FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Najveći derbi bh lige ... Jeste se to vi sami prozvali , da utakmica Želje i Sarajva ,da je to derbi nad derbiima u Bh ligi ... !!! Aj šuti molim te ... !!! E da što se tiče navijača , realno u Bl ima dosta ljudi koji su izbegli iz Mostara pa gaje simpatije prema Veležu , ja znam 2-3 čoveka ... !!! A u Modriči i Derventi ima dosta momaka koji navijaju za Borac , što mi je bilo drago vidjeti, mi doalzimo na stadion a oni čekaju sa šalovima Borca ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
!!! Aj cimaj sad cjeli grad .... !!! 

? je napisao/la: !!! Aj cimaj sad cjeli grad .... !!!
ne valja link zato sto si ga spojio sa tackicama

"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hvala na ispravci ... !!!

TheManiacs je napisao/la:NA Bht kako kazu ovi sa foruma
prenosi se
NAjveci derbi BiH lige
Zeljeznicar-Sarajevo![]()
tacno da je to najveci nas derbi, uvijek je bio, ali nije tacno da bht1 prenosi taj derbi

nego borac velez, ta je zanimljivija utakmica

rtrs i sportski program - ko nebo i zemlja
pocelo da se ide u offtopic,mora se malo 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
1:07 moj graf,moje "selo"...caire je napisao/la:? je napisao/la: !!! Aj cimaj sad cjeli grad .... !!!
ne valja link zato sto si ga spojio sa tackicama

