Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 00:55

Gibbs,Jack i Coquelin, jos je tu falio Ox i Carl, Ox je morao igrati, a Carl ce ipak morati malo pricekati Sagna nije bio los ovu utakmicu. Ali sam prezadovoljan ovim igracima sto su igrali. Gibbs fakat nije normalan, i covjek igra i gore i dole, doduse dole malo slabije, ali gore je fakat prejak.

Coquelin sta reci? Sve stigne pa cak i opaliti koji dribling kojeg se ni Ronaldinho ne bi postidio, fakat igracina, jos kad onog nekog izvali savrseno. Samo mora on jos dobijati prilike, moze biti dobar defanzivni samo treba jos mnogo utakmica u nogama.

A vidjeli smo sta se dobije kad Jack ima potpunu slobodu u igri i malo manje igra odbranu, bio je i lijevo i desno i u sredini, i probijao i vracao se, stvarno zanimljivo ono njegovo kretanje. Sad stane sad krene, bas pravo dobro ubrzanje ima, nije prebrz, ali ga ne mogu stici. Cini mi se da je Henry nesto slicno radio, samo sto to Jack mnogo cesce koristi jer je blizi podu pa mu lakse. Ali fakat, okruzise ga trojica i ja bas kontam eno izgubiti ce loptu jos ce i po nogama dobiti, a on ih sve trojicu nalevati, cudo. Ako nastavi ovako, i ne bude nekih vecih povreda ima priliku postati jedan od najvecih ikad Arsenala, a i svijeta. NAdam se da ga Engleski mediji nece previse nafurati, i da ce raditi kao i do sad.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 jan 2013, 00:58

AllGunsBlazing je napisao/la: Coquelin sta reci? Sve stigne pa cak i opaliti koji dribling kojeg se ni Ronaldinho ne bi postidio, fakat igracina, jos kad onog nekog izvali savrseno. Samo mora on jos dobijati prilike, moze biti dobar defanzivni samo treba jos mnogo utakmica u nogama.
Kako si ti meni stalno govorio da Jack mora bit ofanzivac tako sam i ja tebi za Kokolana. Mali je čudo, nepravedno zapostavljen. Protiv Čelzija izveo bih istu sredinu ali druga krila. Santi i OX, a špica Podolski. 8-)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 01:00

Neće Wenger ovako sigurno izvest. Nepamtim kad je isti sastav izveo 2 tekme zaredom :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 01:03

Ja bih ovo volio vidjeti u buducnosti, a mislim da bi sa tim igracima Arsenalu porasle sanse za titulu:

Coq-Fellaini
---Jack-----
Ox----Gibbs
---Podolski--

Ovo je zanimljivo jer ako ganjamo rezultat Fellaini sasvim dobro moze odigrati i kao ofanzivniji igrac, kao i Coq. Samo Coq mora dobijati vise sanse, pravo dobar igrac moze postati.
Celik!3,2,2.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jan 2013, 01:03

veoma dobra predstava Arsenala veceras, kamo srece da igraju ovako u kontinuitetu pa da se prvenstvo kol'ko-tol'ko zakuha ...posebno su po meni dobro igrali Jack,Coquelin i Giroud.. Walcott me racorao

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jan 2013, 01:05

Kokelan i Jack u vezi moraju igrat zajedno. Momci koji imaju među nogama da povuku loptu. I da čudna je ta njegova akceleracija iznenadna. Baš se iznenadim kad ubrza odjednom i ostavi lahko igrače iza sebe. I ona yebena preglednost igre, dribling u prijemu lopte, i td. ma milion stvari. Ne smijem ga hvalit više ureću ga.

e kad se samo sjetim kad smo se bojali kakav će se vratit posle povrede :oops:
Vođa zna.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 17 jan 2013, 01:11

Fellaini,Cavani/Benz/Higuain,i krilo kakvo i na konju konjeva smo :D Malo li je :lol: :lol: :lol:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jan 2013, 01:21

Invincibles je napisao/la:Fellaini,Cavani/Benz/Higuain,i krilo kakvo i na konju konjeva smo :D Malo li je :lol: :lol: :lol:
nista Messi aaaa???

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 jan 2013, 01:24

Gusar1995 je napisao/la:
Invincibles je napisao/la:Fellaini,Cavani/Benz/Higuain,i krilo kakvo i na konju konjeva smo :D Malo li je :lol: :lol: :lol:
nista Messi aaaa???
Ma flopina...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 17 jan 2013, 01:25

Gusar1995 je napisao/la:
nista Messi aaaa???
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm" onclick="window.open(this.href);return false;

Za tebe je ovaj dio "understanding" ;)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 17 jan 2013, 01:26

Mah,kontam sad,Fellaini nam i ne treba,jer imamo Coquleina,al sve opet zavisi od Diabya i njegovog zdravlja,ukolko ostane zdrav,ovo sto imamo je extra,samo jos Karima u spic i Ox-a desno,Santi lijevo,i to je idealno,a Walcott nek sam odluci hocel biti klupa Karimu ili ce otici :D

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jan 2013, 01:31

Invincibles je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:
nista Messi aaaa???
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm" onclick="window.open(this.href);return false;

Za tebe je ovaj dio "understanding" ;)
evo isprinto sam sebi i zaljepio iznad monitora :mrgreen:

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 17 jan 2013, 01:31

Žiru je večeras bio odličan u odbrani, čovjek se svaku šriliku Svonsija vračo u odbranu, bilo ga je svugdje na terenu, vjerovatno je imao zadatak da spušta lopte za Volkota, al ovaj nikako da ih iskoristi. Volkot definitivno treba digra na krilu, nije on za špica nikako.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 jan 2013, 01:38

Ništa vi ne shvatate.
Jack je imao onoliko slobode u igri, samo zato jer je imao giganta Vassirikija iza sebe, morate shvatiti da je to igračina koja će da nosi sredinu Arsenala još dugo, a posto je sad zavrsio sa ucenjem Kur'ana i postao hafiz, ne moraju vise izmisljati njegove povrede neke, i napokon se moze posvetiti svojoj drugoj velikoj ljubavi - Arsenalu.

