjesku iz Nikšića te za Bokelj iz kojeg i dolazi u Velež.
Velež su prethodno već pojačali Senedin Oštraković, Amir Zolj i Matijas Pejić, dok su pred vratima Rođenih Aldin Šišić, Boris Milekić i Bojan Letić, bivši igrač Kozare.
-
- Kontakt:
mozda ga je novi klub pustio na posudbu .. neznam al znam da ce to bit gotovo sve za koji dan ...mikki21 je napisao/la:daj boze, ali nesto mi nestima tu, kako ga je karavina prodala ceskom premierligasu a u isto vrijeme da ostane u nas, nesto tu smrdi na kilometar!AlemC85 je napisao/la:daj!.........brato brato je napisao/la:ADMIR VLADAVIC IPAK OSTAJE U MOSTARU !!! DOBIO JE ZELENO SVIJETLO ZA POSUDBU U VELEŽ !![]()
![]()
otkud sad to?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da hoce barem jedan od ovih biti solidno pojacanje.I volio bih znati jesu li se ovi nudili klubu ili su negdje zapazeni.
Meni licno niko poznat osim Pejica,svi iz naftalina izvuceni
Meni licno niko poznat osim Pejica,svi iz naftalina izvuceni

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Auu Sead Banda,ni sami ne znate koliko ste se usrecili sa njim.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jeko on? na kojoj poziciji igra?Devil je napisao/la:Auu Sead Banda,ni sami ne znate koliko ste se usrecili sa njim.![]()
Napadac,i to vrlo smesan napadac.Igra nekih 5 godina na seniorskom nivou fudbal ali iskren da budem nisam cuo da se upisao u listu strelaca,mozda maksimalno 1-2 puta,a nije da nije imao priliku da igra,u Sutjesci nakon sto je otisao iz OFK Beograda prema onim izvestajima iz novina je bio standardan,nakon toga pozajmica u Celik,pa iz Celika u Bokelj pa onda odatle otisao u Decice cini mi se pa se vratio u Bokelj.mikki21 je napisao/la:jeko on? na kojoj poziciji igra?Devil je napisao/la:Auu Sead Banda,ni sami ne znate koliko ste se usrecili sa njim.![]()

Kod nas dosao iz Leccea,jbt to bila velika stvar pravo da u mladjim kategorijama dobijes igraca iz Leccea,ali ubrzo smo ipak skapirali da je on dosao u Zvezdu cisto jer se nije mogao nametnuti u Primaveri.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
gore piše možda pojačanje...ne mora značiti da će 100% potpisati, pa valjda ibro zna ko je za veleža.......nije niko mahnit da baca pare na loše igrače, jer velež nije merhamet...... 

-
- Kontakt:
ma samo na probu došao,ne mora značiti da ce potpisati ugovorAlemC85 je napisao/la:gore piše možda pojačanje...ne mora značiti da će 100% potpisati, pa valjda ibro zna ko je za veleža.......nije niko mahnit da baca pare na loše igrače, jer velež nije merhamet......

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Maloo off topic...
Legende!!
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nostal ... 57358.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Legende!!
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nostal ... 57358.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jako solidan centaršut, ne Bog zna kako brz... dosta dobar igrač.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
U proteklom vremenu dosta se govorilo o Vladavićevom povratku u Velež. Međutim, prije nekoliko dana, saopšteno je da od toga neće biti ništa, jer je njegov sadašnji klub, Karvina odlučila da ga proda Banik Ostravi, dok sa druge strane Mostarci nisu imali dovoljno novca za obeštećenje koje bi platili Karvini. No, u posljednjim trenucima se dogodio zaokret pa će Vladavić ipak obući dres Veleža.
- Banik mi je nudio iste uslove kao što sam imao u Karvini, na što nisam pristao. Iskreno, da je ponuda bila bolja, možda bih i prihvatio. Ovako, ponovo sam razgovarao sa predsjednikom i dogovorili smo da me do 15. juna posude Veležu, što je bila moja želja. Već sam u trenažnom procesu i jedva čekam utakmice. Posebno se radujem prijateljskom duelu sa Željezničarom koji ćemo igrati 24. januara u Međugorju, kazao je Vladavić za Oslobođenje.
Navodno će Velež za Vladavićevu posudbu, Karvini do ljeta morati da plati 6000 eura. Nema sumnje kako će Vladavić predstavljati veliko pojačanje za rođene u nastavku sezone.
- Banik mi je nudio iste uslove kao što sam imao u Karvini, na što nisam pristao. Iskreno, da je ponuda bila bolja, možda bih i prihvatio. Ovako, ponovo sam razgovarao sa predsjednikom i dogovorili smo da me do 15. juna posude Veležu, što je bila moja želja. Već sam u trenažnom procesu i jedva čekam utakmice. Posebno se radujem prijateljskom duelu sa Željezničarom koji ćemo igrati 24. januara u Međugorju, kazao je Vladavić za Oslobođenje.
Navodno će Velež za Vladavićevu posudbu, Karvini do ljeta morati da plati 6000 eura. Nema sumnje kako će Vladavić predstavljati veliko pojačanje za rođene u nastavku sezone.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
toooooo, očekujem tika-taka na proljeće u mostaru.....Crvenarmija je napisao/la:U proteklom vremenu dosta se govorilo o Vladavićevom povratku u Velež. Međutim, prije nekoliko dana, saopšteno je da od toga neće biti ništa, jer je njegov sadašnji klub, Karvina odlučila da ga proda Banik Ostravi, dok sa druge strane Mostarci nisu imali dovoljno novca za obeštećenje koje bi platili Karvini. No, u posljednjim trenucima se dogodio zaokret pa će Vladavić ipak obući dres Veleža.

-
- Kontakt:
Sta sam vam rekao za VLADAVIĆA ?

okreni janje kod Gojka........

Bas sad hocu pitati na njega, je li to sigurno ?ANTIFA ! je napisao/la:Tako je eto nam Vlade
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne provociram vas, ali vi koji ga znate, pitajte ga je lisuspendovan. Dužan je pare Olimpicu. Sve ostalo je šuplja njegova.
Jesi li ga ti suspendovao ili neko drugi???open je napisao/la:Ne provociram vas, ali vi koji ga znate, pitajte ga je lisuspendovan. Dužan je pare Olimpicu. Sve ostalo je šuplja njegova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.