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Mnogi govore Borac privilegovan,Borac mjezimce....a mjezimce po ovakvom vremenu nema gdje ni jedan trening do subote da odrzi!!
Imam informaciju da su Janjetovic i Cubic uzeli 400 000 maraka od grada namjenjenih Borcu 2007 g,za izgradnju onog nazovi pomocnog terena,a nikakvu drenazu nisu stavili i sa prvom kisicom vise lici na vaterpolo igraliste nego na fudbalsko...a tek sad po snijegu,mogu misliti...Ma tamo se ni po najljepsem vremenu ne moze trenirati kako treba...
Jedan Siroki,gdje je klima sto puta bolja ima dva pomocna igralista sa vjestackom travom,Orasje isto,a nasi igraci iz glavnog grada entiteta,Banjaluke koja ima 300 000 stanovnika,moraju kroz prozor gledati kako pada snijeg ili ici u neku skolsku salu ili teretanu jer nemaju gdje odrzati trening....
Neka se stide sve bivse uprave i gradonacelnici zbog toga,a ovi koji su krali i otimali od Borca i trpali u svoj dzep umjesto da izgrade nesto,neka im za lijek zatrebaju te pare...
Imam informaciju da su Janjetovic i Cubic uzeli 400 000 maraka od grada namjenjenih Borcu 2007 g,za izgradnju onog nazovi pomocnog terena,a nikakvu drenazu nisu stavili i sa prvom kisicom vise lici na vaterpolo igraliste nego na fudbalsko...a tek sad po snijegu,mogu misliti...Ma tamo se ni po najljepsem vremenu ne moze trenirati kako treba...
Jedan Siroki,gdje je klima sto puta bolja ima dva pomocna igralista sa vjestackom travom,Orasje isto,a nasi igraci iz glavnog grada entiteta,Banjaluke koja ima 300 000 stanovnika,moraju kroz prozor gledati kako pada snijeg ili ici u neku skolsku salu ili teretanu jer nemaju gdje odrzati trening....
Neka se stide sve bivse uprave i gradonacelnici zbog toga,a ovi koji su krali i otimali od Borca i trpali u svoj dzep umjesto da izgrade nesto,neka im za lijek zatrebaju te pare...
Qrva politika. Orašju je sredio kriminalac Ijo kod Fife lovu za centar Goal (valjda se tako zove), a Široki podržavaju svi hercegovački "tajkuni" tako da ne treba čuditi što imaju najbolje uslove. Mi (Željo) smo tek ove godine dobili vještačku travu na pomoćnom terenu, Opština dala lovu nama i FK Sarajevu. Tuga!Schlager je napisao/la:Mnogi govore Borac privilegovan,Borac mjezimce....a mjezimce po ovakvom vremenu nema gdje ni jedan trening do subote da odrzi!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Sta je ljudi?
Tri poraza i odmah zamrla tema,24 sata niko ne pise nista...
ne moze se stalno pobjedjivati,sjetite se da smo do prije 15 mjeseci igrali Ligu RS,a sad smo vodeci u Premier ligi BiH,i ako bude srece da Siroki danas ne pobjedi Sarajevo tu cemo i ostati i vjerovatno osvojiti jesenju titulu....
Gore glavu i u subotu svi pravi navijaci na stadion i cak i ako prvi primimo gol podrska jos jaca da bude...podrska treba kad ne ide,a kad vodimo 3-0 ne trebaju navijaci....
ne moze se stalno pobjedjivati,sjetite se da smo do prije 15 mjeseci igrali Ligu RS,a sad smo vodeci u Premier ligi BiH,i ako bude srece da Siroki danas ne pobjedi Sarajevo tu cemo i ostati i vjerovatno osvojiti jesenju titulu....
Gore glavu i u subotu svi pravi navijaci na stadion i cak i ako prvi primimo gol podrska jos jaca da bude...podrska treba kad ne ide,a kad vodimo 3-0 ne trebaju navijaci....
ja u zadnje vrijeme samo citam, ali potpuno si u pravu.Schlager je napisao/la:Sta je ljudi?
Gore glavu....
na kraju krajeva, jesenja nije ni bitna, bitno je da se osvoji ona prava, i u najmanju ruku da se osvoji evropa, sto mislim da nam ove godine ne moze izbjeci.
Jesi cito danas u glasu stojnica ?
imas kakav komentar?
Imam komentar da previse stavlja sebe u fokus,non stop nesto kuka da je ugrozen,jos od Walesa mu je svaka izjava na tom fonu...
A dosad apsolutno niko u klubu nijednom rijecju nije pomenuo njegovu smjenu,ili bilo sta slicno,naprotiv svi ga velicaju....
najvise mi se svidio onaj dio Stojniceve izjave da ce biti radikalnih promjena u timu u subotu i da ce pojedinci na klupu zbog nezalaganja.....
A dosad apsolutno niko u klubu nijednom rijecju nije pomenuo njegovu smjenu,ili bilo sta slicno,naprotiv svi ga velicaju....
najvise mi se svidio onaj dio Stojniceve izjave da ce biti radikalnih promjena u timu u subotu i da ce pojedinci na klupu zbog nezalaganja.....
ја ' " $ "Schlager je napisao/la:Sta je ljudi?