Logicno prva je ljubav i vjera prema Bogu !

Što je najbitnije je da ce on biti jos bolji iz utakmice u utakmicu ;)

slika
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 17 jan 2013, 10:04

Wilshere! Iz meča u meč sve više ga gotivim. Kakav igrač. Gibbs, Santi i Coquelin su također bili među boljima. TV je počeo da pruža bolje partije, neću previše da ga hvalim da ga ne ureknem. Mertesacker standardno dobar, Sagna popravio centaršut. Diaby je gubio dosta lopti.
O napadu neću trošiti previše riječi, vidjeli ste sve, nadam se da su se sinoć ispromašivali bar za neko vrijeme i da to neće toliko često raditi u budućnosti. Giroud zna odlično da asistira, ali isto tako zna pošteno da uništi akciju. Inače sviđa mi se ova formacija 4-4-2 valjda će je Wenger nastaviti forsirati.

_

I sve više se piše o ratu Arsenala i Evertona za Capouea. Everton traži zamjenu za Fellainija koji odlazi, a Arsenal za njih par komada koji ne odlaze.

Ybt, koliko sam se naložio. Kakav Cavani. Meni je sad samo do Fellainija, ni Lea neću! slika
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jan 2013, 12:03

Ne shvataš ni ti. Ono je sve zahvaljući Kokelanu. Čovjeku koji najbliže razmišlja kao Jack. Kad dobije loptu kreće se ka protivničkom golu i ima pristojnu tehniku takođe i šut, a odličan je bio u defanzivni. Znači definitivno je čovjek trenutno za 1. postave. Diaby nije bio to što ti pričaš. jednostavno još nije spreman dovoljno. Bio je dobar, al definitivno glavni "krivci" su Kokelan i Vilšir. I vjerovatno su imali i najviše prodora. milina ih je gledat zajedno.
Vođa zna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 12:05

Samo da Wenger izvede isti tim. Ja bi to najviše volio...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 jan 2013, 13:14

Nije Central neg' je Centre. Tu sam ja.To što sam rek'o za Jacka je moje mišljenje i bojim se da je kulminir'o i da ce teško dalje. Vidim spominje se neki Francuz i to Benz. Jel' gotovo,'su završeni papiri, kad ga očekujemo na Emiratima? :lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 17 jan 2013, 14:06

Prijatelju ne moras sad' pokusavat' ismijavanjem skretati sa svoje provale. Arsenal ocito ne gledas pa ne mozes ni suditi o kvalitetama Jacka.

Fino smo mi odigrali ali ne treba biti sklon pretjerivanju, ovakvi mecevi se lako mogu i izgubiti. Coquelin je odigrao fino skroz ali momak je vise MC nego DM, jednostavno od građe preko agilnosti sve do kretanja u ofanzivu koje klasicni DM ne bi u onoj mjeri trebao imati. Dakle dobar jeste ali kao MC. Ima on i defanzivnih kvaliteta, ali treba nama i jedan igrac k'o Frimpong. Fino bi veza mogla izgledati vec od naredne sezone sa ovim mladim momcima + pojacanja na krilima.

Steta sto nas je Bartley napustio. Ima finih kvaliteta, a igraci kao Squillaci, Djourou itd gotovo da su vec bivsi. Tako da ce nam tu trebati neko pojacanje.
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 17 jan 2013, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 jan 2013, 14:08

Wenger has been assured by the club's board he's got money to spend in January and he admitted that Uruguay striker Cavani is one of the players on his radar, along with Crystal Palace winger Wilfried Zaha.

When asked about Cavani Wenger said: "He would cost a lot of money. Our banker lives nearby he's ready if we need him. I like him as a player."
Moguće da je ovo ono o čemu je Geoff pisao, ako bi doveli Cavanija...

Evo još i za Zahu je Wenger rekao da se interesujemo al da još ponudu poslali nismo
He said: "We are looking at him but at the moment we have not made any bid for him.

"I don’t know if Manchester United are in for him. Anyway, if you call any club for any player, they will tell you Man United, Milan, Real Madrid are as well in for him but it is always difficult to know if it is true or not."
Ova 2 pojačanja kad bi doveli to bi bilo ODLIČNO jer mislim da bi Edinson i u LP mogao nastupiti za nas, drugo, DMF nam te treba ako će Coquelina početi koristiti na toj poziciji a Cazorlu na krilo gurnuti, pa da veza izgleda ovako - Coquelin - Diaby/Arteta - Wilshere. M'biwa bi bio dobar, jer realno cijena mu nije visoka a može biti veliko pojačanje u odbrani. Može čak i zadnjeg veznog igrati, što je igrao i protiv nas.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.