? на страну ,у праву " у ", $ " ја " ? $ " него $ ". А $ у & је % & $, ? & се " " ? опет $ & " " ' $ - " " $ на "...
" - ? " ТВ пренос?
"" ПУТ ""
i meni je taj dio pao u oci, mozes li da pretpostavis na koga je mislio , nsiam gledao utakmice zadnje, pa nemam ideju na koga misli.Schlager je napisao/la:Imam komentar da previse stavlja sebe u fokus,non stop nesto kuka da je ugrozen,jos od Walesa mu je svaka izjava na tom fonu...
a ovo da sebe stavlja u prvi plan, koliko sam cuo, a dobri su mi izvori, to mu zamjere i igraci, kad pobjedjuju on je zasluzan , kad gube igraci su krivi to bi bio njihov rezime.
Upravo tako,jako je ruzno kad se izgubi svaljivati sve na igrace a kad se pobjedi izjavljivati da su "igraci ispostovali dogovor iz svlacionice"...isto je radio i Jagodic,a ja licno vec 20 gorina se najezim kad bilo gdje neki trener nakon pobjede izgovori tu idiotsku recenicu da "su igraci ispostovali dogovor iz svlacionice" i time sebe stavlja u prvi plan i to mi odmah kaze sve o njegovom karakteru...
Inace kad je zalaganje u pitanju,prvenstveno mislim da cilja na Kajkuta,Vranjesa....vidjecemo uostalom u subotu koga ce izostaviti..
@sajin
Ima prenos na tv u subotu u 16h 30 min,ali to nikome ne smije biti opravdanje za nedolazak,pa ni nama malo starijima,mozemo bar u BL doci na svaku kad smo vec prestali ici na gostovanja...nadam se da ce nas biti bar 3000....
Inace kad je zalaganje u pitanju,prvenstveno mislim da cilja na Kajkuta,Vranjesa....vidjecemo uostalom u subotu koga ce izostaviti..
@sajin
Ima prenos na tv u subotu u 16h 30 min,ali to nikome ne smije biti opravdanje za nedolazak,pa ni nama malo starijima,mozemo bar u BL doci na svaku kad smo vec prestali ici na gostovanja...nadam se da ce nas biti bar 3000....
meni kajkut nije razocarenje, ja mislim jednostavno da on ne moze vise i bolje, mozda grijesim ali takva mi je impresija.Schlager je napisao/la:Upravo tako,jako je ruzno kad se izgubi svaljivati sve na igrace a kad se pobjedi izjavljivati da su "igraci ispostovali dogovor iz svlacionice"...isto je radio i Jagodic,a ja licno vec 20 gorina se najezim kad bilo gdje neki trener nakon pobjede izgovori tu idiotsku recenicu da "su igraci ispostovali dogovor iz svlacionice" i time sebe stavlja u prvi plan i to mi odmah kaze sve o njegovom karakteru...
@sajin
Ima prenos na tv u subotu u 16h 30 min,ali to nikome ne smije biti opravdanje za nedolazak,pa ni nama malo starijima...nadam se da ce nas biti bar 3000....
Vranjes, ne znam kako je igrao zadnje utakmice, ali po meni je inace najzahvalniji igrac borca, cak i dok je bilbija bio u top formi.
Mislim da je igrac koji je zreo za neki dobar evropski tim, a sad zalaganje, bem li ga ne znam, treba imati na umu i da je vranjes iznio sve utakmice do sad na svojim plecima, nekako je on bio konstanta, mozda je doslo i do blagog zamora, mozda mu stvarno treba utakmica odmora.
Inace, cuo sam za onog malog perica, da je pravi talenat, ali deblji jedno 10 ak kila nego sto bi trebao biti, i ne namjerava da smrsa, kazu da u busu kad ide na gostovanja, nosi punu kesu cokoladica, ako je tako nista od njega kao pojacanja
- Simpatizer
- Kontakt:
I ja mislim da Stojnic previse lupeta. Umjesto da bolje pripremi taktiku za gostovanja on prdi po novinama. Onaj izvjestaj iz Modrice pokazao je koliko nam je duvalo u odbrani. Srecom, Coric se vraca!
@jovanbl
Moguce je da ce poslati na "hladjenje" Kajkuta jer mu je forma u drasticnom padu. Stupar mi je drugi pik, kazu da je bio kriminalan u Modrici.
@jovanbl
Moguce je da ce poslati na "hladjenje" Kajkuta jer mu je forma u drasticnom padu. Stupar mi je drugi pik, kazu da je bio kriminalan u Modrici.
slager nema sta pravi si vodja navijaca borca ovdje na forumu, dozva ti nas za cas 

- Simpatizer
- Kontakt:
Lijepimo se na njega k'o muve na ....
tortu.
tortu.

Ma necu da nas pdf dozivi sudbinu Slobode,Slavije i jos nekih koji su bili hiperaktivni proljetos i ljetos dok je Sloboda bila treca a Slavija igrala Evropu...sad kad nema rezultata na njihovim temama se prosjecno napise jedan post u 15 dana...Mi jesmo u maloj krizi rezultata,ali to nije razlog da prestanemo komentarisati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.